Nilmara těší povedený start sezóny

25.09.2010, 13:40
Aktuality
Villarreal se poučil z loňského katastrofálního startu a letos načal novou sezónu Primera Division ve vítězném stylu. Zatímco minulý rok nevyhrál ani jeden z prvních sedmi zápasů, dnes je Žlutá ponorka po čtyřech kolech třetí o skóre před Barcelonou.

Klíčovým faktorem je střelecká forma Brazilce Nilmara, jenž je aktuálně nejlepším střelce soutěže. Ve čtyřech zápasech dal Nilmar stejný počet gólů, další dva pak přidal ve dvou duelech Evropské ligy. Se šesti góly už má na kontě polovinu toho, co nastřílel loni. Tehdy se mu povedlo vsítit ve 44 zápasech dvanáctkrát.

"Letos jsme začali o mnoho lépe než loni. Je důležité, že jsme v popředí tabulky, kde bojujeme s těmi nejlepšími týmy. To je dobré, protože jsme od začátku chtěli být v kontaktu s top týmy a letošní start nám dává dobrou příležitost," pochvaluje si Nilmar.

Villarael jede až v pondělí do Málagy, kde to nebude mít snadné. Pokud však chce Žlutá ponorka udržet třetí pozici, musí vyhrát.

Autor: Ondřej Holzman / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
Carlos Juan Pablo

Toho kluka mam rád a je skvělý, že se mu daří

Reagovat
smazaný uživatel

ale na MS měl místo něj jet Pato

Reagovat
smazaný uživatel

Pato je o triedu lepsi

Reagovat
-Pato-

Reagovat
smazaný uživatel

Letos mu to klukovi jednomu ušatýmu celkem jde, až mě překvapuje. Jenom škoda, že s ním nedrží basu Rossi, protože kdyby se rozstříleli obaja dvaja, tak by to byla krása! Mimochodem, pro mne jsou Málaga i Villarreal černými koníky soutěže ... Málaga by mohla zabojovat o šestý, sedmý místo, Villarreal bude mít s tímhle týmem určitě na pohráry!!!

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

nilmarovi dojde forma a bude utrum villarreal ma rok od roku slabsi a slabsi kadr a letos to myslim pohary nebudou (i kdyz uvidime jak se bude darit seville, za stavajici situace nema na pohary sanci...)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, navic Villareal mel zatim celkem lehkej los, nikdo ho extra neproveril...a prohry s Errealou a Dynamem Zahreb taky nepresvedcuji....verim ze Ponorka zamiri tam kam patri

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorky většinou na dně nejsou, ale pohybují se tak ve středu nebo u hladiny

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Messiáš

Moc šikovnej útočník

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele