Nominace Uruguaye na Kolumbii

23.01.2008, 17:49
Aktuality
Nominace Uruguaye pro přátelské utkání proti Kolumbii:

Brankáři: Fabian Carini (Real Murcia), Juan Castillo (Botafogo).
Obránci: Diego Lugano (Fenerbahce), Diego Godin (Villarreal), Martin Caceres (Recreativo de Huelva), Andres Scotti (Argentinos Juniors), Jorge Fucile (FC Porto).
Záložníci: Alvaro Gonzalez (Boca Juniors), Maximiliano Pereira (Benfica), Diego Perez (AS Monaco), Walter Gargano (Napoli), Cristian Rodriguez (Benfica).
Útočníci: Edinson Cavani (Palermo), Diego Forlan (Atletico Madrid), Luis Suarez (Ajax), Sebastian Abreu (River Plate).

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

podle mě je největší hvězdou Uruguaye Diego Forlán

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Diego Forlán !!! Uruguay mám rád, ale v posledních letech trochu vyklízejí pozice. Kdysi byli v nejen v jižní Americe, ale i ve světě špičko, to už je ale velmi dlouho. Momentálně na kontinentální rivaly z Brazílie či Argentiny výkonnostně nemají, ale jinak v jsou za nima v závěsu a patří do silného nadprůměru v rámci ižní Ameriky. Také už nemají tolik krajánků z Evropy. Dříve jich bylo v předních ligových soutěžích více. Nevím třeba proč v nominaci chybí Alváro Recoba ? A vzpomínám na řízného stopera Montera, hrával za Juventus Turín, atd.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele