Newcastle zvažuje, že propustí potížistu Bartona

09.06.2008, 11:03
Aktuality
Jedna pohroma za druhou se valí na Joeyho Bartona. Záložník Newcastlu byl nedávno poslán na šest měsíců do vězení, nyní kvůli tomu může přijít o práci - anglický klub totiž zvažuje jeho propuštění...

25letý fotbalista se 27. prosince loňského roku popral v restauraci McDonald's a již v průběhu letošního kalendářního roku strávil ve vězení několik dní. Soudce Henry Globe ho 20. května za mříže poslal znovu poté, co Bartonův čin označil za "násilný a zbabělý".

Nyní může přijít další pohroma v podobě výpovědi od zaměstnavatele. "Jednáme s jeho zástupci o tom, co bude nejleší pro náš klub. Pochopitelně nebudeme ignorovat fakt, že je právě uvězněn. Zatím je brzy na to tvrdit, že Joey bude propuštěn," prohlásil předseda Newcastlu Chris Mort.

Barton do Newcastlu přišel před začátkem uplynulé sezony z Manchesteru City a příliš se neprosadil. Jeho týdenní gáže činí 55 tisíc liber a vedení Magpies mu tento plat chce snížit na polovinu.

Barton je svými výstřelky známý. V roce 2004 během předvánočního večírku popálil cigaretou svého o čtyři roky mladšího spoluhráče Jamese Tandyho a vedení klubu mu strhlo plat za šest týdnů. Poté byl zase předčasně poslán ze soustředění v Thajsku poté, co napadl 15letého příznivce Evertonu.

S fanoušky Toffees měl Barton ještě jednu zápletku. Na podzim roku 2005 po skončení utkání v Goodison Parku věnoval svůj dres jednomu z fanoušků, ale přitom si vyslechl provokace od jiných a zareagoval tím, že si stáhl trenky a vystrčil na ně nahý zadek. Trestem od FA mu tehdy byla pokuta dva tisíce liber.

Pozornost na sebe strhl i v první polovině roku 2007. V březnu napadl taxikáře, v květnu zase na tréninku spoluhráče Daba.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

do Kolbenky a makat....

Reagovat
smazaný uživatel

on je cool

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si muze podat ruku z Řepkou Ten byse hodil do kadru Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

ty jseš dobrej chudák.snd větší než než ten slovenskej pedofil

Reagovat
smazaný uživatel

ti říkám už podruhé, nefetuj to ředidlo....teď už jsi sice vylízaný, ale za chvíli začneš dělat pod sebe....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim roku 2005 po skončení utkání v Goodison Parku věnoval svůj dres jednomu z fanoušků, ale přitom si vyslechl provokace od jiných a zareagoval tím, že si stáhl trenky a vystrčil na ně nahý zadek. hh to je ale haluzak,ale takehoto hraca by som mat nechcel

Reagovat
herbage

Poď do Lazia, kámoš Dabo na tebe čeká

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele