Nominace Ghany na Nigérii

29.07.2011, 16:31
Aktuality
Nominace Ghany pro přátelské utkání proti Nigérii:

Brankáři: Goalkeepers: Richard Kingson (volný hráč), Adam Larsen Kwarasey (Stromgodest).
Obránci: Samuel Inkoom (Dněpropetrovsk), John Paintsil (Leicester City), Daniel Opare (Standard Lutych), John Mensah (Olympique Lyon), Isaac Vorsah (TSG Hoffenheim), Jonathan Mensah (Evian Thonon-Gaillard).
Záložníci: Anthony Annan (Schalke 04), Prince Buaben (Watford) Andre Ayew (Olympique Marseille), Kwadwo Asamoah, Emmanuel Agyeman-Badu (oba Udinese), Sulley Muntari (Inter Milán) Rabiu Mohammed (Evian Thonon-Gaillard) Albert Adomah (Bristol City).
Útočníci: Asamoah Gyan (Sunderland), Prince Tagoe (TSG Hoffenheim) Dominic Adiyiah (Karsiyaka).

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
domingo

tady jsem zvedavy hlavne na Orly, od Ghany tak nejak kazdy vi, co cekat..

Reagovat
smazaný uživatel

Domingo: koukám že jse zajímáš o africký fotbal já se taky zajímám o africký fotbal.Afričani mají velký potenciál dokázat něco ve světě akorát jím chybý větší taktika, víc domácích trenérů a lepší brankáři.Jinak co říkáš na výsledky v kvalifikaci? promě je zklamáním Egypt a Alžírsko,Naopak mě překvapili takový týmy jako Botswana,Capverdy,Středoafrická Republika.U Egypta to nakonec odskákal Shehata, a Alžírsko bude trénovat Halilhodžič to jsem zvědavej i když to není bůhví jaký trenér, ze Slonama toho moc nedokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude hrát Ghana na jednoho útočníka že jích tam mají tak málo? jinak Ghana je podle mě momentálně nejlepší tým afriky mají skvělý a talentovaný týmy,A myslím jsi že ještě dlouho budou v africe nejlepší .Zklamal mě Egypt v kvalifikaci na APN oni anim nepostoupí na APN.

Reagovat
FC Porto FC

Kingson - Inkoom-Paintsil-Mensah-Vorsah - A.Ayew-Muntari-Asamoah-Mohammed - Gyan myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng nic?

Reagovat
smazaný uživatel

co je to ta karsiyka jak tam hraje dominic adiyah? to je v turecku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano toje v Turecku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele