Nebudeme hledat výmluvy, řekl Flores po dalším nezdaru Getafe

26.10.2021, 14:15
Aktuality
Hodně mizerně na tom v letošní sezoně je Getafe a cestou z krize zatím není ani změna trenéra. Kormidla madridského klubu se nedávno ujal Quique Sánchez Flores a staronové angažmá začal remízou s Levante. V pondělí večer ovšem přišlo zklamání...

Getafe hostilo Celtu Vigo, v hlavním městě Španělska se dlouho hrálo bez branek a skóre se nakonec změnilo až po změně stran. V 55. minutě se prosadil Santi Mina, o chvíli později na něho navázal Iago Aspas a konečnou podobu výsledku dal znovu Mina. Tou dobou už domácí hráli bez vyloučeného Djeného.

"Dnes se můžeme jen omluvit fanouškům, neodehráli jsme takový zápas, jaký jsme chtěli a stihl nás trest. Nedokázali jsme podržet míč, hře chyběla rovnováha a zbytečně moc jsme toho naběhali. Sami se necítíme dobře. První gól nás dostal do složité situace, po červené kartě pak bylo rozhodnuto. Mrzí nás to kvůli fanouškům, bolí to," kál se někdejší kouč Valencie nebo Atlética Madrid.

"Nebudeme hledat výmluvy. Máme svou představu a té se musíme držet. Odehráli jsme špatný zápas proti soupeři, který naopak podal kvalitní výkon, nedokázali jsme s Celtou držet krok. Chybí nám sebevědomí a nedokážeme se v klidu dostat ani na polovinu soupeře. Před týdnem to bylo mnohem lepší, tohle je zase krok zpět," dodal nástupce Míchela.

LaLiga za sebou má deset kol a Getafe zůstává na posledním místě tabulky. Na jeho kontě jsou pouhé dva body, to vše při skóre 3:16.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
bayern987

Po 10 kolech mít víc červených karet, než vstřelených gólů, to je masakr.

Reagovat
Spalovač šancí

Zase na druhou stranu nikdo nemůže říct, že nemají žádný rozpoznatelný herní styl. U nich je to dost jasné, o co jim jde :)

Reagovat
Mass

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl Koeman aspoň takovou sebereflexi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele