Nové smlouvy v Ďolíčku, u Klokanů pokračují Kovařík, Petrák, Soukup a Novák

29.06., 11:56
Aktuality
Jan Kovařík (© Bohemians Praha 1905)

Bohemians 1905 má za sebou sezonu, kterou by hráči i vedení klubu raději rychle zapomněli. Po výborném ročníku korunovaném možností zahrát si předkolo pohárové Evropy přišlo vystřízlivění. Boj v české nejvyšší soutěži o udržení sice Klokani zvládli, ale nyní před nimi leží hromada práce. Očekávají se změny v hráčském složení, ale na některých dosavadních oporách chceš pražský klub stavět dále.

Na sociálních stránkách klubu se objevila informace, že Bohemians Praha 1905 hlásí prodloužení spolupráce hned se čtyřmi hráči. Nové smlouvy se tak dočkal šestatřicetiletý zkušený záložník Jan Kovařík, který v uplynulém ročníku české nejvyšší soutěže naskočil do osmadvaceti zápasů a připsal si čtyři góly a sedm asistencí.

V Ďolíčku bude pokračovat také dvaatřicetiletý obránce Ondřej Petrák. Jeho čísla jsou ale o poznání horší, neboť byl využit pouze ve čtyřech zápasech, ve kterých si připsal jednu trefu. Důvěru dostal také devětadvacetiletý brankář Lukáš Soukup s minulostí v nižších soutěžích.

Na větší herní vytížení čeká u Klokanů také dvaadvacetiletý záložník Vojtěch Novák. V Bohemians působí od roku 2019, ale zatím se může pochlubit pouze 42 starty v české nejvyšší soutěži. Stihl v nich vstřelit tři branky a připsat si dvě asistence.

Autor: eFotbal.cz / Jakub Šafka

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele