Není čeho se bát, říká skotský kouč Levein

09.10.2011, 09:59
Aktuality
Skotsko zůstává i nadále ve hře o postup do baráže o evropský šampionát, který příští rok uspořádají Polsko a Ukrajina. Svěřenci Craiga Leveina se včera i podruhé v kvalifikačním cyklu natrápili s Lichtenštejnskem a na jeho půdě zvítězili 1:0. Před posledním zápasem mají jasný cíl - získat ve Španělsku minimálně stejně bodů, jako Češi v Litvě...

V utkání ve Skotsku potřebovala ostrovní země k výhře dlouhé nastavení, na jehož konci byla branka McManuse a ani včera to Skotové neměli vůbec snadné. Ke tříbodovému zisku vedla 32. minuta, v níž se trefil Craig Mackail-Smith.

"Máme skupinu hráčů, kteří se rychle zotavili. Jsme v situaci, kterou bych před začátkem kvalifikace bral, pokud vyhrajeme, skončíme druzí, to je fakt. Je to těžký úkol, víme to, ale ničeho se nebojíme. To je to nejdůležitější, není čeho se bát. Hrajeme s mistry světa a věřím ve schopnosti hráčů, kteří do toho vzhledem k oné výzvě dají vše," řekl včera večer Levein.

"Nemůžeme jít do zápasu s tím, že budeme myslet na vývoj utkání v Litvě, to nijak neovlivníme. Podle mého názoru bude dávat smysl to, že do duelu ve Španělsku dáme vše a budeme chtít vyhrát. Samozřejmě si uvědomujeme, že to bude složité," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (183)

Přidat komentář
LAM

Naši hrajou kuloví ale skoti to sou úplný lopaťáci.Viděl jsem jejich poslední zápasy a fotbal v tom opravdu není.Snad dostanou ve španělsku aspoň čtyřku

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zvlastni. Nejvetsi skotsky problem je uz spoustu let v prechodu do utoku, chybi jim kreativita, pak je uplne jedno, koho maji na hrotu, protoze je tam odriznutej. I kdyz ted maji ty utocniky uplne na hovno, mohli by obcas zkusit hrat trochu odvaznejsi taktiku, hrace maji kvalitni. Spickovej golman, obrana sice prumerna, ale cela z PL, zalozniky maji hodne kvalitni, jen ti utocnici...

Reagovat
smazaný uživatel

Craig Mackail-Smith je sakra dobrý útočník a kdyby nešel do Brightonu,ale do Norwiche tak by to dokazoval i v PL a ne jen v The Championship.

Reagovat
smazaný uživatel

Bavime se ale o reprezentacni urovni, to, ze se mu dari u Seagulls z nej nedela nic, pred par tydny hral League One za Posh, mezinarodni zkusenosti nulovy. Tohle je prave to smutny, ze on je to nejlepsi, co Skoti maji.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Kenny Miller? Za Wolves hrál slušně a pořád by to v sobě mohl mět. Jenom kdyby ho Skotové víc využívali.

Reagovat
smazaný uživatel

To je krok zpatky

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Miller? ved je to momentalne jasne najlepsi skotsky utocnik !

keby nebol spekuloval a zostal v Rangers, v tej forme co tam mal by kludne mohol hrat Premier League. spravil chybu ze sa zasil na pol roka v Turecku, teraz mu to prilis nejde a stale plati co som povedal na zaciatku - je to najlepsi skotsky utocnik.

Reagovat
tomasinho

V Premier League už předtím hrál a naprosto vyhořel, vždyť je to útočník akorát tak pro Championship a ani tam nijak nevyniká.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto vyhorel je trochu silne slovo. hral v Derby ktore zbieralo jeden debakel za druhym, za Wolves dal 50 golov. sledujem toho hraca snad 10 rokov a viem coho je schopny. na PL urcite ma, nie kazdemu sadne hned prvy tim kam pride.

je snad Torres totalne drevo ktore nema na PL ked nedava v Chelsea goly? urcite nie, len mu mozno nesadol klub, system hry, pozicia v time, prilis velky tlak z prestupovej ciastky atd...

hrac ktory ma za sebou dlhorocnu karieru a nieco dosiahol uz nemusi nikomu nic dokazovat.

som presvedceny ze keby sa vratil na Anfield (co je ale asi utopia) zase by daval goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to krok zpatky, nebo prinejmensim do slepe ulicky. Miller uz ma to nejlepsi za sebou, pohnojil si to tim Tureckem, v Cardiffu zatim nic moc. Skotsko potrebuje oziveni, lepsi propojeni zalohy s utokem, na to se Miller nehodi.

Reagovat
smazaný uživatel

ked boli Miller s Boydom este v Rangers v skvelej forme, staval Smith pri hre s jednym utocnikom (v tazsich zapasoch) len na Millera. Je rychly, priebojny, vie si sancu vytvorit aj zakoncit. Boyd bol kanonier na pohladanie ale tieto atributy zavazili ze sa do zostavy nedostaval. Obaja urobili velku chybu ze odisli z Rangers pretoze nikdy potom sa uz do takej formy nedostali. Ibrox im sedel neskutocne. Som presvedceny ze by Rangers este mali co dat i ked v pripade Boyda su tam zrejme aj osobne problemy pre ktore jeho kariera nabera spad smerom dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Bavime se o hre a souperich Skotska na mezinarodni scene, ne o srackach typu Kilmarnocku. V SPL dava goly i Stokes...

Reagovat
smazaný uživatel

ved ja sa bavim o medzinarodnej urovni a zapase v Spanielsku. Miller je momentalne najschopnejsi skotsky utocnik a v Alicante bude hrat. To snad hovori za vsetko. Keby bol niekto lepsi tak je tam, lebo Kenny aj tak nie je zdravotne na 100% v poriadku.

Viac som si sluboval od Goodwillieho po prestupe do Blackburnu ale kedze tam skoro nehrava je jasne ze v zaklade nebude. Aj tu vidiet ako klubove prestupy dokazu negativne ovplyvnit repre. Ak by Miller, Boyd a Goodwillie zostali v Skotsku dnes by mal Levein prijemne starosti koho vybrat. Nehovoriac o tom ze s Cechmi by to remiza uz asi nebola...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty o koze, ja o voze...

Reagovat
tomasinho

Navíc jim šíleně chybí nějaké křídlo, mají dobrý střed, ale na křídle nikdo přímočarý. Žádný rozdílový hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna by to rozhybal nekdo jako Snodgrass nebo Mackie

Reagovat
tomasinho

Jo, Snodgrasse jsem zmiňoval i po zápase s námi, proti Dánův v přípravě hrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Mackie nehra poriadne ani v Aberdeene

Reagovat
smazaný uživatel

Jamie Mackie ( )

Reagovat
smazaný uživatel

no sorry to je skoro Anglican na toho som zabudol

Reagovat
smazaný uživatel

Musel by ses stát zázrak,aby skotové získaly nějaké body proti španělům!!

Reagovat
smazaný uživatel

já si říkám něco podobného o zápase v litvě

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale pořád nechápu ty kecy o baráži ze strany Česka.Vy berete jako báráž nějaký úspěch nebo co nebo že když se dostanete do baráže tak je vše jasné...přitom v baráži můžete dostat týmy jako Chorvatsko,Černou Horu a když Francie vyhoří s Bosnou tak i Francii!Za ty vaše "výkony" bych tam radši viděl Skotsko ikdyž to taky nejsou žádní mistři ve fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebudeme nahodou nasazeni?

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

to je pěkná blbost. když bereš v úvahu naše výkony, tak proč nebereš v úvahu i skotský výkony? Proti nim jsme barcelona. Jejich hra je jak parodie na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

to sice ano ale nevidím to na náš postup z baráže, pokud se tam nakonec prokopou

Reagovat
smazaný uživatel

Francie bude hrát doma. asi těžko vyhoří

Reagovat
smazaný uživatel

Njn proti Bělorusku byli taky velcí favoriti a jak to dopadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

1. česko neexistuje- náš stát se jmenuje Česká republika

2. uvědom si, že v naší kvalifikační skupině hrál bohužel asi nejlepší mužstvo na planetě

3. s tou filozofií, co má Bílek by nás dneska rozjebala i španělská U21

= baráž by byl úspěch a EURO velký úspěch

Reagovat
Ligter

Česko existuje, byť je to možná trochu pofidérní název, který vznikl z naší tendence si pořád něco krátit. (nepleťme si to s názvem Čechy). A také neříkáme, že proti nám hraje Ruská federace nebo Švédské království.

Reagovat
smazaný uživatel

Česko vzniklo u novinářské pakáže, která, jak jsi říkal, má tendence něco krátit a kurvit- nikde ve slovníku však Česko nenajdeš a hlavně- tady přece vůbec nešlo o to češko, že ?

Reagovat
Ligter

Nenajdu, ale neznamená to, že to neexistuje. Vím, o Česko vůbec nešlo, ale bylo to to jediné k čemu jsem se chtěl vyjádřit.

Reagovat
smazaný uživatel

naopak- já jsem fanoušek, možná je to směšný, ale pořád věřím, že to v těch chlapech je a kdyby jim dal někdo impuls, tak můžem hrát slušnej fotbal. Jediný co mě štve trenér a ta jeho sebranka. Takže si příště strč svoje řeči do svého připosrance, díky

Reagovat
smazaný uživatel

špatná reakce

Reagovat
Ligter

Ty vole, já si říkal, co jsem napsal špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

vytočil mě jeden diskutér, tak jsem to flákl špatně omlouvám se pokud ti to způsobilo nějakej psychickej šok

Reagovat
Ligter

Už jsem se uklidnil, ale stálo mě to několik kapek potu a silných výdechů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

myslíš to Skotsko, které proti nám ve dvou zápasech až na dvě akce nepředvedlo vůbec nic? V tom případě by do baráže mělo jít Lichtenštejnsko. A ano, vzhledem ke kvalitě našeho týmu a kvalitě Španělska by baráž byla úspěchem

Reagovat
soukup

já nechápu, za co tam furt všici cpete ty Skoty, mě teda už dlouho nějakej tým nezklamal jak oni v této kvalifikaci

Reagovat
smazaný uživatel

A ta vaše "hra" proti Španělsku byla co?!Nebo remíza 2:2 proti Skotsku,kdy Rezek předvedl pád za který by se nestyděl ani Chramosta?!

Reagovat
smazaný uživatel

PRosim tě. Takže ten zápas 2:2.........co tak extra předvedli Skoti ? A co ten první zápas co jsme vyhráli proti nim 1:0.. To byla naprostá ubohost ze strany Skotska to už neřekneš? To, že Skotsko vyhrálo proti Lichtenštejnsku první zápas, jen protože rozhodčí nastavil asi 10 minut ? Ber to taky z obou stran.........Skotsko si baráž nezaslouží

Reagovat
cubinho

ČR - Ukrajina 4:0.

...

Být Ukrajincem, tak se raději vzdám pořádání EURA, když je rozdrtily takové nuly.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Hosi,

nevite, v kolik dneska zacina hlavní dostih Velke pardubicke? Dedka Vanu bych si nerad nechal ujit... Diky a hezky den.

Reagovat
smazaný uživatel

16:25

Reagovat
kmotor corleone

OT: nezda sa vam nove pro evo nejake tuhe? ja ho hram od 2006, ale v 2012 si mam nastavenu iba 4. najtazsiu obtiaznost z piatich moznych a dostavam pridely ako mača.

Reagovat
Messi14

pesko je jeste dobry za to fifa se zmensila na 3 obtiznosti a v ty prostredni je jeji obrana naka moc predvidaci, vybiha vsehovsudy o par milisekund driv nez tam de prihravka

Reagovat
smazaný uživatel

Přes baráž stejně nemáme šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, na takovy Estonce, Iry nebo Cernohorce zdaleka nemame

Reagovat
smazaný uživatel

Estonci tam nebudou,ale Srbové,protože ti vyhrají nad Slovinci a na Iry a Černohorce nemáte,to máš pravdu!

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, bavit se s nekym, kdo vystudoval vesteni z cajovych listku, to asi nema cenu...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Na to co psal nepotřebuje ani základní čarodějnickou. Je ot jasné jak facka. Estonce uvidíš leda v běhu na lyžích na ruské olympiádě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no tak na Irsko a CH teda rozhodne nemame

Reagovat
smazaný uživatel

No Comment

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč to komentuješ ?

Reagovat
Messi14

tady pulka lidi dela jak kdyby uz cesi neumeli hrat fotbal, jo odesla nam zrejme nejlepsi generace co kdy za cr hrala, ale jeste tam je dost kvality, ktera se da se spravnou taktikou vyuzit...cerna hora tam ma leda vucinice, my barose ... at uz tam dostanem kohokoli, tak baraz je stejne nejvic co se ze skupiny se spanelskem da vytriskat...sice bilek to muzstvo mrvi jak muze, furt tam cpe ty samy lamy, obzvlast z turecka, ale porad top vyber by na to euro moh mit...akorat by to chtelo ponekud vice drzet mic a presnejsi prihravky, z cehoz by se vyvinulo i vic strel a golu...tudiz pokud nekdo dokaze plne vyuzit potencial cely repre, tak rikam, ze by se mohly dostavit lepsi vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak........To Irsko bylo hrozný třeba proti Slovensko, a Černá Hora není neporazitelná.

Reagovat
smazaný uživatel

v komparaci s naší hrou bude baráž hodně těžký úkol proti komukoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidíme jak se budem smát v úterý večer

Reagovat
smazaný uživatel

přesně nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň si na EURU netrhnem ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to takhle berete......Já bych byl hrozně rád kdybychom si na EURU zahráli.

Reagovat
smazaný uživatel

to já taky, ale tady s tímhle přístupem... tam už bude evropská elita- když pak bude Bílek chodit s tím, že ti druzí jsou favorité a my můžem jen překvapit, tak je to prostě o ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

No.........Bílka vypískaj a skončí(pokud to teda nezabalí po kvaldu, ať dopadne jakkoli, což by udělal nejlíp) a bude klid a pak může přijít pořádná čistka. Ale to jsem asi moc aivní protože "Nová česká éra" začíná už asi 4. rok

Reagovat
smazaný uživatel

jenže- když poustoupíme náhodou tak žloudka neodvolají a budem ve stejných sračkách jako sme teď... je to smutný, ale jediný způsob jak se ho zbavit je fiasko v litvě

Reagovat
smazaný uživatel

On někde říkal něco jako že dokončí kvaldu a končí ne ? nebo si to pletu ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale bojím se ho budou přemlouvat

Reagovat
smazaný uživatel

kde to rikal?

Reagovat
Kily

průměrní Slovinci taky dva roky zpátky neměli mít na favorizované Rusy a nakonec je vyřadili. V baráži to už je vyloženě o dvou zápasech a velkou roli než kdy jindy může hrát i štěstí nebo náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

mně přijde, že my hrajeme na náhodu už asi dva roky

Reagovat
smazaný uživatel

a na štěstí taky. A možná ma Bílek voodoo panenku jinak ale nic fotbalového.

Reagovat
smazaný uživatel

Navic ty skupiny dopadly vsechny podle predpokladu, snad az na Chorvaty vsude postupuji favoriti, takze do baraze nepujde zadny neprekonatelny protivnik.

Reagovat
Kily

přesně, pokud se tam dostaneme, nebudeme mít sice nic jistého, na druhou stranu to rozhodně nebude bez šancí, možnost postoupit tam rozhodně bude

Reagovat
Kenneth

Snad jim to Španělé nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hlavne na nas. Pokud porazime Litevce, tak asi neni co resit. Neverim, ze by Spanele se Skotama prohrali.

Reagovat
Kily

něčemu takovému po pátečním výkonu nevěřím. Proti Skotsku asi nastoupí víc náhradníků, ale ti se zase budou o to více rvát o místo v týmu

Reagovat
smazaný uživatel

jj misto alonsa si zahraje martinez a mozna xaviho driv vystrida jinak to da asi stejny vice mene

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Hosi, nevite, v kolik dneska zacina hlavní dostih Velke pardubicke? Dedka Vanu bych si nerad nechal ujit... Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

14:20

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A je to uz zacatek toho hlavniho zavodu, kde je pojede i Vana, jo? Nebo jenom zacatek prenosu?

Reagovat
smazaný uživatel

začátek závodu

Reagovat
smazaný uživatel

16:25, podle toho, co poslal Kily.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle co jsem napsal, řikali včera v BBV, tak nevim

Reagovat
Kily

taky mi to nejprve přišlo jako pozdě, ale koukal jsem do programu ČT4 a dostihový den tam končí až někdy v šest a následuje hokej, časově tomu těch 16:25 odpovídá

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, vzdycky se ten hlavni zavod bezel driv, se mi zda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste by me zajimalo, v kolik tak bude zacinat to predstavovani koni. To vzdycky s tatikem a brachou uzavirame tipy na tri kone, kteri by mohli byt adepti na vyhru, a pak scitame, kdo z nas natipoval nejlepsi umisteni. To by mohlo byt tak 16:15, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo 16:10 spis.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow.

Reagovat
Erdovec

nechápu lidi co říkají že je lepší vypadnout než postoupit na MS a udělat si tam ostudu, vždy je lepší postoupit i kdyby jsme prohráli na EURU 3x 0:3 i když o tom hodně pochybuju, a proč bychom neměli v baráži šanci? pokud vím budeme nasazení a nebudou proti nám nějáké hvězdné týmy, tak proč to vzdávat už teď?

Reagovat
smazaný uživatel

tak se na ty nehvězdné týmy podívej

Reagovat
smazaný uživatel

Typickej ceskej priposranec - nic nejde, nema cenu to ani zkouset, radsi se na to vysrat predem, co kdyby se nahodou zadarilo, koho bych pak kritizoval...?

Reagovat
Kily

nejlepší na tom je to, že ono to nešlo jenom proti skvělému Španělsku

Reagovat
smazaný uživatel

to nemyslíš vážně

Reagovat
Kily

myslím (beru v úvahu jenom soutěžní zápasy) a než se začneš zase smát, tak si zkus vzpomenout na to, jak vypadaly zápasy proti Litvě a Skotsku. Jelikož jsi velký fanoušek, tak jsi je jistě viděl a nebude pro tebe znamenat žádný problém si je v rychlosti přehrát v hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

ty zápasy vypadaly bledě, to je fakt, ale stejně jsme ve všech (1 litva 2* skotsko) byli herně lepší než soupeř. že se to nepromítlo do výsledků je už druhá věc.

Reagovat
Erdovec

Skotsko jsme celý zápas drtili a prakticky k ničemu nepustili

Reagovat
Kily

přesně na to narážím, v baráži můžeme případně dostat soupeře ze stejné nebo podobné výkonnostní kategorie, do níž patří to dle některých silné Skotsko. I když se to nezdá a u nás panuje velké rozčarování a neustále se kope do trenéra, tak ten závěrečný turnaj není ztracený, šance tady je, a to poměrně slušná

Reagovat
smazaný uživatel

budiš- proti Litvě hra byla dobrá, hodně zahozených šancí, a proti doma Skotsko byl dobrý zápas. To byl asi jedinej, kterej byl povedenej, ale ve skotsku prostě hráli těžkej průměr

Reagovat
smazaný uživatel

to že skotové jsou ještě horší něž my je věc druhá. A pokud vím, tak fotbal se hraje na góly a výsledky určují postavení týmu- my ty výsledky máme průměrný spíš podprůměrný

Reagovat
smazaný uživatel

jelikož to bylo proti skotsku, tak to asi byl průměr. každopádně jsme skoty k ničemu nepustili až na 1 akci. že z toho skotové dokázali vytěžit 2 goly, to je na pováženou, ale herně se na nás nechytali.

Reagovat
smazaný uživatel

díry v obraně mluví za vše- museli vědět, že tam mají skotové Millera, kterej je zabiják a čeká na chyby, přesto se jich nevyvarovali.

Reagovat
smazaný uživatel

naopak- já jsem fanoušek, možná je to směšný, ale pořád věřím, že to v těch chlapech je a kdyby jim dal někdo impuls, tak můžem hrát slušnej fotbal. Jediný co mě štve trenér a ta jeho sebranka. Takže si příště strč svoje řeči do svého připosrance, díky

Reagovat
smazaný uživatel

jsem stejnýho názoru. Abych řek pravdu, tak já beru kvalifikace jako klasickou ligu a závěrečný turnaje jako ligu mistrů - prostě něco, co může bejt a nemusí. Když nebude, tak se kvůli tomu určitě věet nepudu. Myslim si ale, že fandit se má vždy, ať už se daří nebo je to na hovno.

Reagovat
Erdovec

tak Baroš bude prý na Litvu připraven

Reagovat
osobnostx

Nasazené týmy v baráži : Chorvatsko, Švédsko, Srbsko, Irsko nenasazené : Bosna, Slavná Čechie, Turecko, Černá hora první utkání se vždy hraje na hřišti nenasazených.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
osobnostx

Proč, pokuď všechno vyjde jak má. Jestli Srbové nevyhrají ve Slovinsku tak estonsko bude pochopitelně nenasazené.

Reagovat
osobnostx
Reagovat
smazaný uživatel

Bosna a Irsko jsou za náma...

Reagovat
osobnostx

V kvalifikačním žebříčku UEFA? Podle udajů aktualizovaných ke včerejšku nikoliv. Nepleteš si to ¨náhodou s žebříčkem FIFA? viz můj odkaz nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

otázka je jestli nepřeskočíme bosnu pokud vyhrajem a oni prohrají

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

náš tým má velkou kvalitu v obsazení hráčů na jednotlivých postech...jenže chybí souhra, bez tý je náš tým tam kde je

Reagovat
smazaný uživatel

spíš chybí nějaký řád, většinou mě organizace hry připomíná fotbálek malých děcek

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale za to bílek nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Bílek potřebuje dostat čas až si to všechno sedne tak to pujde jen nikdo neví jak dlouho to potrvá jinak dudáci prohrajou v espanole a my porazíme Litevce a sme v baráži tam můžeme dostat kohokoliv na zbylých dvou místech takže když dostanem Estonce což by neměl být problém tak věřím že tam sme

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek potřebuje dostat čas?!!!? Ježišmarja Bílek potřebuje dostat kop do zadku tak silný aby poskočil na místě.

Reagovat
Josifek

Ta kvalita na řadě postů není nikterak světová. Především útok a kraje zálohy nemáme na bůhvíjaké úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to by se dalo, ale vyřešit změnou systemu např na 4-2-2-2

Reagovat
Kily

vzhledem ke kvalitě v útoku spíš na 4-4-2-0

Reagovat
smazaný uživatel

nechybí jen souhra ale celý systém a vedení. Bílek jako by na lavičce nebyl. jediné co udělá, že pozve hráče. Jinak mi příjde tragické jak volí strategie na utkání. Hraje na štěstí a náhodu

Reagovat
Erdovec

100 pro postup České reprezentace na EURO 2012

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava - Cech - Gebre(Rajty), Hubnik, Sivok, Kadlec (Limba) - Plasil, Jiracek - Rezek, Rosicky, Pilar - Baros

Nic lepsiho asi nevymyslim

Reagovat
vocasisko

Baroš by tam neměl být už jen z toho důvodu, že to je Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo misto nej?

Reagovat
tomasinho

V systému s 1 hrotem určitě bez Baroše.

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka - kdo misto nej?

Pekhart? Chramosta? Kweuke? ( ), Kozak nehrajici v Laziu?, Lafata kvalitou jen na GL?

Reagovat
smazaný uživatel

Pekhart.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Pekhart-Baros, treba by se ten plesatej bezec konecne probral.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo no

Reagovat
smazaný uživatel

tady je jenom jediná otázka...jak dlouho bude ještě zraněnej Necka?

Reagovat
smazaný uživatel

A stejne v CSKA moc hrat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

nevidím jedinej důvod, proč by neměl..zvlášť, jestli fakt odejde Love...

Reagovat
smazaný uživatel

protoze nehral pred zranenim

Reagovat
Kily

v CSKA mluví o tom, že po odchodu Lova chtějí mít čtyři kvalitní útočníky, takže se dá očekávat příchod jiných dvou

Reagovat
Kily

pro zápas v Litvě kohokoli z dvojice Pekhart - Lafata. Změna v přínosu sice nebude nijak markantní, ale tam bude stačit, když z hrajícího útočníka nějaký přínos vůbec bude

Reagovat
Filip12

prej kweuke ten by kdyby přijal naše občanství podobně jako Guede tak ten by se tam sám na hrotu probil snadno jeho koňská síla by se hodila

Reagovat
Alf da Gama

Nelze, už díkybohu reprezentoval Kamerun.

Reagovat
forma

to díky bohu je výstižné

Reagovat
Alons0

Proč tam všichni spou toho dementa Sivoka? Oba góly Španělska šly přes něj a v ostatních zápasech je taky naprosto bezchybný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se obrana nelibi, ani Hubnik ani Sivok, ale nevim koho misto nich

Nejradsi bych tam videl Jarosika klidne se Zapotocnym, aspon jsou sehrany ze Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

nebo obrana - Gebre, Jarosik, Kadlec, Limbersky

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec na stoperu ne tam neni ve svý kůži

...tam by chtělo najít někoho mladýho (nebo vyzkoušet Bizona )

Reagovat
smazaný uživatel

Bizon je zoufale pomalej a neni to takova jistota jako posledni 2 sezony

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mně ale příjde, že polevila celá obrana oproti minulé sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

to polevila, ale je tam plno individualnich chyb

Reagovat
Kily

podle mě tam máš málo Plzeňáků, nespletl sis u toho útočníka prostřední písmeno?

Reagovat
smazaný uživatel

2 plzenaci staci

Reagovat
smazaný uživatel

on ten Rezek se tak dá taky ještě brát, je jenom na hostovačce

(jinak Bakoš je slovák a dolar to ví)

Reagovat
Kily

já vím, že to ví

Reagovat
vocasisko

a proč tam srát Plzeňáky, když v letošní sezóně hrajou ve středu tabulky... nebude tam hrát 5 plzeňáku, jen protože hrajou LM

Reagovat
Kily

ojé

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses ale trotl

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš ne. Ten se hodí do zápasů ve kterých je předpoklad že nebudem dobývat zalezlého soupeře stojícího ve vápně. Teďka by tam fakt byl lepší ten Lafata, Míša Hubník, simulant Rezek, nebo Bednář. Prostě bijec do vápna co protlačí dopředu a nevadí mu těsná obrana.

Reagovat
goodbay

Cech - Rajty(Gebre), Hubnik(Bystroň), Sivok(Zápotočný, Mazuch), Kadlec (Čelůstka) - Plasil, Jiracek, Hubschman - Rosicky - Baros, Necid

Reagovat
niflheim

Ta fotka vypadá jako by byl v nějaké vědomostní soutěži.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
niflheim

Nebo možná jakoby ji sám uváděl

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to psal už několikrát, vyhodit ty pseudo hvězdy a dát šanci mladejm hráčům z minulé 21...ano, třeba to ze začátku nebude vypadat dobře, ale o co to kuva bude horší, než současnej stav??

Reagovat
Filip12

na stopera by už teď dal Kalase on u má na A tým

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Skotové jsou naštěstí ještě větší tragédi než my, takže ve Španělsku nemají sebemenší šanci něco uhrát. Ale ani bych se nedivil, kdybysme v Litvě padli nebo jenom remizovali

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ale půjde vše podle předpokladů a baráži narazíme na někoho z týmů Chorvatsko, Švédsko, Srbsko, Irsko tak stejně nemáme moc šancí na postup. Snad ti Irové by byli nejhratelnější. Je to smutný na jakou úroven sme klesli

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné, co se můžeme modlit, aby španěláci proti přemotivovaným skotům zápas nepustili nějakou blbou chybou a skoti pak zbytek zápasu nebetonovali 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Levein je naivka. Lichtenjštejnsko málem neporazili a teď si vyskakuje jet pro výhru do španělska? Pokud budou hrát jako s L. tak se nebojím, že dostanou od španěláků trojku

Reagovat
djiros

Ale my taky musíme něco přivézt, čemuž asi Levein moc nevěří a ani se mu nedivím pokud viděl náš zápas se Španělskem

Reagovat
smazaný uživatel

druhé místo v naší skupině je boj slepého s chromým, to je fakt no.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som snad vsetky zapasy Skotska za poslednych X rokov (a tiez vela Spanielskych) a musim objektivne povedat ze Skotom nedavam v Alicante sancu ani na bod.

Teda... ak ten zapas Spanieli zoberu s plnou vaznostou. Nedavno hral v Spanielsku Celtic (na Atleticu) a hoci nehral zle, na domacich jednoducho futbalovo nemal. Skotom nevyhovuje technicky zdatny super pretoze ten casto drzi loptu vo svojej moci a nepusta supera do hry.

A Skoti potrebuju byt v hre a svojom tempe aby pred branou supera nieco vytvorili.

Navrat Kennyho Millera pomoze, myslim si ze bude hrat s Naismithom ktory sa posunie zo zalohy viac dopredu. Citelne bude chybat Scott Brown pretoze to je pre jemnych technikov velmi neprijemny hrac do osobnych subojov. Sam som zvedavy ako tento zapas Skoti zvladnu pretoze to maju vo vlastnych rukach. Ak vyhraju, Cesko ich nemusi zaujimat. Vacsia motivacia uz byt nemoze. Aj ked ide v podstate stale "len" o baraz. Skoti hrali na nejakom sampionate naposledy v roku 1998 a to je teda uz poriadne davno... Jediny hrac ktory je este aktivny je David Weir. Ma 41 a je pol roka na marodke. Ostatni uz okopavaju doma zahradku a spominaju na stare dobre casy.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Trochu se bojím, aby si paní štěstěna nevzpoměla na pana Rezka a jeho nafilmovanou penaltu na 2:2. Podle mě, pokud španělé vyloženě zápas nepustí, nemají skoti šanci. Ale pokud porazí mistry světa doma, pak si tu baráž zaslouží víc než my a budu jim to přát.

Reagovat
smazaný uživatel

ak česi remizuju a škoti prehraju postupy česko?

Reagovat
Shevchenko

jo

Reagovat
smazaný uživatel

6:0 pro španěly, skotové pod trvalým tlakem. Bude to vraždění neviňátek. Hra na jednu branku a Levein půjde o válu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele