Nominace Chorvatska na kvalifikaci

18.03.2009, 16:35
Aktuality
Nominace Chorvatska pro kvalifikační duel o postup na MS 2010 proti Andoře:

Brankáři: Stipe Pletikosa (Spartak Moskva), Vedran Runje (RC Lens), Danijel Subasic (Hajduk Split).
Obránci: Vedran Corluka (Tottenham), Josip Simunic (Hertha), Dario Knezevic (Juventus), Ivica Krizanac (Zenit), Hrvoje Vejic (Hajduk Split), Dino Drpic (Karlsruher SC), Danijel Pranjic (Heerenveen), Hrvoje Cale (Trabzonspor).
Záložníci: Ivan Juric (Janov), Nikola Pokrivac (Monaco), Ognjen Vukojevic (Dynamo Kyjev), Jerko Leko (Monaco), Luka Modric (Tottenham), Niko Kranjcar (Portsmouth), Darijo Srna (Šachtar), Ivan Rakitic (Schalke 04), Drago Gabric (Hajduk Split).
Útočníci: Eduardo da Silva (Arsenal), Ivica Olic (Hamburk), Ivan Klasnic (Nantes), Mario Mandzukic (Dinamo Zagreb), Nikola Kalinic (Hajduk Split).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sharbini není v repre? Je prezentován jako hvězda Rijeky, tak mě zajímá proč není v repre... může mi to někdo znalý chorvatské ligy vysvětlit? (ugljan)

Reagovat
smazaný uživatel

už podle mena poznas ze to neni chorvat, tak co by tam delal...

Reagovat
stas87

hmm zaujimave ze ma chorvatske obcanstvo a uz hralmyslim i za 21

Reagovat
smazaný uživatel

co se smejes mentale slovenskej, tahni na slovensky portaly

Reagovat
smazaný uživatel

chytrák se pozná.. sharbiniové nepocházejí z chorvatska, ale občanství mají chorvatské.. když si nezjistíš fakta tak se ani nevyjadřuj..

Reagovat
smazaný uživatel

di s faktama doprdele, za repre at hrajou jen puvodem hraci z te zeme, to by mohlo bejt takle vsude kde maj naky prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi opravdu inteligent ... jen proto že nemaj rodiče z chorvatska ale v chorvatsku dlouho žijou by nemohli hrát za repre? to kvůli tomu že nemá jankulovski tátu čecha nemá hrát za náš nároďák? ty jsi opravdu jeden z těch pitomců co by při registraci na eurofotbalu neprošli přes IQ test (kéž by to bylo reálné) .. už se radši nevyjadřuj

Reagovat
smazaný uživatel

Petrič??

Reagovat
Tigerinho

ten se teďka zranil, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím právě proto se ptám

Reagovat
smazaný uživatel

Pletikosa - Cale, Simunic, Corluka, Pranjic - Srna, Juric, Modric, Kranjcar - Olic, Eduardo

Reagovat
smazaný uživatel

Fíha, neskutečně silný tým, útok je naprosto parádní

Reagovat
smazaný uživatel

neni Knezevic ted zranenej?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele