Nominace Polska na Island a Česko

02.11.2015, 10:54
Aktuality
Neúplná nominace Polska na přátelské zápasy s Islandem a Českou republikou:

Brankáři: Artur Boruc (Bournemouth), Lukasz Fabiaňski (Swansea), Wojciech Szczesny (AS Řím), Przemyslaw Tytoň (Stuttgart).
Obránci: Thiago Cionek (Modena), Kamil Glik (FC Turín), Artur Jedrzejczyk (FK Krasnodar), Lukasz Piszczek (Dortmund), Lukasz Szukala (Osmanlispor).
Záložníci: Jakub Blaszczykowski (Fiorentina), Kamil Grosicki (Rennes), Grzegorz Krychowiak (Sevilla), Maciej Rybus (Těrek Groznyj), Piotr Zieliňski (Empoli).
útočníci: Robert Lewandowski (Bayern Mnichov), Arkadiusz Milik (Ajax Amsterdam), Artur Sobiech (Hannover).

Autor: Jiří Vojík / ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
Andis

Jak to dělaj Poláci že mají na rozdíl od nás hráče v dobrý evropských klubech

Reagovat
smazaný uživatel

je jich nekolikanasobne vic a jejich narodnim sportem neni hokej?

Reagovat
Andis

A u nás je národní sport hokej? Není to jenom tím že Češi jsou v hokeji dobří na rozdíl od fotbalu, ale ty kvůli tomu máš pocit že hokej je národní sport a fotbal je až potom?. Přitom je to vlastně obráceně, fotbal u nás spíš furt vede

Reagovat
Andis

a třeba Švýcarů je taky několika násobně víc než nás? Proto mají špičkové hráče ve špičkových týmech? Portugalci nebo Belgičani ty mají fakt možná tak 6-7x víc obyvatel než my, tak je jasný že jejich hráči jsou tam kde jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Svycari maji spickove hrace, protoze k nim utekla za valky pulka balkanu.. pravy Svycari jim v zakladu hrajou asi tri. a snad nas nechces srovnavat po fotbalovy strance s Portugalcema?

Reagovat
smazaný uživatel

V tom mas pravdu. Ze to nieje o pocte obyvatelov asi najviac ukazuje to Belgicko ktore ma 11.2 milionov ludi a maju hracov ako Vertongen, Mertens, Hazard, De Bruyne, Courtois, Witsel, Mignolet, Origi, Kompany, Alderweireld, Vermaelen, Lukaku, Benteke, Januzaj, Nainggolang, Mirallas, atd. Podla mna to je az divne ako vela ich maju. Tam je lepsia liga, peniaze, dobre akademie, nieje tam korupcia a kopec dalsich veci co treba aby taky hraci vznikali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je. Bohuzel.

Reagovat
smazaný uživatel

podivej se na navstevy na hokejovejch zapasech a taky vetsina sportovne ne moc gramotny verejnosti ti tady hokej nad fotbalem vzdycky uprednostni

Reagovat
smazaný uživatel

jejich národním sportem je volejbal :)

Reagovat
smazaný uživatel

cekal sem kdo to vytahne.. a nebo speedway co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako náš tenis.

Reagovat
smazaný uživatel

Klika, dobrá generace a jejich liga, která sice nemá takovou kvalitu, ale na druhou stranu není tolik svázaná taktikou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele