Nominace Chorvatska na Izrael

24.09.2010, 17:14
Aktuality
Nominace Chorvatska pro kvalifikační duel o postup na ME 2012 proti Izraeli:

Brankáři: Vedran runje (Lens), Daniel Subasic (Hajduk), Stipe Pletikosa (Tottenham).
Obránci: Vedran Corluka (Tottenham), Josip Simunic (Hoffenheim), Gordon Schildenfeld (Sturm), Ivan Strinic (Hajduk), Jurica Buljat (Hajduk), Dejan Lovren (Lyon).
Záložníci: Darijo Srna (Šachtar), Mladen Bartulovic (Arsenal Kyjev), Ognjen Vukojevic (Dinamo Kyjev), Tomislav Dujmovic (Dinamo Moskva), Nikola Pokrivac (Salzburg), Ivan Rakitic (Schalke 04), Danijel Pranjic (Bayern), Drago Gabric (Trabzonspor), Luka Modric (Tottenham), Niko Kranjcar (Tottenham), Ivo Ilicevic (Kaiserslautern).
Útočníci: Ivica Olic (Bayern), Eduardo Da Silva (Šachtar), Mladen Petric (HSV), Nikica Jelavic (Rangers), Mario Mandzukic (Wolfsburg).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kdepak je Pamič Sparťánci ?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si vtipnej... určitě sešitej *sestup* :DDD

Reagovat
smazaný uživatel

Když tam jsou hráči z klubů jako Hajduk, Sturm, Salcburk, Arsenal Kyjev tak nevidim důvod proč by tam nemohl být hráč Sparty

Reagovat
Jandak

Prý Sparta.....ta by asi těžko porazila nějaké z mužstev, které si tady ted vyjmenoval...Split, Gratz, Kiev či dokonce Red bull. Vy v té Praze asi nevidíte, kde je náš fotbal (připomínám na úrovni Burkina-faso) tak bych byl s tím, koho "náš" klub porazí opatrnější.........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele