Nominace Turecka na kvalifikaci

01.09.2009, 12:27
Aktuality
Turecko čekají kvalifikační zápasy MS proti Estonsku a v Bosně, trenér Terim povolal třiadvacet hráčů.

Brankáři: Volkan Demirel (Fenerbahce), Sinan Bolat (Standard Lutych), Serkan Kirintili (Ankaragucu).

Obránci: Gokhan Gonul (Fenerbahce), Sabri Sarioglu (Galatasaray), Gokhan Zan (Galatasaray), Onder Turaci (Fenerbahce), Servet Cetin (Galatasaray), Ibrahim Kas (Besiktas), Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Ismail Koybasi (Besiktas).

Záložníci: Hamit Altintop (Bayern Mnichov), Kazim Kazim (Fenerbahce), Ceyhun Gulselam (Trabzonspor), Mustafa Sarp (Galatasaray), Emre Belozoglu (Fenerbahce), Nuri Sahin (Borussia Dortmund), Arda Turan (Galatasaray), Tuncay Sanli (Stoke City).

Útočníci: Nihat Kahveci (Besiktas), Semih Senturk (Fenerbahce), Sercan Yildirim (Bursaspor), Mevlut Erdinc (Paris Saint German).

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Utok slabota

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč Terim nenominoval Rustiho......podle mě je Rusti lepší než Volkan

Reagovat
smazaný uživatel

rusti skoncil s repre

Reagovat
smazaný uživatel

ked tak tak Rustu. a nie je lepsi ako volkan. Volkan- Gonul, Cetin, Zan, Balta- Kazim Kazim, Emre, Altintop, Tuncay- Senturk, Erdinc

Reagovat
Ingimir

no vidím že z MS 2002 tam je už len Emre B. a Nihat,...zlaté to časy so Sukurom, Rustum, Davalom, Hasanom Sasom, Alpayom, atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ti hráči už jsou mnozí za zenitem nebo nehrají....Sükür konec kariéry,Rüstü chytá i nechytá ve svých 36 letech v Besiktasi,Ümit Davala trénuje,Hasan Sas odešel z Galatasaraye a po častých zraněních nevím co s ním je a Alpay?No tak ten ukončil kariéru...

Reagovat
Ingimir

ved ja nehovorím že majú byť v nominácii, len spomínam na staré dobré časy

Reagovat
smazaný uživatel

No je to Recber Rüstü,ale to je jedno a ten po posledním ME skončil a pomáhá jen když je třeba.Už bylo načase pomalu dávat příležitost mladším brankářům jako je Volkan Babacan a další docela mě překvapila volba Kirintiliho,ale asi je dobrý,ikdyž Recber je stále super.Opět chybí v nominaci Halil Altintop a Bastürk,ale ten nehraje.Sestava bude: Demirel - Gönul (Sabri),Cetin,Zan,Balta - Hamit Altintop,Emre Belözoglu,Mustafa Sarp,Arda Turan - Tuncay - Nihat

Reagovat
smazaný uživatel

sestava turecka brána volkan,obrana sarioglu,cetin,turaci,záloha hamit altintop,belozoglu,sahin,tuncay,útok kahveci,senturk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v utoku mi chyba Umit Karan inak celkom dobra zostava

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele