Nespokojený Podolski pohrozil odchodem z Bayernu

28.03.2008, 17:00
Aktuality
V útoku Bayernu Mnichov je velká konkurence a na tu hodně často doplácí Lukas Podolski. Německý útočník se v konkurenci Miroslava Kloseho a Luky Toniho neprosazuje podle svých představ a naznačil, že by v létě mohl z bavorského velkoklubu odejít...

"Každý víkend doufám, že budu hrát od začátku. Jsem opravdu velice nespokojen se svou situací v Bayernu. Chci se jako hráč zlepšit a to se mi nepovede, když budu stále sedět na lavičce. Kdy jsem byl letos v základní sestavě ve třech po sobě jdoucích zápasech?" zlobí se Podolski.

Trenér Ottmar Hitzfeld dává přednost dvojici Klose-Toni a Podolski je připraven zvážit letní odchod z klubu. K setrvání v Bayernu by ho mohla přimět změna ve funkci hlavního kouče. Hitzfeld v létě odchází ke švýcarské reprezentaci a kormidla Bayernu se ujme Jürgen Klinsmann. Ten Podolskiho zná a věří mu, což bylo vidět i před dvěma roky na světovém šampionátu, kde Německo i díky 22letému fotbalistovi dokráčelo až ke třetímu místu.

"Zatím to nechám do konce sezony. Pak budu muset zvážit, co bude nejlepší pro obě strany. Chci dělat to, co mě baví a za co jsem placen - hrát fotbal. Na lavičce jsem seděl už dost dlouho," prohlásil dále Podolski.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to je vůůůůůůůůůůůůůůůj,at rád že sedí, za ty love bych si tam šeltaky sednout

Reagovat
smazaný uživatel

... at klidne de..stejnak je jednickou Luca Toni..jednickou na celym svete

Reagovat
smazaný uživatel

na celym světě? to snad nemyslis vážně....nechapu jak se ti muže libit jeho styl "povalečství", diskutování s rozhodčím a navic je to sobec...pokaždé když nedostane balon tak je nasrany...prostě namyšlená italská primadona s velkym sebevědomím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...a krom jinýho i super útočník, kterej dokáže rozhodovat zápasy sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

je best bracho a ty muzes kecat co chces...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak ma hrat podolski ne ten italskej sobec

Reagovat
smazaný uživatel

takhle muže odpovědět jenom idiot FC BAYERN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ani sa mu nedivim...je mlady potrebuje hrat a zlepsovat sa a nie vysedavat...prachy nie su vsetko...ako to tu dakto spomenul...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že je hodny tak do 2.anglickej

Reagovat
Devil

Rek bych,ze Klinsmann mu bude davat vic sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

bojim se ze Klinsmann prave vyradi Toniho a da prednost dvojici Klose-Podolski, na kterou je zvyklej

Reagovat
Devil

Rek bych ze je bude vice tocit,ale kdo vi jak to bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že sedět bude spíš Klose ptz je v poslední době dost neviditelnej i když góly dává. Toni - Podolski je daleko dynamičtější dvojice a líp se na ně kouká než na Kloseho s Tonim a proti soupeřům který nehrajou beton jsou snad i lepší varianta. Ale proti betonářům je jasná volba Klose - Toni kvůli hlavičkování. I když Klinsmann může být jiného názoru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele