Nominace Ukrajiny na kvalifikaci

26.08.2009, 12:54
Aktuality
Nominace Ukrajiny pro kvalifikační duely o postup na MS 2010 proti Andoře a Bělorusku:

Brankáři: Andriy Pyatov (Šachtar Doněck), Olexandr Shovkovskiy (Dynamo Kyjev), Stanislav Bogush (Dynamo Kyjev).
Obránci: Vitaliy Mandzyuk (Dynamo Kyjev), Andriy Rusol (Dnipro Dnipropetrovsk), Vasil Kobin (Šachtar Doněck), Dmytro Chygrynskiy (Šachtar Doněck), Oleksander Kucher (Šachtar Doněcktsk), Vyacheslav Shevchuk (Šachtar Doněck), Hryhoriy Yarmash (Vorskla Poltava).
Záložníci: Olexiy Gay (Šachtar Doněck), Oleh Gusev (Dynamo Kyjev), Andriy Yarmolenko (Dynamo Kyjev), Evgen Levchenko (Saturn), Serhiy Nazarenko (Dnipro Dnipropetrovsk), Ruslan Rotan (Dnipro Dnipropetrovsk), Anatoly Tymoschuk (Bayern Mnichov).
Útočníci: Andriy Voronin (Liverpool), Volodymyr Homenyuk (Dnipro Dnipropetrovsk), Artem Milevskiy (Dynamo Kyjev), Evgen Seleznev (Dnipro Dnipropetrovsk), Andriy Shevchenko (Chelsea)

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dva brankaři z jednoho tymu ??

Reagovat
smazaný uživatel

to protože bogush byl v dynamu 1 poslední dobou ale byl zraněnej tak zas chytal shovkovskyi....stejně asi bude chytat pyatov

Reagovat
smazaný uživatel

Já to uvedu na pravou míru: Šovkovskij je dlouhá léta jasnou jedničkou v Dynamu i v repre, v minulé sezoně však chytal Boguš a tím pádem přišel Šovki o pozici jedničky v repre. V této sezoně je však v Dynamu opět jedničkou - a není to kvůli tomu, že by byl Boguš zraněný.

Reagovat
j_mrazik

Co bude s tím Shevou? Jde někam?

Reagovat
didosh

Už by mohl Třeba do Dynama......

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, Rebrova uz neozivime, ale Sheva by se jeste chytit mohl...:-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele