Nevymlouváme se na únavu, ujišťuje Spalletti

04.03.2017, 13:57
Aktuality
Hodně nabitý program má během uplynulých týdnů AS Řím. Giallorossi bojují hned na třech frontách, přičemž právě nyní přichází rozhodující fáze sezóny, kouč Luciano Spalletti se však nevymlouvá na únavu...

AS Řím na úvod vyřazovací fáze Evropské ligy vyřadil Villarreal, přičemž již tento týden na italský celek čeká první osmifinálové utkání s Lyonem. Do toho pak boje na domácí frontě.

Právě tam pak Giallorossi naposledy vyhořeli, když nezvládli úvodní semifinálové klání Coppa Italia s městským rivalem Laziem, nyní navíc ambiciózní družinu čeká zápas s Neapolí.

Neapol ztrácí na římský celek ze třetí příčky pět bodů, právě vzájemné utkání tak může hodně napovědět o rozložení sil pro zbytek letošního ročníku Serie A. "Samozřejmě, že máme hodně zápasů, ale nejsme unavení, jsme připravení," ujistil Spalletti, jehož družina má oproti Neapoli o den odpočinku méně. "Před začátkem zápasu máme stejně velkou šanci jako soupeř, nepotřebujeme soucit," dodal zkušený manažer před sobotním utkáním.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nejlepší je bezrak,jak český týmy každej rok bojují o poháry a pak když je hrajou,tak nezvládaj a svádí to na unavu

Reagovat
smazaný uživatel

tak lebo tieto kluby nemajú dostatočnú šírku kádra ako top európske kluby ... to nie sú výhovorky ale fakty

Reagovat
Abaddon

AS právě šířku kádru nemá, výmluvy to jsou od českejch klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Bota je tlačí max v útoku, tam mají málo hráčů, ale do obrany a zálohu mají kvalitních hráčů na dvě sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

do obrany

Reagovat
kopajda

Reagovat
smazaný uživatel

s neapolom uz prehravaju, na unavu sa budu vyhovarat az zajtra:)

Reagovat
kopajda

Reagovat
smazaný uživatel

Unavení nemůžeme být, když naběháme nejméně z ligy.

Neměn rozestavení už, 3-5-2 je ideál pro Fazia, Kostas s Toni to pokryjí rychlostně a zároveň vytlačují nahoru kraje, které stejně neumí bránit, takže wingback je nutnost, a záloze to pomáhá zmenšovat protstor k pokrytí, protože pak nemusí Radja tolik doplňovat dozadu, ale bombit v horní třetině hřiště. Rovněž šancí vytváříme více.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele