Nečekejte zázraky, žádá Capello

06.02.2008, 08:46
Aktuality
Dnes večer proti Švýcarsku si odbude Fabio Capello ostře sledovanou premiéru na lavičce anglické reprezentace. Italský kouč žádá fanoušky i média, aby neměli před prvním zápasem přehnaná očekávání a nevytvářeli ještě větší tlak na mužstvo.

"Nejsem Bůh, jsem jen někdo, kdo chce být skrz tvrdou práci odměněn výsledky," říká jednašedesátiletý Capello. "To, co já chci přenést na tým, je vítězná mentalita a víra ve vlastní schopnosti. Nemůžu ukázat zázraky ve třech dnech. Důležitá věc je vytvořit dobrou partu."

Fabio Capello anglické reprezentace zavedl přísná pravidla, zatímco za jeho předchůdců Erikssona a McClarena panoval volný režim. "Nevidím důvod, proč by hráči neměli respektovat pravidla," reaguje.

"Samozřejmě, lidé dělají chyby, ale pokud chcete být součástí skupiny, musíte se řídit jejími pravidly. Ve čtvrtek mohou hrát golf tak dlouho, jak chtějí," dodává Capello. Právě zákaz golfu po trénincích je jedno z pravidel, která nový kouč zavedl.

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten první zápas mu teda nezávidím.....zdá se mi že je pod drobnohledem jako kdyby byl s týmem ve finále MS

Reagovat
Devil

Zazrak necekam , staci vyhra !

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kouzelník

Reagovat
smazaný uživatel

ten tedy vytváří partu! zatím to vypadá, že jenom zakazuje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele