Neodepisujte Řím, zní z tábora United

02.04.2008, 08:46
Aktuality
Velká spokojenost panuje po prvním čtvrtfinálovém utkání Ligy mistrů v Manchesteru. Svěřenci manažera Fergusona přivezli ze hřiště AS Řím dvoubrankovou výhru, která jim dává do domácí odvety vysoké šance na postup.

Výsledek 2:0 určily trefy Ronalda a Rooneyho, z domácích hráčů se nedokázal prosadit nikdo. Novináři se po zápase ptali sira Alexe Fergusona, zda to byl ze strany United letošní nejlepší pohárový výkon. "Je to možné. Vzhledem ke kvalitě soupeře," prohlásil manažer.

"Postavili jsme se velmi silnému protivníkovi, dokázali jsme však dobře bránit," pokračoval Ferguson. "Výsledek je pro nás vynikající, takže jsem spokojený."

Jedinou kaňkou je pro Manchester zranění obránce Nemanji Vidiče, ten musel ve 23. minutě střídat. "Má něco s kolenem. My si jen přejeme, ať je to pouze svalové zranění," dodal Ferguson.

S výsledkem byli kromě manažera spokojeni i hráči United. "Odehráli jsme výborný zápas. Každý ví, jak má Řím silné mužstvo. Ale byli jsme to my, kdo proměnil šance, které si vytvořil," pochvaloval si Cristiano Ronaldo.

Portugalský střelec se prosadil trochu netradičně hlavou po nadýchaném centru Scholese. "Docela se mi hlavička povedla," usmíval se. "Hlavně, že pomohla týmu, protože vyhrát jsme potřebovali."

Do odvety tak Manchester jde s výbornou výchozí pozicí. "Nikdo si nedovolí AS podcenit, stačí se podívat na jejich soupisku," nepochybuje obránce John O’Shea. "Dneska navíc postrádali několik důležitých hráčů, takže nás čeká zajímavých 90minut na Old Trafford."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
božský John

ja nevim jak oni ale rim me nastval a to docela dost ponevadz jsem veril ze to bude vyrovnany a né ze se na old trafford bude jen dohravat

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že je rozhodle

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, ale nikdy nevíš :) máš jako loni s ac...

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych že letos řím skončil... Ne že bych to nečekal,ale letos to vidím na anglické finále prostě,pokud nepostoupí zázračně Fenerbachce... ManU má finále skoro jistý,Barca nemá formu ani vůli po vítězství,bez Messiho je poloviční a že by řím ještě vyhrál? Teoretická šance tu možná je...

Fenerbachce zase musí přejít přes Chelsea,což je samo o sobě dost nepravděpodobné a pak ještě přes Pool/Arsenal... A pochybuju že by se jim povedlo vyhrát proti 2 týmům big 4...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslimze Fenerbahce ma letos momentalne taky velice dobrou formu a bude hodne zalezet co se jim podari uhrat doma...tam se muze stat vsechno...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě,stát se může všechno... Říkám že postup přes Chelsea je možný,ale že pochybuju že by se jim podařilo vyklepnout 2 anglické giganty...

Reagovat
Devil

No ja nevim,jeden Anglican z trojce Live,Chelseaa a Arsenal ve finale bude asi urcice,ale kdyz bych si tipl postup MU a Barci,tak nevim zda by MU pres Barcelonu postoupil,i kdyz bych si to moc pral.Muj tip na finale je Liverpool v Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím,že Barcelona nemá proti Rudým ďáblům žádnou šanci,v současné době Manchester United,hraje nejhezčí,nejefektivnější, fotbal okořeněný sposty šancemi a nedotknutelnou obranou

Reagovat
Devil

Doufam v to,ale Barca bude tvrdej orisek.(pokud prejdem pres AS)

Reagovat
smazaný uživatel

No jo tak AS to má zas spocitany protoze na MU prostě neuměj Chci videt jestli se i v pristi sezone tyhle dva zase stretnou to uz by asi AS nerozdejchal

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla hodne velka smulka

Reagovat
Devil

To jo,ale Mu jeste nepostoupil.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

tak myslim ze to uz je jasny ne

Reagovat
Devil

AS muze dat rychle prvni gol a muze to byt jeste zajimave.

Reagovat
smazaný uživatel

Rím ma smolu v zakonceni ale, ako fanusik reds musim priznat ze ManU hra dobre

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele