Ndombélé se pokusí kariéru nastartovat ve Francii, dohodl se s Nice

04.07., 20:28
Aktuality
Tanguy Ndombélé a prezident Jean-Pierre Rivère. (© OGC Nice)

Tanguy Ndombélé se po definitivním konci v Tottenhamu vrací do rodné Francie. Sedmadvacetiletý záložník chce oživit kariéru v OGC Nice, kterému se upsal na dva roky.

Sedminásobný francouzský reprezentant má za sebou nevydařené hostování v Galatasarayi, po němž se měl vrátit do Tottenhamu, dohodl se však na předčasném ukončení smlouvy.

Ndombélé do Tottenhamu zamířil před pěti lety za 62 milionů eur z Lyonu, navzdory slušnému začátku se však opakovaně neudržel v základní sestavě, proto následovala série hostování. Rodák z Longjumeau se nejprve vrátil do Olympique Lyon, sezonu 2022/23 strávil v Neapoli a naposledy pomáhal Galatasarayi, na bývalou formu se mu ale nikde navázat nepodařilo.

Další šanci na restart slibně rozjeté kariéry dostane v OGC Nice, s nímž podepsal smlouvu do roku 2026. Někdejší hráč Amiens doplatil i na nedisciplinovanost, během angažmá u úřadujícího tureckého mistra měl problémy s fyzickou kondicí a posléze nedržel stanovenou dietu.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (12)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Kdyby chtěl tak je to hybrid Kantého a Pogby ve svých nej letech, ale nechtěl. Díky Spurs za krásný 60 milionový prodej a následnou hostovačku, tohle se povedlo.

Reagovat
Csaplárova past

To je stejně mrda jako prase, 27 let a mluví se o něm, že "Chce oživit kariéru"

Reagovat
Seydou Doumbia

Prdel je že to už se psalo 31.1 22 když šel do konce sezony hostovat do Lyonu. A nebo mi to tak alespon přišlo, že herně jde oživovat kariéru zpátky k nám. Ve 25 asi.

Reagovat
Csaplárova past

Největší prdel mám ze Spurs, jednou se plácnou přes kapsu a je z toho toto

Reagovat
Seydou Doumbia

jeden ndombele horší než koupě chadli, lamela, capoué, chirches, soldado v 1 přestupák

Reagovat
Top5scout

Lamela nebol až taká zlá kupa.

Reagovat
vceradnesazitra

Za tohodle kopyťáka 60 mega, bravo Spurs

Reagovat
Amon

Tak tento sa veľmi nevydaril. Nevadí. Veľa šťastia v Nice.

Reagovat
Blasphemer

Věnujme tichou vzpomínku ohledně diskuze o jeho tričku.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Sigma Olomouc

Tak určitě.

Reagovat
Witcher

Ve fife 20 to byl novej Kante

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele