Nominace Itálie na kvalifikaci

03.10.2010, 20:27
Aktuality
Nominace Itálie na kvalifikační zápasy o postup na ME 2012 v Severním Irsku a proti Srbsku:

Brankáři: Emiliano Viviano (Bologna), Salvatore Sirigu (Palermo), Antonio Mirante (Parma).
Obránci: Mattia Cassani (Palermo), Giorgio Chiellini (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Domenico Criscito (Janov), Gianluca Zambrotta (AC Milán), Daniele Gastaldello (Sampdoria), Cesare Bovo (Palermo), Luca Antonelli (Parma).
Záložníci: Andrea Pirlo (AC Milán), Daniele De Rossi (AS Řím), Angelo Palombo (Sampdoria), Andrea Lazzari (Cagliari), Claudio Marchisio (Juventus), Stefano Mauri (Lazio), Simone Pepe (Juventus).
Útočníci: Marco Borriello (AS Řím), Antonio Cassano (Sampdoria), Alberto Gilardino (Fiorentina), Giampaolo Pazzini (Sampdoria), Giuseppe Rossi (Villarreal).

Autor: Pavel Mašlaň / sports.yahoo.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

moc Sériu A nesledujem...ake posty hraju Bonucci,Lazzari,Palombo a Bovo?

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucciho a Bovo bych uznal a Palomba taky ale Lazzari

Reagovat
Messiáš

Ty první tři znám. Lazzari mi nic neříká. Vidím ted akorát italy v La lize a trochu mne udivuje, že není ani v nominaci Cigarini, který musím říct, že se mi hodně líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo hraje mimo Itálii, tak jeho šance na reprezentační dres je zcela minimální.

Reagovat
smazaný uživatel

Inu, proč ne ... Sirigu - Cassani, Chiellini, Bonucci, Criscito - De Rossi, Pirlo, Palombo - Pepe, Cassano, Pazzini ...

Forza Italia!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Co je zač ten Viviano? Spekuluje se o zájmu Bayernu, má na něj?

Reagovat
smazaný uživatel

Mladej hráč (24), spolehlivej. Asi z něho nebude světová třída, ale nadprůměrný brankář a jistota by to být mohla. Ale pochybuju, že by chtěl Bayern uhnat, to si myslím, že tam budou vyšší cíle, než mladík z Itálie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Viviano, tak Sirigu jsou důstajná alternativa za Buffona. Pravda ve své generaci budou asi lepší - Neuer, Lloris, Akinfiev možná Hart. Nicméně myslím, že gólmani světové třídy budou oba. S tím, že asi nebou nejlepší na světě na svém postu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je světová třída trojice, maximálně pětice brankářů. A tam nikdy patřit nebudou. Mají velký potenciál, navíc to jsou Italové, dozrají ještě déle než jiní. Ale ve stopách Combiho, Zoffa či Buffona rozhodně nepůjdou. Gigi byl na jejich úrovni v 18-19 letech. Jinak Hart se má ještě sakra co učit, Neuerovi nebo Adlerovi nesahá ani po kotníky. A Lloris s Akinfiev jsou na tom obdobně jako ti Němci, ale i tak jsou Neuer s Adlerem podle mě lepší. Navíc tu máš španělskou školu De Gea a Asenjo. Hart ještě nic nepředvedl, uvidí se až jak zvládne tlak "velkoklubu".

Jinak Vivi i Sirigu budou dobří, bude na ně spoleh. Jde ale o to, jestli budou schopní vytáhnout milionový zákrok v některém z nejdůležitějších a nejvypjatějších zápasech, což člověk nemůže vědět, když nehrají poháry. Gigi chytal od 20 Evropu. A konfrontace s Evropou ti dá víc než "stereotyp" v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

sympatická nominácia plus nové tváre toto malo byť aj na MS a neskončilo by to fiaskom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele