Nominace Turecka na kvalifikaci

23.03.2009, 15:09
Aktuality
Nominace Turecka pro kvalifikační duely o postup na MS 2010 proti Španělsku:

Brankáři: Volkan Demirel (Fenerbahce), Rustu Recber (Besiktas), Ufuk Ceylan (Manisaspor).
Obránci: Gokhan Gonul (Fenerbahce), Sabri Sarioglu (Galatasaray), Emre Asik (Galatasaray), Sedat Bayrak (Sivasspor), Ibrahim Kas (Getafe), Eren Gungor (Kayserispor), Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Ibrahim Uzulmez (Besiktas).
Záložníci: Hamit Altintop (Bayern), Kazim Kazim (Fenerbahce), Ayhan Akman (Galatasaray), Mehmet Aurelio (Real Betis), Emre Belozoglu (Fenerbahce), Nuri Sahin (Borussia Dortmund), Mevlut Erdinc (Sochaux), Tuncay Sanli (Middlesbrough), Arda Turan (Galatasaray).
Útočníci: Nihat Kahveci (Villarreal), Batuhan Karadeniz (Eskisehirspor), Semih Senturk (Fenerbahce), Gokhan Unal (Trabzonspor), Sercan Yildirim (Bursaspor).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
fabec1222

nemel nahodou Rustu po euru v repre skoncit?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím ale bylo by to lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Hravě strčí i ve svých 38 letech kdejakého mladšího brankáře do kapsy.Není už tak mrštný jako byl,ale podrží mužstvo když je třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Volkan-Gonul,Sarioglu,Asik,Balta-Mehmet-Hamit,Emre,Turan-Tuncay,Nihat

Reagovat
smazaný uživatel

Volkan - Sabri,Emre Asik,Kas,Balta - Mehmet - Arda,Emre Belözoglu,Hamit Altintop - Tuncay - Nihat....To je ta správná sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně oba zápasy prohrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Recber Rüstü si to rozmyslel s koncem repre kariéry,což je moc dobře! Ufuk Ceylan z druholigového Manisasporu?Docela překvapení,ale asi zaslouženě Manisa nedostává moc gólů a míři zpátky do první ligy.Velká ztráta zranění Serveta Cetina .Jinak Batuhan Karadeniz a Sercan Yildirim nepodávají špatné výkony tak jsou tam,ale stále mi tam chybí Mehmet Yildiz jeden z nejlepších střelců turecké ligy.Asi nemá výkonnost

Reagovat
aurelio

a Gokdeniz Karadeniz z Kazane?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele