Nesmíme o sobě pochybovat, zdůrazňuje Aulas

30.10.2013, 18:56
Aktuality
Lyonu se pořád nedaří, po prohře v Monaku mu v tabulce francouzské ligy patří až čtrnáctá příčka. Prezident Jean-Michel Aulas ale zdůrazňuje, že jeho tým nesmí propadat panice. Poslední zápas se silným soupeřem podle něj potvrdil zlepšení Lyonu.

V Monaku dostal Olympique v první půli dvě branky. Po přestávce skóre korigoval Gomis, další branku už ale Lyon nepřidal, takže odjel s prázdnou.

"Stál proti nám velmi silný soupeř a sami jsme zjistili, že se zvedáme. Výkon ve druhém poločasu mě potěšil. Vytvořili jsme si hned několik dobrých šancí a nebyli jsme daleko od zvratu v utkání," zhodnotil zápas Aulas.

Lyon má zatím na kontě tři výhry a tři remízy a Aulas věří, že bodových úspěchů bude výrazně přibývat. "Všechno si teprve sedá, po utkání v Monaku ale můžeme vidět mnohá pozitiva, můžeme na nich stavět. Hlavně se nesmíme trápit, ještě není nic ztraceno," dodal Aulas.

Vedle domácích soutěží svádí Lyon i boje v Evropské lize. V základní skupině I se zatím dělí o vedení s Realem Betis.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A aby toho pozitivního nebylo málo, Corentin Tolisso podepsal profesionální smlouvu do roku 2017

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

Byť to není úplně aktuální, nemohu než připomenout, že velmi úspěšný a sympatický Lyon kolem Juhninha, Tiaga apod. se vydal prý novou-správnou cestou, když se těchto hráčů zbavil a začal novou éru. Od té doby již L1 nevyhrává a maximálně uhraje nějaký ten zápas v EL, postrachem LM už zní jako pohádka...takže tak vypadá správná cesta, poučení pro ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si vedľa

Reagovat
.13

si v obraze

Reagovat
smazaný uživatel

V dobách, kdy ještě fotbal, neznal peníze, byl Lyon bezva tým s koncepcí, s pohlednou hrou, s výborným mládežnickým centrem....proto mu nejde nepřát, snad se zvedne... Lyon, Lille, Etienne, Toulouse, Marseille, to je pro mě Francie, dřív by tam patřilo i PSG, ale teď už ne, i když, z těch, co ty peníze mají, jsou asi nejrozumnější tým..jo a nesmím zapomenout na Méty a Lens....doufám, že se vrátí do L1

Reagovat
PetersCZ

S Racingem to bude horší. V Lensu byla vždycky perfektní mládežnická akademie, ale těch hráčů moc v Lensu nezůstane. Buď jsou to produkty jako Varane, Bergdich, Taarabt, nebo potom i Coeff, kteří odchází za dobré peníze do světových klubů, ale pak zase se nedivím, že už pár let nebyli v L1. Ale mladíků, a skvělých tam je dost. Fradj, Plumain, Saint-Ruf, Atrous, Bela, Cyprien, Rosenfelder...tak snad...ale teď zase RC koupil od Martela Ázerbajdžánec Mammadov, takže by tam těch peněz zase trochu být mohlo...a kvůli EURU se bude zase předělávat Bollaért-Delelis, takže i ta fanouškovská stránka by mohla být dobrá. Z posil pro tuhle sezonu mám taky dobrý pocit. Kombouaré by mohl být konečně pořádný trenér, pak tam jsou Areola do branky, tam máme od odchodu Runjeho sakra problém, Salli, Chavarría, Ljuboja...to jsou hráči, co by tomu mohli dost pomoct. Sice to nebude na přímý postup do L1, ale tak kolem toho 5. místa by to být mohlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Les Sang et Or

Reagovat
Langi

Všechno si teprve sedá? ...spíš bude ještě hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Předem se omlouvám moc L1 nesleduji,ale co se s tím Lyonem stalo co se týče financí? vždyt to byl jeden titul za druhým,postupy z LM museli z toho mít neuvěřitelné prachy a ted slabota,děkuji za odpovědi

Reagovat
smazaný uživatel

Aulas se bojí možných změn finančních pravidel v Evropě a za každou cenu se snaží, aby Lyon nikde nikomu nedlužil ani korunu, akorát se mi zdá, že na to moc tlačí na úkor sportovní kvality...na druhou stranu se tyto snahy můžou za pár let ukázat jako velmi cenné, takže mu to ani tak moc nejde mít za zlé každopádně by to chtělo najít nějaké kompromisy a nepouštět zbytečně klíčové hráče doslova za almužnu...

Reagovat
smazaný uživatel

PSG ukázalo, že s nějakým FFP se dá celkem v pohodě utřít zadek.

Reagovat
Langi

Reagovat
olis

ako je na tom Gonalons ? mohli by ho v zime pustit ? myslim ze po nom pojdeme, herne je na tom ako ? ja ho velmi nepoznam, je to kvalitka ? diki

Reagovat
smazaný uživatel

nikam nepůjde!! klíčovej hráč mužstva

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě za nějaký slušný peníz (+ - 15 mega) by jít mohl, ale nejspíš asi až v létě, bo je to náš nejlepší hráč a hlavně poslední rozdílový hráč.

Reagovat
smetos

a co Gomis? Mu tam chybí podle mě pořádný parták. Mít za sebou Hamšíka, Kaká, Isca nebo jiného top hráče strčil by do kapsy Giouda i momentálně ubohého Benzemu. Sám se divím že pořád čeká na lepší zítřky.

Reagovat
smazaný uživatel

Má tam za sebou Greniera a někdy i Gourcuffa, to by mělo stačit. Jenže on teď je bez formy stejně jako všichni ostatní a v lednu jde pryč, takže to je vlastně stejně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

A lepší než Benzema snad nikdo nemůže myslet vážně

Reagovat
Langi

Jak píše kristofyk...poslední rozdílový hráč, když nepočítám Gomise (když byl ve formě)...na CM máme největší přetlak...ideální šance ho co nejdřív střelit za 10 ME do Neapole, a nedivil bych se, kdyby už v zimě, vzhledem k tomu, že letos už asi o nic hrát nebudeme.

Reagovat
.13

Na FIFE14 neni lepsi tym pre karieru ako OL

s tymi mladikmi plus Areola, Rabiot a Sakho bojem celu Europu ako za starych cias

Reagovat
smazaný uživatel

nejen ve Fifě

Reagovat
FC Porto FC

rabiot je lama :D

Reagovat
smazaný uživatel

:D:D:D

Reagovat
.13

nezlepsuje sa tak rychlo jak som cakal, ale Ferri, Bahouli( alebo ako sa vola), Benzia, Zeffane, Umtiti a Veretout.

Reagovat
.13

idu hore hrozne rychlo*

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá mi to, ale musím se zase zeptat, jestli Ghezzala unesli mimozemšťani nebo co, bo zraněný už není a slehla se po něm zem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

na toho už sem uplně zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem nikoho urazit,ale Lyon,je za velkym ocakavanim.maju asi taku formu a vykonnost,ako slovenski narodak.pri najlepsiej voli porazia bezdomovcom,ale kosicky Lunik9..

Hanba.

Reagovat
.13

vidim ta tu asi prvy krat, ale uz teraz chapem, ze na teba nema zmysel reagovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele