Nominace Argentiny na kvalifikaci

08.03.2013, 09:26
Aktuality
Nominace argentinské reprezentace, složená z hráčů působících v zahraničí, na kvalifikační duely o postup na MS 2014 proti Venezuele a Bolívii.

Brankáři: Sergio Romero (Sampdoria), Mariano Andujar (Catania);

Obránci: Federico Fernandez (Getafe), Hugo Campagnaro (Neapol), Pablo Zabaleta (Manchester City), Marcos Rojo (Sporting CP), Ezequiel Garay (Benfica), Jose-Maria Basanta (Monterrey);

Záložníci: Javier Mascherano (Barcelona), Ever Banega (Valencia), Jose Sosa (Metalist Charkov), Pablo Guinazu (Libertad), Walter Montillo (Santos), Augusto Fernandez (Celta Vigo), Angel Di Maria (Real Madrid);

Útočníci: Lionel Messi (Barcelona), Gonzalo Higuain (Real Madrid), Rodrigo Palacio (Inter Milán), Sergio Agüero (Manchester City), Franco Di Santo (Wigan), Ezequiel Lavezzi (Paris Saint-Germain).

Autor: Petr Vaněček / fifa.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Di santo

Reagovat
suldik

ten útok wow

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je tak všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten zbytek wtf?

Reagovat
suldik

nechcem rozdúchavať vášne, ale až keď Messi urobí úspech s takouto Argentínou (čo Maradona dokázal) tak sa ukáže že je na úrovni Pelého, Maradonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

to se ale nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Já se tady kdysi vsadil s někým, že di Santo nedá 10 golů v PL. On je nikdy nedá, ale stejně se dostane do repre

Reagovat
smazaný uživatel

ak myslíš za sezonu tak to asi nie

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo už v repre nehráva Tevez?

Reagovat
hefy

Di Santo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele