Nominace Portugalska na kvalifikaci

30.08.2010, 09:44
Aktuality
Nominace Portugalska na kvalifikaci mistrovství Evropy 2012 proti Kypru (3.9.) a Norsku (7.9.):

Brankáři: Eduardo (Janov), Beto (Porto)

Obránci: Miguel (Valencia), Ricardo Carvalho (Real Madrid), Bruno Alves (Zenit), Rolando (Porto), Nuno Andre Coelho (Sporting), Fabio Coentrao (Benfica), Silvio (Braga)

Záložníci: Miguel Veloso (Janov), Joao Moutinho (Porto), Manuel Fernandes (Valencia), Raul Meireles (Liverpool), Tiago (Atletico Madrid)

Útočníci: Silvestre Varela (Porto), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Danny (Zenit), Nani (Manchester United), Liedson (Sporting), Hugo Almeida (Werder Brémy)

Autor: Ondřej Holzman / sports.yahoo.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

konečně to Carlos pochopil!!! Nač pořád dávat šanci těm zašlým veteránům v čele s Decem a Manichem. Prostě jejich časy už skončily a repre potřebuje oživit mladou krví. A když vidím tuto nominaci radostí skáču...Neuvěřitelně talentovaná a mladá sestava, určitě velmi hladová po úspěchu...

Třeba jen ta záloha!!! No radost pohledět, úžasní mladí hráři a přitom hrají tak zkušeně a vyzrále. Jen mě strašně mrzí konec Simaa, který si to holt rozhodl sám a trochu mi tu chybí ještě Rui Patrício do branky.

Reagovat
smazaný uživatel

jakym rozestavenim hrajou ??? podle zalozni rady bych to videl na 3 stredove hrace

Reagovat
smazaný uživatel

většinou hrávají 4-3-2-1.Eduardo-Miguel, Carvalho, Alves, Coentrao-Moutinho,Meireles,Tiago-Kristýna, Almeida, Nani. Nominace je pěkná, už mi tam překáží jen ten Karluš Kvejruš

Reagovat
smazaný uživatel

já bych řekl spíš 4-1-2-3 alespon myslím, že lenskou kvalifikaci na MS takhle odehráli...

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeeeees quaresma povlán zaslouzi si to tedka snad se vraci do svy formy... doufam ze jeste ukaze co vnem je !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak! GL Ricky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele