Nominace Ukrajiny na kvalifikaci

25.05.2009, 18:27
Aktuality
Nominace Ukrajiny pro kvalifikační duely o postup na MS 2010 proti Chorvatsku a Kazachstánu:

Brankáři: Andriy Pyatov (Šachtar Doněck), Rustam Hudzhamov (Šachtar Doněck), Stanislav Bogush (Dynamo Kyjev).
Obránci: Vitaliy Mandzyuk (Dynamo Kyjev), Andriy Rusol (Dnipro Dnipropetrovsk), Dmytro Chygrynskiy (Šachtar Doněck), Oleksander Kucher (Šachtar Doněck), Mykola Ischenko (Šachtar Doněck), Vyacheslav Shevchuk (Šachtar Doněck), Hryhoriy Yarmash (Vorskla Poltava).
Záložníci: Olexandr Aliev (Dynamo Kyjev), Serhiy Valyaev (Metalist Charkov), Valentyn Slyusar (Metalist Charkov), Olexiy Gay (Šachtar Doněck), Evgen Levchenko (FC Groningen), Maxym Kalinichenko (Dnipro Dnipropetrovsk), Serhiy Nazarenko (Dnipro Dnipropetrovsk), Ruslan Rotan (Dnipro Dnipropetrovsk), Anatoly Tymoschuk (Zenit).
Útočníci: Andriy Voronin (Hertha), Volodymyr Homenyuk (Dnipro Dnipropetrovsk), Olexandr Kovpak (Tavria Simferopol), Artem Milevskiy (Dynamo Kyjev), Evgen Seleznev (Šachtar Doněck), Andriy Shevchenko (AC Milán).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neni to nahodou Gai ? :D a ne GaY :D :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

asi zavisi na prepisu, z ukrajinstiny do cestiny by to bylo doslova aleksej gaj

Reagovat
smazaný uživatel

správně má být Gai...zajímavé je, že když se podíváte na nominaci, tak jen dva hráči hrají v evropských klubech (Voronin, Shenchenko). Tady aspoň vidíte, že reprezentaci lze stavět i na hráčích z domácích lig a ne z hráčů, kteří střídají a nehrají pravidelně v evropě. Ukrajinský a ruský fotbal jde hodně nahoru Už 5 let fandím shakhtaru a krásně se tady projevuje jejich práce s mládeží

Reagovat
smazaný uživatel

a ostatni nehrajou v evropskych klubech ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Šachťaru jdou dva golmani?

Reagovat
fabec1222

Taras Mykhailik?Alexey Nesmachyi?

Reagovat
smazaný uživatel

Taras Mykhailik je dlouhodobě zraněn tak chybí,ale ještě mi tam chybí Olexander Gladkyi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele