Neapol získala dvě posily do obrany, Spinazzolu následně doplnil Marín

10.07., 14:33, aktualizováno 10.07., 19:39
Aktuality
Leonardo Spinazzola (© AFP)

Neapol ve středu očekávaně posílila na postu obránce. Leonardo Spinazzola by měl přinést hlavně bohaté zkušenosti z dřívějších angažmá v Itálii, v níž v minulosti nastupoval za Juventus či Atalantu. Nejdelší část kariéry každopádně doposud strávil v AS Řím, kde působil pět sezón v kuse. Celkem si v dresu I Giallorossi připsal na své konto 151 zápasů ve všech soutěžích a zaznamenal 7 branek.

"Vítej, Leonardo!" Takto se Aurelio De Laurentiis, prezident Neapole, na sociálních sítích oficiálně vyjádřil k podpisu smlouvy s primárně levým bekem, který přišel zdarma po ukončení spolupráce v hlavní italské metropoli. Jednatřicetiletý hráč podepsal s celkem z Kampánie dvouletou smlouvu, k týmu trenéra Antonia Conteho se ihned připojí na soustředění. "Leonardo je hrdý na to, že je jedním z nás,” napsali I Partenopei na sociální síti X na svém účtu v anglickém jazyce.

Dalším novým hráčem v kádru Neapole je španělský obránce Rafa Marín, který přišel z Realu Madrid za 12 milionů eur. "Bílý balet" má díky klauzuli ve smlouvě právo koupit ho zpátky - v roce 2026 za 25 milionů eur a rok nato za 35 milionů eur. Marín za Real nikdy nenastoupil, v uplynulé sezoně hostoval v Alavésu.

Autor: Patrik Sandev, ČTK / flashscore.it

Komentáře (4)

Přidat komentář
Largo

Na Buongiorna jsem pod Contem obzvláště zvědavej.

Reagovat
Pipo123

Immobile do Besiktasu za 3 milióny.

Reagovat
MoonKnight

Proč ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele