Německá nominace na kvalifikaci

03.10.2008, 15:18
Aktuality
Německý trenér Joachim Löw zveřejnil nominaci na kvalifikační zápasy o mistrovství světa s Ruskem a Walesem. Do sestavy se vrací po zranění mimojiné tvůrce hry Michael Ballack z Chelsea.

Nominace:

Brankáři:Rene Adler (Bayer Leverkusen), Tim Wiese (Werder Brémy), Robert Enke (Hannover); Obránci:Clemens Fritz (Werder Brémy), Arne Friedrich (Hertha Berlín), Marcell Jansen (Hamburg), Philipp Lahm (Bayern), Per Mertesacker (Werder Brémy), Serdar Tasci (Stuttgart), Heiko Westermann (Schalke);

Záložníci:Michael Ballack (Chelsea), Torsten Frings (Werder Brémy), Thomas Hitzlsperger (Stuttgart), Jermaine Jones (Schalke), Simon Rolfes (Bayer Leverkusen), Bastian Schweinsteiger (Bayern), Piotr Trochowski (Hamburg);

Útočníci: Mario Gomez (Stuttgart), Patrick Helmes (Leverkusen), Miroslav Klose (Bayern), Kevin Kuranyi (Schalke), Lukas Podolski (Bayern).

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (7)

Přidat komentář
havrys99

Helmes je z Leverkusenu!!!!!!

Reagovat
božský John

kde je Borowski? ten mi prisel z Bayernu jeden z lepsich..nemyxslim kvuli tem golum Werderu...mozna bych tam videl jeste dobre hrajiciho Hunta ...

Reagovat
Arne

Hunta? Díky pěknýmu gólu se do repre nechodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak ...

Reagovat
smazaný uživatel

S Borowským ale souhlasím ...

Reagovat
smazaný uživatel

Patrick Helmes je dobrej a v sestavě novej.Hunta neznám

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam dělá Wiese, nevím ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele