Nevyplácí se nám tvrdá práce, lituje trenér AS Řím Garcia

20.02.2015, 16:54
Aktuality
AS Řím stále drží druhou příčku v tabulce italské ligy a na třetí Neapol má k dobru pět bodů, spokojenost v táboře Giallorossi ale poslední dobou rozhodně nepanuje. Důvodem jsou zhoršené výkony z posledních týdnů a měsíců, především to pak platí o zápasech na domácím trávníku...

Celek z hlavního města Itálie své trápení neukončil ani včera večer, kdy doma v prvním kole vyřazovací fáze Evropské ligy hostil Feyenoord. Od 22. minuty sice vedl po trefě Gervinha, deset minut po změně stran ale na konečných 1:1 srovnal Colin Kazim Kazim.

"Byli jsme příliš zatažení a nenapadali efektivně, ačkoli se nám povedlo vypracovat si nějaké šance, které měli Gervinho a Doumbia. Inkasovaný gól byl z ofsajdu, v Rotterdamu teď musíme skórovat. Tým musí znovu získat sebevědomí a více riskovat ve hře směrem dopředu," řekl někdejší kouč Lille.

Řím doma naposledy vyhrál v normální hrací době 30. listopadu nad Interem Milán, od té doby na Olympijském stadionu sehrál devět duelů a s vítěznými pocity jeho hráči opouštěli trávník pouze v pohárovém zápase s Empoli, které vyřadili v prodloužení.

"Nevzdáme se. Toho inkasovaného gólu je škoda, ale v tomto období se nám nedaří uhrávat potřebné výsledky už delší dobu. Je nesmyslné dělat nějaká porovnání s loňskou sezonou. Děláme všechno možné, abychom na domácím trávníku začali znovu vyhrávat, ale pro tuto chvíli se nám tvrdá práce nevyplácí. Musíme být výbušnější a více riskovat," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (58)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Od pohledu strašně protivnej chlap

Reagovat
juveforever

francúzka kriminálka 80 rokov

Reagovat
Furia Ceca

Úplně ho vidim, takovej mafiánek co se snaží expandovat s kurvama a drogama a na nohy mu šlape neúplatnej fízl Belmondo!

Reagovat
Milan.B

Delon

Reagovat
Furia Ceca

Toho taky mám rád. Jinak koukal jsi někdy na italský krimi 70. let polizioteschi? To jsou strašně nářezový filmy!

Reagovat
Milan.B

mam napozerane hodne toho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sankakofi

Reagovat
protiproudu

Ted uz se ani nevyplaci tvrdá práce :D Tak to bejva dedku, nekdo bude vzdycky lepsi :D

Reagovat
ACSeRw!n

tak na to zkuste srat, treba to vyjde

Reagovat
ACSeRw!n

Mercedes je frajer. Vrhnul se do toho jako prvni a treba se skutecne dockame noveho stadionu..

Reagovat
Milan.B

preco mercedes?

Reagovat
Milan.B

zabijak

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se některé jeho výroky nelíbí, zrovna včera o Balotellim mluvil jakoby s nehoráznou úctou. Ale třeba u Šípa ve Všechnopárty na mě zase působil dobře.

Tohle je ale úplná paráda, doufám, že to všechny nakopne k tomu, že fotbal v Brně patří na Lužánky a dočkají se opravdu nového stadionu. Na tu rozlučku se těším a asi tam i zavítám.

Reagovat
ACSeRw!n

ja s nim zatim souhlasil ve vsem, co jsem od nej slysel.. co rikal o Balotellim netusim, ale Maria mam taky rad..

Reagovat
Milan.B

je to frajer

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
scr

Ono to pujde!!! Pome AS dotahneme Juve!!

Reagovat
ACSeRw!n

gl

Reagovat
juveforever

skorej Neapol dobehne Romu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však na Feyenoordu zvítězí

Reagovat
Airus

určitě

Reagovat
10

Totální burnout. Čekal jsem, že jim LM ubere síly, ale že to bude takovejhle propad, to určitě ne, přestože tam byly určitý signály už koncem minulý sezony. Z týmu, co napadal způsobem, že si soupeř ani neusral, je aktuálně tým, co sotva chodí a spoléhá jen na to, co vysóluje Gervinho nebo Ljajić.

Ta situace není nepodobná s Ranierim v AS, dva body od Scudetta jednu sezonu, druhou propad. Ranieri měl v době rezignace o 5 bodů míň než Garcia, což v tý době stačilo jen na 6. místo.

Btw. Ranieri rezignoval přesně na den před 4 rokama.

Reagovat
Emmett Brown

Nechapem to, minuly rok vyborna obrana, kvalitna organizacia hry, hraci o sebe vedeli, skvely prechod do utoku...tento rok uz od zaciatku sezony horsia defenziva (odosiel Benatia, ze ano...) a ovela statickejsi herny prejav. Toto je len vyrcholenie, na hracov to zrazu vsetko dolahlo, nevedia si nahrat, prehravaju suboje, v obrane robia hrube chyby, psychika je v prdeli...no, budeme radi ak nejakym zazrakom udrzime druhe miesto, boj o titul a nejaka ambicia v EL uz su asi pase...

Reagovat
10

Ta obrana měla minulou sezonu relativně "snadnou" práci, útok jezdil, záloha nepropustila skoro nic, když už něco pustila, tak akorát soupeře nahnala na Benatiu nebo Castana, který z obrany dobře vystupovali. Teď útok přichází strašně snadno a rychle o míče, záloha absolutně nezvládá filtrovat útoky a pak stopeři vypadají jak sněhuláci.

Reagovat
DelPiero137

Aj tak si myslim ze sebavedomie a momentalna bezradnost zacali v domacom zapase s bavormi.

Zato je velky rozdiel oproti minulej sezone. Odisiel Benatia, zranil sa Strootman, Castan, Pjanic je zcela formy, a Maiconovi sa podarila na stare kolena este jedna top sezona.

Reagovat
10

U Maicona se muselo počítat s tím, že se hecne kvůli MS a pak to půjde zase dolů.

Už jsem tady psal, že hlavní problém vidím v pokoře. Ty kecy o Scudettu a nejlepším týmu v Itálii od Garcii měly jenom negativní dopad. Od tý doby je vidět ve hře AS arogance, přestali makat, myslí si, že každýho porazí sami. Čekal bych, že je sedmička od Bayernu vyškolí a vrátí na zem, ale tenhle efekt to rozhodně nemělo.

Reagovat
DelPiero137

V tomto sa zhorsili aj nasi hraci, nie vyhlaseniami ale tou lahostajnostou, pocitom lepsieho na ihrisku. To hrajkanie si s loptou, male domov, take to profesorske zdrziavanie. Potom pride mega fail (casto krasna prihravka superovi) konciaci lacnym golom v nasej sieti. Rovnako ako AS aj nas dokaze obdrzany gol absolutne vyradit (mozno Tevez si ide stale svoje). Nejdem teraz zrovnavat trnerov ale prve 2 sezony ak sme prehravali sklonili sme hlavu, bojovali na krv a uspech sa dostavil (zapas na SB v LM 2:2, na San Paolo 3:3). Neviem ci to bolo tou psychikou nemame co stratit a teraz sme pod tlakom ze musime vzdy vyhravat.

Reagovat
Airus

Souhlas, to jsou pořád kecy jak musíme respektovat soupeře.. ale proti týmům ze spodu tabulky hrajeme povýšeně a po lacinym góu začneme hrát, ale jenom do poločasu, pak to začne na novo. Nevím co se děje v kabině, ale Max jim podle mě nic nevyčítá a nechá je hrát ten podprůměrnej fotbal šampiónů. Ťukec až do branky... může mi někdo vysvětlit proč Llorrente nedostane jedinej vysokej centr? Máme hrota jak hovado a chceme po něm průniky jako od Tevéze... blbost

Reagovat
Feind

to cigani moc dobre vedi

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Roma!

Reagovat
smazaný uživatel

ať zkusí podplácet

Reagovat
smazaný uživatel

protože to v Itálii ještě nikdo nikdy nezkusil...

Reagovat
Pinturicchio

Nás nepřeplatí, tudy cesta nepovede.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Furia Ceca

Jenom by příští sezónu mohl Agnelli trochu přitlačit a třeba nám koupit Scudetto se 114 bodama, to ve sbírce ještě nemáme!

Reagovat
sankakofi

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

zdá sa mi, alebo je Rudi čoraz egocentrickejší?

Reagovat
Furia Ceca

Do toho zápasu s Juve bylo AS dobrý jako loni, ale tenhle zápas je totálně rozhodil... A ten debakl s Bayernem o dva týdny později je dorazil. Ovšem na úplným dnu se ocitli až teď poslední dva měsíce a jsem docela zvědavej, jestli ještě zabojují o Scudetto, nebo spíš budou bránit 2. příčku... Každopádně doufám, že v Rotterdamu se profackujou a vrátí se s postupem!

Reagovat
wiggum

Jeste zapas s Juve a to bude asi jeho konecna...

Nejvic se mi libi expresky, AS sleduje toho a AS sleduje toho a nakonec stezi privedou 2 utocniky a myslis si, jak neposilili.

Reagovat
Airus

Jedinej kdo posiloval byl Inter, Juve se taky k ničemu nerozhoupalo

Reagovat
wiggum

Juve nepotřebuje, na SA jim tým podle tabulky stačí.

Reagovat
Airus

nejde jenom o SA ale i o evropu a italský poháry... vždycky jsou potřeba kvalitní náhrady

Reagovat
Pettirosso

"Inkasovaný gól byl z ofsajdu"

On je fakt prototyp klasickýho uplakánka aka Mourinho (a nejde o to, jestli byl, nebo ne)

Reagovat
Furia Ceca

Garcia bulí často, ale s tím ofsajdem měl pravdu... Jinak já se trochu bojím, abychom nedopadli s BVB jako AS! Úplně to vidím, budeme hrát ve vysokým tempu, možná dáme i gól, dva, pak z ničeho nic lacině inkasujeme a totálně se psychicky sesypeme! Ty naše zápasy v LM jsou jak přes kopírák... I když doufám, že ta deka na nás ležela jenom v základní skupině a teď když máme povinnej postup za sebou, už budeme hrát s čistou hlavou.

Reagovat
Furia Ceca

"a nejde o to, jestli byl, nebo ne" - Jsem to nějak nedočetl do konce koukám.

Reagovat
Airus

BVB je doma ve spodu tabulky a Juve tuhle sézonu hraje úplny hovno proti sestupovejm týmům... takže jsme v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

My se zvedneme. Zvednout hlavy a dolecit šrámy. Chcena to jit kolektivne, jako předtím. Ne to chtit urvat sam.

Reagovat
Airus

Reagovat
Elliasson

Ale jo, mohli by se zvednout. Scudetto v Itálii bych jim přál. Ale s Evropskou ligou, aspoň doufám, se za týden rozloučí.

HAND IN HAND, KAMERADEN

HAND IN HAND VOOR FEYENOORD!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele