Nominace Slovinska na kvalifikaci

27.08.2009, 17:28
Aktuality
Nominace Slovinska pro přátelské utkání proti Anglii a kvalifikační duel o postup na MS 2010 proti Polsku:

Brankáři: Samir Handanovic (Udinese), Aleksander Seliga (Sparta Rotterdam).
Obránci: Miso Brecko (1. FC Köln), Bostjan Cesar (Grenoble), Elvedin Dzinic (Maribor), Branko Ilic (Real Betis), Bojan Jokic (Sochaux), Matej Rozic Mavric (Koblenz), Marko Suler (Gent).
Záložníci: Andraz Kirm (Wisla Krakow), Andrej Komac (Maccabi Tel Aviv), Robert Koren (West Bromwich Albion), Rene Krhin (Inter Milán), Aleksander Radosavljevic (Tom Tomsk), Dalibor Stevanovic (Vitesse Arnhem), Anton Zlogar (Omonia Nicosia).
Útočníci: Valter Birsa (Auxerre), Zlatko Dedic (VfL Bochum), Zlatan Ljubijankic (Gent), Milivoje Novakovic (1. FC Köln), Nejc Pecnik (CD Nacional).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nedokázali jsme porazit, takový to mančaft

Reagovat
smazaný uživatel

pečnik ano šeliga se nedokázali prosadit v naší lize a hrajou v lepších ligách než je ta naše to moc nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

tak oba dva do tech klubu prisli z Celje tak se jim tam asi darilo... Ale pecnik odehral za Nacional zatim 1 zapas a Rotterdam je sice v lepsi lize, ale neni to lepsi tym nez Slavia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele