Novým trenérem Bosny a Hercegoviny jmenován Baždarević

13.12.2014, 16:31
Aktuality
Bosna a Hercegovina má nového trenéra, který na její lavičce nahradí odvolaného Safeta Sušiće. Zachránit nepovedený začátek kvalifikace o evropských šampionát 2016 se pokusí Mehmed Baždarević, jehož dnes jmenoval do funkce tamní svaz...

"Po detailní analýza a konstruktivní debatě byl Mehmed Baždarević jednomyslně zvolen před jiným kandidátem Milovanem Rajevacem," stojí v oficiálním prohlášení.

Baždarević, který kdysi nastupoval v záloze jugoslávské a později bosenské reprezentace, v minulosti vedl například francouzské Sochaux a naposledy působil u katarského celku Al Wakrah.

"Tohle je vrchol mé kariéry. Jsem moc šťastný, čeká na mě ale spousta práce," uvedl Baždarević, který bude mít za úkol dostat reprezentaci na mistrovství Evropy do Francie, ačkoliv tým pod vedením zmiňovaného Sušiće získal ze čtyř kvalifikačních zápasů pouhé dva body.

Autor: Petr Vaněček / sports.yahoo.com, sport1.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

každý lepší než Magath

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele