Nilmar je po operaci, chybět bude sedm týdnů

05.10.2011, 12:55
Aktuality
Villarreal odstartoval hodně špatně do nové sezony a na klidu a jistotě mu jistě nepřidá ani zpráva ze zdravotního oddělení. Brazilský útočník Nilmar za sebou má operaci, při níž mu z kolena byla odstraněna cysta, nyní ho čeká skoro dvouměsíční přestávka...

27letý někdejší hráč Lyonu kvůli problémům vynechal už víkendový ligový duel se Zaragozou, v němž Žlutá ponorka vybojovala jenom bod za remízu 2:2. Následně bylo rozhodnuto o nutnosti operace, co se týče délky absence, ta měla být zveřejněna až po samotném zákroku a rozhodně není krátká - Nilmar má chybět sedm týdnů.

Nilmar tak přijde o několik zápasů španělské Primera Division, v jejíž tabulce je Villarreal po šesti kolech se šesti body až na dvanáctém místě. Ještě hůře na tom klub z východu Španělska je v Lize mistrů, kde podlehl 0:2 Bayernu Mnichov i Neapoli.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak to Villareal bude klesať v tabuľke.

Reagovat
smazaný uživatel

víc už snad ne

Reagovat
miky10

Škoda, zrovna se začal zvedat. O to důležitější teď budou góly Rossiho.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

kterej se taky zranil

Reagovat
miky10

Reagovat
Xavi

Je tam ještě Rubén, já hlavně vidím největší slabinu v té srandě z Itálie, co přišla - Zapata - ten je zatím hrozný.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Rubén taky minimálně na příští zápas out

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele