Nominace Francie na kvalifikaci

02.10.2008, 14:46
Aktuality
Nominace Francie na kvalifikační utkání s Rumunskem a přátelský zápas proti Tunisku.

Brankáři: Steve Mandanda (Marseille), Hugo Lloris (Lyon).

Obránci: Eric Abidal (Barcelona), Bacary Sagna (Arsenal), William Gallas (Arsenal), Patrice Evra (Manchester United), Philippe Mexes (AS Řím), Gael Clichy (Arsenal), Sebastien Squillaci (FC Sevilla), Rod Fanni (Rennes).

Záložníci: Patrick Vieira (Inter Milán), Lassana Diarra (Portsmouth), Jeremy Toulalan (Lyon), Florent Malouda (Chelsea), Alou Diarra (Bordeaux), Yoann Gourcuff (Bordeaux), Franck Ribéry (Bayern Mnichov), Hatem Ben Arfa (Marseille).

Útočníci: Thierry Henry (Barcelona), Nicolas Anelka (Chelsea), Karim Benzema (Lyon), Florent Sinama-Pongolle (Atletico Madrid).

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No Ben Arfa včera nevypadal nejlíp když střídal . . .docela čumum, že je v nominaci

Reagovat
smazaný uživatel

No Ben Arfa včera nevypadal nejlíp když střídal . . .docela čumum, že je v nominaci

Reagovat
fabec1222

no to je sestava

Reagovat
sosna

Sinama-Pongolle

Reagovat
smazaný uživatel

Me by se treba libilo kdyby zkusil povolat sakho z PSG treba misto clichy ,proste dat mu sanci at nakoukne do repre talent je to neuveritlelny ale jak uz sem nekolikrat rikal po ignoraci freye a trezegueta.landreau,mexes(ME08),flamini francie me nezajima at de DOMENECH do rite

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele