Nominace Slovinska na kvalifikaci

03.08.2009, 20:26
Aktuality
Nominace Slovinska pro kvalifikační duel o postup na MS 2010 proti San Marinu:

Brankáři: Samir Handanovic (Udinese), Aleksander Seliga (Sparta Rotterdam).
Obránci: Miso Brecko (1. FC Köln), Bostjan Cesar (Grenoble), Elvedin Dzinic (Maribor), Bojan Jokic (Sochaux), Matej Mavric (Koblenz), Marko Suler (Gent).
Záložníci: Valter Birsa (Auxerre), Andraz Kirm (Wisla Krakow), Robert Koren (West Bromwich Albion), Nejc Pecnik (Nacional), Aleksander Radosavljevic (Tom Tomsk), Dare Visnjic (Politehnica).
Útočníci: Zlatan Ljubijankic (Gent), Tim Matavz (Gronigen), Milivoje Novakovic (1. FC Köln), Etien Velikonja (Hit Gorica).

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mrzi me, ze uz nereprezentuje muj oblibeny slovinsky hrac ales kokot

Reagovat
božský John

To byl hráč jak vix..Kokot je u míče...

Reagovat
smazaný uživatel

ja nic ale nie je to Dare Visnjic ale Dare Vrsić... opravte to... nominacia v celkom good sa zda... sak pridu na tehelne pole im nepomoze ani ibrahimovic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele