Nominace Brazílie na Argentinu a Austrálii

19.05.2017, 19:15
Aktuality
Nominace Brazílie na přátelské zápasy proti Argentině a Austrálii:

Brankáři: Diego Alves (Valencia), Weverton (Atletico-PR), Ederson (Benfica).
Obránci: David Luiz (Chelsea), Gil (Shandong Luneng), Jemerson (AS Monaco), Rodrigo Caio (Sao Paulo), Thiago Silva (PSG), Alex Sandro (Juventus), Fagner (Corinthians), Filipe Luis (Atletico Madrid), Rafinha (Bayern).
Záložníci: Fernandinho (Manchester City), Giuliano (Zenit Petrohrad), Lucas Lima (Santos), Paulinho (Guangzhou Evergrande), Coutinho (Liverpool), Renato Augusto (Beijing Guoan), Rodriginho (Corinthians), Willian (Chelsea).
Útočníci: Diego Souza (Sport), Douglas Costa (Bayern), Gabriel Jesus (Manchester City), Taison (Šachtar).

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Doplh11

Docela mě překvapuje že tam je Rafinha z Bayernu,který ukončil kariéru,protože on chtěl být první volbou na pravou stranu obrany....

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam není Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo, Fermino

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele