Na start ligy možná nebudeme připraveni, řekl Tuchel po debaklu Chelsea

24.07.2022, 10:31
Aktuality
Thomas Tuchel (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (543)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Můžu začít panikařit?

Reagovat
vitasrp

No myslím, že už jako můžeš. Zatím se z toho klube podobný léto jako 2015

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
$dolar$

Není ti jeho zodpovědnost?

Reagovat
blade115

Kdyby tu byl nově, přišel uprostřed přípravy, odešlo mu několik opor a klub mu nepřivedl jedinou náhradu, tak dejme tomu, že by to prohlášení bylo na místě. Takhle je to ale úplný wtf a pokud ten tým doopravdy nebude připravenej, tak je to jen a pouze Tuchelova chyba.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
RKBoy

Reagovat
PanAu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

S tímhle ale ať jde Tuchel do prdele.

Brečí, že to stojí za hovno, protože tam jsou hráči co myslí na odchod? Tak proč je staví dement? A mladí, kteří chtějí bojovat pošle do piče..

A Amíci by se měli taky probrat. Za 2 měsíce dokázali přivést 2 hráče z 8 cílů a "vyřešit" jenom odchod Lukaka...

Reagovat
vitasrp

No, ono jde o to, že pokud chce odejít třeba čtyřka Werner, Ziyech, Alonso, Azpi, tak co máš asi dělat? Bez náhrady je potřebuješ a jsou to čtyři standardní členové áčka, který nemůžeš jen tak nechat v Anglii, že jo. Respektive si neumím představit klub, který by to udělal.

O Barkleym a podobných hovnech to asi není, když ti včera ani nehráli..

Reagovat
Svatej

2 z nich k tomu mají celkem důvod

Reagovat
vitasrp

Nejde přece vůbec o to, jestli mají k odchodu důvod nebo ne, ale holt je prostě blbý, že zůstávají a sami neví, jestli na sezónu budou tady nebo jinde. Za normálních okolností bych natíral vedení, ale letos to prostě nejde.

Všichni museli vědět, že to bude trochu na hovno, změnil se majitel, změnili se lidi ve vedení a tý práce byl ještě ke všemu po odchodech Christensena a Rudigera kotel, bohužel. Tak je potřeba, makat, držet hubu a holt akceptovat, že ten start sezóny bude trošku složitější A nějakej boj o titul bude zřejmě nereálnej.

Reagovat
Svatej

Ja tím narážel na to, ze ten důvod mají kvůli němu. Přicházel proto, aby ty nákupy probudil, ne jen stabilizoval obranu. Ta je stabilizovaná, ale útok se za rok a pul a 200dalsich mega nezlepšil ani o procento.

Úplně otevřeně - jses si jistej, ze jsou Werner, Ziyech nebo i ti další fakt špatní fotbalisti, se kterýma by nekdo jinej nedovedl pracovat? Ja bych na jejich místě byl frustrovanej taky, ostatně kdybych videl, ze se nedaří téměř vsem z nich, tak o to víc bych se citil, ze to není jen mnou.

Se zbytkem souhlasím, doteď jsem presvedcenej, ze ten minulej rok byl tak silenej, ze se s tim tymem udělalo blizko k jeho možnýmu maximu a to mu jde k dobru, ale z hlediska budoucnosti jsme udělali jen kroky zpatky a v zadnym ohledu krok dopredu, pritom prostor tam byl, alespoň z trenersky stranky,. když ne z hracsky.

A hlavně a nejdůležitější věc - Hodit to po Mourinhovsku na hráče, jako to udělal Tuchel a přitom bejt zodpovednej za to, ze ma furt stejný hráče, protože ty nový poslal pryc, to je naprostá traparna. Barkleyho, Batshuayie nikdo od nas nekoupi tak jako tak, ani kdyby měli sebelepší pripravu, tak proč si je do prdele nechal a poslal mladý děla pryč? Neni v tom ani gram logiky.

Vlastně tim i reaguju na to co pises Talkerovi - Chápu, ze jses pragmatik a dal by jsi možná prednost dospělýmu Emersonovi pred mladým malým Maatsenem, ale právě díky odvaze dát hráčům jako on šanci jsme se tri roky zpátky dostali tak blizko k vrcholu a teď nemáme moc co ztratit, o titul hrát nebudem a na top4 by to mohlo stačit i s menším riskem na některých pozicích.

Furt raději potenciální pecka/potenciální průšvih než předvídatelná podprůměrnost..

Reagovat
vitasrp

Určitě nepřicházel hlavně kvůli tomu, aby ty nákupy probudil. Přicházel, aby ten tým vytáhl ze sraček, zachránil sezónu, vtiskl týmu nějakou herní tvář a stabilizoval Chelsea. Což se dá říct, že splnil. Pomohl Mountovi, pomohl Havertzovi, který se pod ním zlepšil, bohužel všichni ostatní jsou prostě rok a půl nekonzistentní.

Werner má období, kdy je cítit, měsíc hraje dobře, jenže pak zase upadne do svýho průměru a začne zahazovat šance. Ziyech podobný, ten se dost zlepšil, když jsme začali častěji hrát 4-2-3-1 nebo 4-4-2, ale úplně to asi není hráč, co by pasoval do tohohle herního stylu, zatímco Pulišič je tak nějak konzistentně úplně v prdeli.

Já jsem to psal už několikrát - já si nemyslím, že by to byli špatní fotbalisté, jenom většinou nepasují do herního stylu Tuchela a hlavně příliš nepasují k sobě. Pulišič by potřeboval hrát 4-2-3-1, Ziyech to stejný, naproti tomu Werner ideálně 3-5-2 a Havertz zase 3-4-3. Ty hráče jsme tehdy nenakupovali do nějakýho herního plánu, ale vyloženě kvůli tomu, že byli k mání, byli to talenti a my si je mohli dovolit. V podstatě jediný nefotbalista je Werner, ten fakt potřebuje prostor, balóny do běhu a rychlý přechod. On sice dře jako kůň, ale má obrovský limity a obecně v Premier League těch zápasů, který mu sednou, prostě nebude mít mnoho.

Takže buď můžeme opět hledat jinýho trenéra, který by třeba tyhle hráče nějak probudil, zkusil je napasovat k sobě (což je prostě nemožný), nebo se můžeme přizpůsobit trenérovi, který za rok a půl udělal kus práce, nějak zvládl spoustu zásadních problémů a ukázal, že se o něj ten klub může opřít. Já bych v případě Tuchela volil tu druhou variantu, nicméně to znamená, že se prostě ta ofenziva musí obměnit - Sterling je super, ale všichni tak nějak tušíme, že by to ještě chtělo kopnout do zadku asi dva z trojice Werner, Ziyech, Pulišič a nahradit ho někým, kdo bude profilem pasovat do Tuchelova fotbalu a týhle formace.

Tohle prohlášení je asi zbytečný, je z toho cítit, že je fakt nasranej a hlavně je z toho cítit nátlak na vedení, že od nich potřebuje víc. No a buď se teď Thomas psychicky zhroutí jako Mourinho a začne vinit všechny okolo, nebo prostě hráče jednou v médiích natřel, trošku popohnal vedení a zase se vrátí do normálu a bude v pohodě, uvidíme.

A u těch mladíků - pokud se třeba povede zapracovat Gallaghera a Broju, tedy dva mladé hráče za jedno léto, tak to by byl teoreticky úplný luxus, ne? Ve velkoklubu jako je Chelsea je prostě i jeden hráč dost dobrý, natož šoupnout tam dva najednou.

To, co jsme udělali před třema rokama, bylo bezprecedentní a nedá se očekávat, že by to bylo nějakou normou. Úžasný na tom bylo, že jsme díky tomu získali nějakou tu kostru týmu, ale jenom s mladýma prostě o titul hrát nebudeš - na to už jsou potřeba i nákupy a drahý hráči. Já jenom v tomhle ohledu doufám, že už nebudeme kupovat Zappacosty, Barkleyho a podobný pokusy dostat za málo peněz hodně muziky, protože ti hráči pak pět let straší v kádru a zabírají místo - ale že každej nákup bude potenciálně do základní sestavy.

Reagovat
Svatej

Nepřicházel jen kvůli tomu, ale pamatuju si spoustu vyjádření a článků o tom, ze ty Němce vepředu ma probudit právě on + logicky má tým obecně posunout dál, to jen k tomu prvnimu odatavci. S konzistencí jseš ještě mírnej, oni jsou konzistentne trapni a příležitostně dobří

S tema hracema v souvislosti s rozestavením souhlasim, jen teda Havertz by ve 4231 mohl hrát celkem v pohodě, i jako partak ve 442 (možná s Wernerem? Hráli jsme tohle nekdy?)

Mladí - On by to luxus byl i takhle samo o sobě, ale vzhledem k okolnostem (silná generace hráčů par let po sobě) je to vlastně málo, ať to zní sebehloupeji. Než se naseres, vysvětlím.

Brzo zas prijde sucho, akademie nedodá moc zajímavých kusů a tam bude pochopitelný, ze se nezapracuje nikdo, ale v současný době prakticky výhradně ten výběr z hroznů kvalitou převyšuje/dorovnává to, co přišlo zvenčí. (S vyjimkou těch soucasnych nákupů, i když tady je třeba taky brzo na hodnocení, důležitý vnímám to, jak hrají u nas, ne jinde).

Abraham nad Lukakem, Mount nad Havertzem (byt se posunul úplně na hrot, oba byli braní v době příchodu jako AM), James si to urval pres Azpiho u vrcholu, Tomori i Gueghi srovnatelní s Christensenem nebo chtěným Akem.

V nějakým alternativním vesmíru bychom spolu my dva v podobný situaci taky mohli resit, ze prece nebudeme stavět Mounta, kterej zrovna přišel z dvourocniho hostování v Derby, když jsme právě koupili drahyho Havertze do zalohy a k němu Paredese, kteří jsou drazí a musí hrát.

Co tim chci říct? Když neumime kupovat, ale umíme vychovávat, tak místo 4 koupených hráčů můžeme 4 vzit z vlastních zdrojů. Ne, nemame nikoho na urovni Sterlinga a Koulibalyho, aby jsi hned nevyskocil z kůže, jde mi spíš o to, ze přivést x hráčů do týmu naráz svedem, takže když je možnost ušetřit a vzit to ze svyho, bylo by fajn nad tim neohrnivat nos a nebrat jiny hrace jen proto, ze jsou starší... Teď je tu zase Colwill a my riskujeme, ze o nej prijdeme, Broja podobnej případ. Maatsen v případě odchodu Alonsa ma konkurenta v nejnudnejsim bekovi na ostrovech, ale zas u nej cítím nejmíň ten surovej talent, ostatní jsou daleko blystivejsi. Ampadu podle mě neměl štěstí a prostě nezůstane, i když se mi líbí..

Kdyz se zapracují ti čtyři (Levi, Conor, Broja a Ian), je to na 100%, reálně pro každýho z nich existuje dobrej důvod je pojechat v týmu, pro jednoho z nich dobrej důvod ho pustit(zkušenosti a fyzicka sila). Když se trenér rozhodne jinak a nechá si jen Conora, určitě najdeš rozumnej zpusob jak ho obhájit, ale už to bude zas ukazovat, jak neochotně a vlastně složitě pres nakupy k tomu Thomas pristupuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vaše práce s odchovancema je úplně něco příšernýho.

Nejlepší akademie v Anglii a vy jste z toho vytřískali vlastně jen Jamese a Mounta a ostatní jsou pryč, to je smutný. Tuchela v tom fakt nechápu.

Reagovat
Svatej

Což je ostatně přesně důvod, proč jsem věčně nasranej.

Až bude misto Mountu vylézat z akademie zase jen kdejakej Mancienne, tak pro me za mě ať se ti Lukakove kupují, ale teď se má to železo kout, dokud je teplý. A pak jsem tu jeste za exota, ze neznám míru a že se neda zapracovat 4 mladiky naráz, přitom jiný hrace z jiný soutěže pochybný kvality ,to pro nas není problém!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u vás (letos) třeba ani nejde o zapracování mladíků, ale hráčů, co už ukázali, že mezi muži hrát normálně můžou.

Broja, Gallagher i Colwill ukázali, že můžou klidně hrát. V Liverpoolu Klopp taky počítá s Carvalhem, který loni hrával Championship.

Reagovat
vitasrp

V áčku je ještě Hudson-Odoi, Chalobah a Loftus-Cheek. Uvidíme, co ta dvojka Gallagher - Broja, jestli se letos chytí nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, ale i tak si myslím, že tam ten potenciál byl a je vyšší.

Reagovat
Talker

Hele do obrany si tam nechal Emersona, mohl si tam nechat i Maatsena a Sterlinga, kteří by tam nechali duši.

Werner a Ziyech byli většinu sezóny na pozici 5.-7. ofenzivního hráče na 3 pozice. Mohl si nechat Broju/Valea, aby se mohli ukázat a vytvořit na ně tlak s tím, že pokud nebudou makat na 100%, tak je předběhne mladas.

Reagovat
vitasrp

Emerson dost možná bude číslo dva na levýho wing backa, pokud Alonso odejde. Za mě je to sice dost nijakej hráč, ale úplně si neumím představit, jak Premier League zvládá ve 20 letech Maatsen se svýma 168 centimetrama. Navíc v Emersonovi ten hlavní problém prostě není.

Broja se zranil, Vale mohl a podle mě měl zůstat, jenže opět - dokud budou v týmu tihle drahé hvězdy, tak bys jim stejně musel dát minuty, aby byly v kondici, protože je buď budeš potřebovat do sezóny, nebo aby prostě byli ready na okamžitý transfer.

Ve výsledku ale nevím, na koho bych já ukázal prstem, trenér to má těžký, vedení to má těžký, protože naskočilo do rozjetýho vlaku se zpožděním, nestíhá se a je tu kopa práce.

Reagovat
wesleyborland

Tak Broju si necháte ne? Když WHU jdou do Scammacy.

Reagovat
vitasrp

Já doufám, protože může být reálně dvojka na hrot.

Reagovat
wesleyborland

Tak hlavně ne Havertze na hrot, to bylo hrozně smutný ho tam včera vidět jak se zabíjí jeho potenciál.

Reagovat
vitasrp

Havertz určitě bude hrát hrot, však pod Tuchelem hraje skoro pořád útočníka a svůj potenciál tam teda rozhodně nezabíjel.

Reagovat
smazaný uživatel

Havertz na tom hrotu byl prave jediny celkem schopny, coz je smutný no

Reagovat
John Obi Mikel

Tuchel ho chce, ale Broja chce být někde jednička

Reagovat
Talker

To je zase argument "chce být někde jednička"...

Víme, že chce být jednička nebo víme, že nechce dělat 25. hráče v kádru, který nebude ani na lavičce? Protože to jsou 2 velmi rozdílné role. Třeba chce prostě vědět, zda má šanci o tu pozici jedničky bojovat.

Pokud mu je řečeno, že bude 8. hráčem v ofenzivě, tak se ti na to vysere stejně jako kterýkoliv jiný hráč, který má alespon minimální ambice, pokud mu není 17. Ne hráč, který má za sebou úspěšnou hostovačku v PL.

Reagovat
icemike

Však za aktuální situace by klidně naše jednička být mohl

Reagovat
Talker

Já to myslel spíš tím směrem, že klidně mohl těm hráčům těmito mladými ukázat, že pokud nebudou hrát na určité úrovni, že můžou klidně skončit na tribuně, pokud do toho nedají všechno, protože nechceme nějaké flákače. Ten fotbal Tuchela je založený na tom, že všichni makají naplno a pokud tam hodlá mít hráče, kteří toho nejsou schopní/ochotní, tak to fungovat nebude.

Neříkám, že s nimi musíme do sezony, ale klidně jsme s nimi mohli vytvořit na ty hráče tlak. Nejsou to pro nás klíčoví hráči, pokud nebudou makat, klidně hřiště neuvidí. Co se týče toho, aby měli fyzičku, tak se mohli připravovat s týmem nebo samostatně v Londýně a řešit svojí budoucnost.

Mě trošku sere, že nevytváříme na ty hráče tlak. Alonso s Azpim zvažují odchod, řekl bych jim, že pokud někdo dá XY milionů, tak je necháme jít, ale že nebudeme čekat na Barcelonu, až přijde s nabídkou 500.000 rozdělených na 10 splátek během 5 let.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Možná on nerozhoduje tak úplně, kdo v přípravě nastoupí..

Reagovat
Talker

Ty americké přípravy jsou naprd. Nehodlám to zapínat uprostřed noci, takže jsem viděl prd, může dát někdo nějaký report?

Reagovat
Miguel19

První poločas asi nejhorší výkon pod Tuchelem. Bohužel se hrálo na 4 vzadu, takže očekávám, že se opět vrátí ke klasice se 3 stopery, i když je mít nebude..

Už od rozehrávky to šlo do kopru. Mendy tragickej. Záloha ve složení Jorginho - Gallagher - Mount špatná dopředu a ještě horší dozadu. Útok škoda mluvit. Werner snad půjde, ten je horší jak Morata..

Druhý poločas jak se přešlo na 3, tak to chvíli vypadalo lépe no. Dostali jsme se párkrát k vápnu. 3. gól to ukončil, ale podle mě to vypadalo jako offside, což je jedno..

Pak jsem to musel vypnout.

Reagovat
tweek

Byl to půlmetrový offside.

Reagovat
icemike

V čem je Werner horší jak morata?

Reagovat
Miguel19

Jsou na tom asi stejně no..

Reagovat
blade115

Jen v tom, že je narozdíl od Moraty aktuální problém.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
LeonardoUžoa

Reprd

Reagovat
dextroza_m

4:0

Reagovat
Talker

Also, a level of mental commitment that we lacked because we have a lot of players who are thinking about leaving and looking at their options.”

Tohle je slusny bizar...

On se z tohoto důvodu zbaví hráče za 100 mega a pak si vezme na celou přípravu hráče, kteří taky chtějí odejít a řekne, že hráči jsou hlavou jinde...

Reagovat
Svatej

A kluky, kteří touží za tým hrát, vystřelí, protože potřebují zkušenosti s U23

Reagovat
icemike

Beztak je brát musí, aby je ukázal trhu

Reagovat
Talker

Já fakt nechápu tenhle argument.

Když vezmu třeba Emersona - loni odehrál 36 zápasů za Lyon, dohromady má třeba 200 zápasů (?), to si ho někdo vezme na základě 45 minut někde v Americe v bezvýznamným přáteláku?

Prakticky všichni ti hráči mají stovky zápasů, jsou v národních týmech, hráli v Evropě (EL/LM), ale 3 přáteláky proti MLS a Arsenalu najednou zvednou cenu, protože... proč vlastně?

Chápal bych ještě argument, že ukazujeme, že si je chceme nechat, takže by nám mohli připlatit, jenže to taky nepůjde, protože těch průměráků je na trhu hromada a tudíž si můžou vzít jiného zdarma/levněji.

Reagovat
icemike

Tak zrovna Emerson nikam nejde. Ale takový ziyech se musí ukazovat, aby se právě nezapomnělo, že u nás je a je k mání.

Reagovat
blade115

To je hrozně zvláštní uvažování. Jsem v první řadě fotbalový klub, primárním cílem je vítězit, získávat trofeje, mít špičkový tým. Ne kryt ztráty ze špatných nákupů. Jestli si mám vybrat mezi tím, že budeme mít připravený sehraný kádr do nové sezóny, a tím, že se Ziyech bude moct ukázat a nějaký tým ho vezme místo za 20 mega za 25 a ne za půl roku ale hned, tak mám jasno. A je něco hodně špatně, pokud to Tuchel vidí jinak...

Reagovat
icemike

Já ti rozumím, ale fotbal je dneska hlavně business a hlavně, Tuchel sám říkal, že je jen trenér, nikoliv manager

Reagovat
blade115

Tím spíš by mu tohle mělo být jedno.

Reagovat
vitasrp

Tak jemu to jedno třeba být může, ale majitelům asi ne a vsadím se, že minimálně předchozí vedení (který hodně jelo na to re-sale value a potřebovalo klub financovat z prodejů hráčů) určitě tlačilo na to, aby se tihle hráči nevyřadili a minimálně na to turné cestovali.

Reagovat
blade115

Ale vždyť nikdo neříká, ať zůstanou doma, trénují separátně a jediné minuty si kroutí s juniorkou. Vzít je s sebou je samozřejmý, dát jim pár minut taky, ale rozhodně nevidím důvod na nich stavět celou přípravu. Ziyech, Azpilicueta, Alonso, Batshuayi i Werner byli mezi hráči, co dostali nejvíc minut. Čemuž absolutně nerozumím, když u všech krom Wernera se nedá čekat, že by tu sezónu strávili u nás. Na nedostatek alternativ bych to fakt nesváděl, mohli hrát víc Ampadu, Colwill, Gilmour, Vale nebo Anjorin. A nevím, jestli mi neuniklo nějaké zranění, ale RLC třeba taky nedostal ani minutu. Takže zkrátka nehodlám Tuchela nijak omlouvat. Jak jsem už psal, pokud ten tým nebude na start sezóny připravený, je to jen a pouze jeho selhání.

Reagovat
Miguel19

RLC nemohl kvůli očkování. Spolu s Kantém myslím...

Reagovat
blade115

Reagovat
Talker

Vážně si myslíš, že 130 minut na pre-season u hráče, který v Ajaxu byl několikrát hráčem sezony nebo něco podobného a odehrál nějakých 350 zápasů, něco změní?

Reagovat
icemike

Jop... Vždyť i já jsem zapomněl, že je pořád u nás

Reagovat
Slavia10

Arsenal letos úplně v klidu může skončit před Chelsea. Arteta si to připravuje dobře, pokud by ještě přišel do Arsenalu ještě jeden záložník a jedno křídlo, tak se nebojím říct, že Arsenal bude nejbližším pronásledovatelem City a LFC.

Reagovat
bbbauch

Tak uz pred prestupakem byli 2-3 hrace od kvality Liverpoolu a City, co teprve ted

Reagovat
Konspirator

A pak ses probudil

Reagovat
Nizzie

On je takové svůj, to neřeš.

Reagovat
bbbauch

*J0EL

Reagovat
Swarley

Reagovat
J0EL

pan "vytrhnem hovno z kontextu a budem sa s nim ohanat donekonecna" sa ozval

Reagovat
Nizzie

Reagovat
bbbauch

Ten kontext na ty sracce nic nezmeni ty vajicko

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Pre teba urcite

Reagovat
Kuba94

Zase bych ho tak nehanil. Ba naopak. Ta konkurence krom City a Liverpoolu už není taková. A na ten třetí flek v tabulce by v poklidu měli. Tady je znát ten čas a prostor pro trenéra.

Reagovat
Nizzie

No ono to není jen v souvislosti s tímto "citováním jednoho našeho fanouška"

Já Ti nevím, já si myslím, že jsme pořád za City i Liverpoolem o hodně, minimálně za City určitě. I Tottenham se mi zdá na papíře trochu blíže i s ohledem na kvality trenéra. Ale nejlépe napoví až sezóna. Pak můžeme veškeré prognózy roztrhat a třeba budeme zase čumět, co se to děje.

Reagovat
J0EL

Reagovat
bbbauch

To jsou slova fanouska Arsenalu, jen se mi z toho porad chce smat a nechci ochudit ostatni

Reagovat
J0EL

Evidentne to je na smiech akurat tebe a Swarleymu ako tak pozeram vid Kuba a Ujfalusi

Reagovat
Nizzie

Že se ti s ním chce vůbec zahazovat.

Reagovat
bbbauch

Rekne nekdo, kdo travil x casu tim, aby mi tapetoval kazdej prispevek. LOL

Reagovat
Nizzie

Jo, asi pět minut bože, s tebou se bavit, to jsou vždycky solidní perly LOOOOL

Reagovat
Nizzie

Ale jinak jsem rád, že ti při pomyšlení na to pořád nabíhají žilky účel to splnilo parádně

Reagovat
bbbauch

No uplne jsem z toho nesvuj

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Minimálně se tak chováš no

Reagovat
smazaný uživatel

S Jesusem, Zinchenkem a Salibou tou kvalitou vážně daleko od těch dvou nejsou.

Podle mě budou těm dvoum v další sezóně nejblíže. Bude hodně záležet jestli se jim povede udržet všechny důležité hráče zdravý, pokud se jim zraní někdo opravdu důležitej jako loni James a Chilwell Chelsea, tak to asi budou mít složitý.

Reagovat
tuny

To snad nemůžete myslet vážně, ne? Z Arsenalu by o základ v těch týmech mohl bojovat (spíš si myslím, že by stejně seděl, tak maximálně Saka).

Alison, Ederson >>> Ramsdale

TTA, Walker >>> Tomiyasu

Dias, VVD >>> kdokoliv z Arsenalu

Stones, Matip >>> kdokoliv z Arsenalu (možná trochu ten Saliba, co za Arsenal hrát nechce a v budoucnu White)

Robertson, Cancelo > Tierney i Zinčenko (tenhle post je možná jedinej konkurenceschopnej)

Rodri, Bernardo, KDB >>> Lpool > Velký rozdíl bez Parteyho, obrovský bez něj

Salah > Mahrez > Saka (přes Mahreze možná, přes Salaha bez šance)

Haaland > Nunez > Jesus (Nunes > Jesus s otazníkem kvůli aklimatizaci)

Foden = Diaz >>> Martinelli

Máte konkurenceschopně pořešen levý kraj obrany a jedno slušný pravý křídlo, to je vše...

Reagovat
smazaný uživatel

V jednom článku mě označujou jako fanouška Liverpoolu, tady zase jako Arsenalu.

Porovnávat takhle hráče je podle mě blbost, ale taky nikde neříkám, že jsou lepší nebo že jsou na stejný úrovni. Jen že se teď v létě dost přiblížili a už tak daleko od City a LFC podle mého nejsou.

Reagovat
tuny

Sorry, "Arsenal má konkurenceschopně vůči těm dvěma týmům pořešen levý kraj obrany a jedno slušný pravý křídlo, to je vše..."

No říkáš, že mají kvalitou nejblíže, podle mě to zdaleka není pravda, Chelsea i Spurs mají ty kádry podle mě i tak dost nad Arsenalem, u United to je trochu věštění z koule.

Kdyby šlo o kvalitu týmu (rozhodně tak nemusí dopadnout příští sezona), tak:

City +- Liverpool

Chelsea +- Spurs

Arsenal +- United

přičemž mezera mezi první a druhou dvojicí je mnohem větší než mezi druhou a třetí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to, že má Arsenal konkurenceschopně pořešen jen levý kraj a jedno slušný pravý křídlo je blbost, že jo.

Porovnávání kvalit kádrů nebo hráčů je složitý, protože záleží i na tom jak je využije trenér. Třeba Sancho asi není takový dřevák jako vypadal loňskou sezonu, že jo. Důležitý je ale mít i správný profily hráčů na pozicích, kde potřebuješ. Například De Gea mi přijde pro ETH naprosto nevhodnej, protože nedokáže rozehrát nohama, ale Ramsdale je v tom výborný atd.

Podceňování Jesuse mi ale teda přijde hodně vtipný.

Reagovat
wesleyborland

Tady kolegovi absolutně nedochází to, že fotbal není FUT a porovnávat nelze hráče jako kartičky. Protože i dobrý hráč ve špatném systému může hrát hovno.

My určitě nejsme na úrovni City nebo Poolu, už kvůli tomu, že náš tým je hodně mladý, ale letos posilujeme tam kde nás tlačila bota a máme skoro všechny pozice zvojený tak ajko to mají Pool a City konečně. Nikdo netvrdí, že letos jdeme pro titul, ale směrem kterým jdeme je hodně podobný jako City nebo Pool a pokud se ještě vhodně doplní tým jako se povedl Jesus, Zinčenko nebo Vieira tak klidně za rok můžeme.

Ad. Jesus je pro nás perfektní posila, protože on je technicky a atleticky dobře vybavený a perfektně plní roli falešné 9, pro naše křídla, což ukazuje už v přípravě. Dělá se z něj tady obrovskej dřevák, ale technicky je možná lepší než Haaland a Nunez. (Tím neříkám, že je lepší pro debily tady, jen, že každý fotbalista je jiný a má jiné silné a slabší stránky, to ale neznamená, že to nemůže být pro jiný tým vhodnější fotbalista).

Btw. Saliba hrát za nás určitě chce a podle všeho má před podpisem nové smlouvy.

Reagovat
tuny

No mě právě zrovna přijde, že City a Live ty systémy celkem vyřešené mají a upřímně nepochybuju, že jim ty nové devítky přinesou do systému víc užitku než škody. Obecně si tyhle dva týmy vybírají posily, aby jim buď perfektně zapadly do systému a nebo tak kvalitní, aby se systém mohl částečně přizpůsobit jim. Samozřejmě se splést můžu. Ano Jesus vypadá, že mu to v Arsenalu bude sedět, ale přesto si myslím, že jak Halland, tak Nunez budou lepší.

Reagovat
wesleyborland

Ano, oba dva (hlavně Haaland) mají potenciál být nejlepší útočníci vůbec. Aktuálně City a Pool jsou v lize jinde a pak dlouho nic a pak je to dost otevřený. A my jsme určitě poslední roky teď nebyli vůbec konkurence schopní, ale za dva roky se toho dost změnilo, v podstatě se zbavilo většiny deadwoodu, nastartoval se nový nábor hráčů a Big Foot dělá poslední roky skvělou práci v akademii.

Letos bude TOP 2 zase City a Pool a pak je to dost otevřený. Celkem slušně posílili Spurs a tam bude hodně záležet na tom jestli se jim podaří udržet Conteho na uzdě než začne zase píčovat. Chelsea zatím na TOP 2 taky nemá ale my rozhodně budeme zkušenější a kvalitnější. United podle mě letos ještě budou mít výpadky.

Reagovat
tuny

A není to přesně to, co jsem napsal výše?

Reagovat
wesleyborland

Tak já nikde nepsal, že vyloženě nesouhlasím, že City a Pool jsou TOP, jen píšu, že nelze hráče porovnávat podle statistik v FUT protože ne každý v nějakém systému pokaždé zazaří, nebo naopak může jít i dolů.

Jako příklad dám Lukakua. Nebo Torrese v Chelsea. Oba dva přicházeli jako jasně gólóvý útočníci a dopadlo to zle. Nebo Pogba v United. Naopak je spousta příkladů kdy nechtěný hráči z jednoho týmu zazářili jinde. Např. De Bruyne a Salah v Chelsea, nebo Sanchéz u nás. Takže bych s nějakým porovnáním počkal až po pár zápasů v sezóně.

Reagovat
Nizzie

Tak přiblížit je velmi relativní pojem. Možná i ano, ale pořád jsme za těmito dvěma o parník.

Reagovat
smazaný uživatel

Přiblížit ve smyslu toho, že Arsenal bude té dvojici nejblíže. To až tak velmi relativní pojem není.

Reagovat
Nizzie

No já si reálně myslím, že Tottenham bude o trochu blíže. Ale uvidíme.

Reagovat
tuny

Reagovat
aragorn

Reagovat
Frony

Reagovat
dede737

Jesus s otaznikem kvuli aklimatizaci? A das tam Halanda a Nuneze, ktery nikdy PL nehrali, nehlede na to, ze v posledni době to Pep s Kloppem ani nehrali na typickej hrot a co se tyce Martinelliho tak si myslim, ze v pohodě dokáže zahrát líp než Foden s Diazem, zrovna co si tak pamatuju tak loni si tam mazal TTA docela slusne na chleba. Osobně si myslim, že pokud by Arsenal přivedl Tielemnase tak to muže fungovat, pokud ne tak místo Parteyho bude hrat Elneny/Lokonga a zase to bude v prde*i

Reagovat
vodka

ten otazník kvůli aklimatizaci je myslšený očividně na Nuneze

Reagovat
tuny

Reagovat
Mastný Chobot

"ten Saliba, co za Arsenal hrát nechce"

znalec, to vidno

Reagovat
tuny

Dobře, nezajímám se o náladu každého hráče Arsenalu, proto vycházím z toho, co si třeba přečtu tady na EF, oboje je to z května.

24.05. Arteta počítá se Salibou

William Saliba se vrátí z Marseille do Arsenalu. Mladý obránce ve francouzském klubu letos hostoval a chtěl zde pokračovat, manažer Arsenalu Mikel Arteta s ním ale počítá v plánech na příští sezonu. (lequipe.fr)

22.05. Saliba potvrdil přání zůstat v Marseille

William Saliba potvrdil, že by rovněž v příští sezoně chtěl hrát za Marseille. Mladý obránce zde letos hostoval z Arsenalu, londýnský klub ho koupil před třemi roky a Saliba se během této doby nedočkal svého debutu v jeho dresu. (getfootballnewsfrance.com)

Reagovat
Pace to P.M.

Drz picu konecne

Reagovat
Neutron

Reagovat
tuny

Teď jsi mi to fakt nandal...

Reagovat
Nizzie

Reagovat
SpecialOne

EF FANTASY PL DRAFT 2022/23

INFO k nové sezóně FPL draftu.

DRAFT FPL organizujeme na EF již pátým rokem, původní sezóna byla vstupní, v těch dalších již byla vytvořená určitá hierarchie soutěží.

DRAFT je trochu jiná forma fantasy, než ta standardní. Základem je rozdělení uživatelů do jednotlivých lig po 8 účastnících. Pokud byste hráli letos poprvé, zřejmě byste vstoupili do čtvrté nejvyšší soutěže. Na základě finálního umístění v osmičlenné tabulce poté můžete další rok postoupit o ligu výše a časem se dostat do první soutěže čili EXTRALIGY.

DRAFT, jak už název napovídá, je jiný v tom, že každý hráč z PL je jedinečný a vždy je součástí pouze jednoho z týmu osmičlenné soutěže. Po rozdělení do lig vám admin soutěže pošle přístupový login. Jakmile vás bude v lize plný počet 8 členů, domluvíte se interně na termínu konání vstupního draftu.

Vstupní draft je stanoven poměrně spravedlivě tak, že tým, který vybírá v prvním kole poslední, má v druhém kole právo prvního picku, dalo by se to popsat jako systém 1234567887654321, takže když se k vám draftová loterie nakloní, budete mít první pick a vyberete Salaha, váš další pick bude naopak až šestnáctý.

Vaši soupisku můžete v průběhu sezóny měnit dvěma způsoby. Můžete si vybrat jakéhokoliv volného hráče z tzv. waiveru před každým kolem. Platí zde poněkud socialistické pravidlo, že první volbu má hráč, který je na tom v tabulce nejhůře a to po celou sezónu.

Druhým způsobem jsou trady. Před každým kolem můžete jakémukoliv protihráči nabídnout výměnu neomezeného počtu hráčů a je jen na něm, jestli návrh přijme nebo odmítne.

Prosím o zájemce, aby hodili do komentáře v článku níže palec. Pokud jste vloni nehráli, za něj prosím uveďte "nováček".

Článek pro přihlášení

https://www.eurofotbal.cz/clanky/haaland-chce-zalovat-keana-28563/

Doporučuji vám také si hodit sledování na článek https://www.eurofotbal.cz/clanky/united-jen-do-predkola-28304/ kde budeme postovat všechny aktuální informace.

V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte zeptat.

Všem, které Fanta nezajímá se omlouvám za OT..

Reagovat
Maximm9

Chtel jsem s kamosem udelat trip a v jeden vikend navsivit zapas Chelsea a United, protoze je sleduje kamos. Minulou sezonu mi rekl, ze proste do Manchesteru na ty supaky nepoleti, tak rikal, ze by se podival na tu Chelsea... jdu mu napsat, ze na ty nase supaky taky nepoletim

To budou zase zapasy, ze to clovek ve 20min vypne a pak bude jenom koukat na livesport vysledky..

Reagovat
wesleyborland

Na jednu stranu chápu, že chce tlačit na vedení a zároveň na hráče, ale je to trochu alibistický. Ten tým je pořád dost dobrý na to, aby byli na sezónu dostatečně připravený.

Reagovat
Miguel19

***** FANTA PL O PRACHY *****

Opět si zpestříme nejlepší ligu světa a rozdáme si to o nějaký ten peníz v oficiální fantasy Premier League. Jedná se již o V. ročník.

Stejně jako loni, tak i letos je startovné 1 200 Kč.

______________________________________________________________________

Kromě nejlepších manažerů sezony hrajeme i o ceny pro manažera měsíce, takže se vyplatí hrát i když na to nejsi v celkovém pořadí dobře. Dále je část vybrána na charitu (z minulé sezony vybráno 5 tis. Kč, zatím jsem nikam neposílal).

Pokud se chceš zúčastnit, tak vstupné ve výši 1 200 Kč zašli na účet číslo:

!!!!! 293317019 / 0300 !!!!! CZ0603000000000293317019 !!!!!

Do popisu transakce uveď název týmu ve fantasy a tvoji přezdívku na EF!!!!!

Po obdržení platby zašlu kód se vstupem do ligy.

Diskuze k fantasy:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/united-jen-do-predkola-28304/

Reagovat
FC Porto FC

Je na čase vyřadit z kádru Alonsa, Barkleyho, Batshuaiyho a aji Azpilicuetu když chce odejít a všech se zbavit. Prodat Wernera a Zyiecha je těžký když za ně nikdo nedá prachy no. A v nákupech jsme zatím pěkně ubozi a proto to hra taky vypadá tak že dostaneme 4:0 od Arsenalu

Reagovat
wesleyborland

Tak kromě Vašich obránců a Kakakua Vám nikdo jinej neodešel, naopak Sterling a Koulibaly kvalitní fotbalisti, jinak ten tým rozhodně není vůbec špatný. Spíš nechápu proč je Tuchel ujetej pořád cpát Haverze na hrotového útočníka, když tam zabíjí svůj potencial.

Reagovat
mesyas

Protoze jinde hraje naprosto priserne…

Reagovat
wesleyborland

No mě přijde že nejhůř hraje právě tady. On je výborný fotbalista, ale fakt mi přijde, že Tuchel neví co s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ani nemyslí vážně ne? Přestupové okno je otevřené už více jako měsíc, vy víte, že s tím, co tam teď je, neuhrajete vůbec nic a nic s tím neděláte. Borci, kteří tu nechtějí být, tak hrají v přípravě. Zajímáme se o hráče, kteří ani za Chelsea nechtějí hrát. Myslel jsem si, že vrcholem byla ta ostudná prohra na penalty s nějakými Charlotty, ale ten včerejší zápas s odvěkým rivalem, kde neexistují přátelská utkání, tak ten to zostuzení poslal do nebeských výšin. Naprostá potupa a hanba. Štěstí, že už nejsem takový magor, abych na tyhle zápasy vstával, jako dřív. Ono také proč, když člověk ví, jak tohle přesně dopadne. Nic v tom týmu nefunguje. A do toho tyhle jeho neuvěřitelné výlevy o tom, jak tu má stejné hráče a proto se nedávají goly.... Od toho je to přestupové okno Tomáši. A pokud nebudete připraveni, soutěž ani nezačínejte. Ještě štěstí, že jsme v době, kdy existují Livesporty a podobné věci, protože přesně tomuhle, se po těch 11 letech pravidelného živého sledování chci vyhnout. Nepotřebuji koukat na nemohoucí útok, děravou obranu, neschopného Tuchela a 20 bodovou ztrátu na prvního. Fakt už ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Titul nemajú a 3 miesto si uhrajú ,možno aj 2 kto vie ako Bude na tom Pool... Tottenham pravdepodobne top4 uhra. Arsenal klasicky odpadne a United sú tragédi to nie je konkurencia.

Reagovat
Agent z Melmacu

kámo, takáto Chelsea nebude mať na nabušený Tottenham ani náhodou

Reagovat
Hachim Mastour

nemecký guardiola

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pobody's nerfect

Kokot

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nadržený šimpanz

Já musel na absolvovat něco podobnýho, ženě se nelíbily 2 cm

Reagovat
ACSMan

Ženský jsou nevděčná stvoření

Reagovat
eibe

co by jako chtěla víc? nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Lol pobavilo ale takový článek si může z prstu vycucat kazdy

Reagovat
EZ

Trebars je geor-gina po dvoch detoch uz ako vrata od stodoly

Reagovat
Uwe háže buly

Pak přichází obvykle na řadu fisting..

Reagovat
pingla

Dá tady článek z Ruiku a myslet si, že to je nebo může být pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal letos vidim hodně nahoře.

Reagovat
Greny

Jako říct toto tak je to hned na vyhazov... Je tam od toho aby tým prave připravil, jak toto vůbec může říci.? u týmu je rok a půl ...

Reagovat
mesyas

Vidim to na ztratu kabiny. Temihle kecy ai fakt nepomaha odesel mu rudiger, prisel Koulibaly. Odesel lukaku a privedl se mu do utoku na kridlo sterling. Jinak ma kadr stejny a hra je cim dalvetsi holomajzna.

Reagovat
Maximm9

A to je ten problem. Jestli si myslis, ze ten kadr je stejny, tak prave to je ta chyba. Ten tym byl tragicky poslednich 10-15kol v posledni sezone.

Tenhle prestupak je od toho, aby to cele prestavel a hraci kteri tam nemaji byt (Werner,Hakim) prodat.

Jako jestli Chelsea zacne sezonu s timhle co momentalne ma, tak pristi sezonu Chelsea bojuje o 6-10misto

Reagovat
Noustress

Ano, lenže aj hráčov, ktorí tam nemají být, treba adekvátne speňažiť. Osobne by som predal Alonsa, Azpiho aj Hakima ale prečo by sme ich mali púšťať za drobné, keď hrali prakticky základ a nemáme za nich dohodnuté náhrady.

Reagovat
El Cid z City

Klopp s Pepem jsou vysoko nad všemi.

Reagovat
kattos

Ale poslední vítěz LM z PL je Tuchel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
El Cid z City

Kolik má trofejí vod tý doby?Kam posunul Chelsea..tam,že nebude připravena na sezonu..neuvěřitelné.

Reagovat
vitasrp

Od tý doby má 2 další trofeje

Reagovat
El Cid z City

To není vůbec špatný!

Reagovat
Svatej

nabeh na smeč

Reagovat
El Cid z City

Píše můj hlavní zdroj mimo deseti zápasů , co vidím modráky za rok.

Reagovat
kattos

Má tu nejdůležitější, kterou prostě City neumí udělat. A to udělal první rok práce

Reagovat
Ladas321

City Ligu Mistrů dřív nebo později udělá a k tomu ještě přidají i titul. Bude to ve velké parádě, něco jak Bayern při posledním vítězství. Ne jako Chelsea, která proto aby vyhrala LM, tak musí vyhovět ve všech ostatních soutěžích.

Reagovat
kattos

Možná. Možná taky ne.

Zatím se tak nestalo, Chelsea se to povedlo

Reagovat
El Cid z City

Chtěl bych od něj víc, chelsea má potenciál na nás tlačit, ok, loni to nevyšlo,ale herně to byla bída a už teď brečí,že nestihne...co to kurva je?já chci našlapaný modráky,co nám chtěj sebrat titul!

Reagovat
kattos

No, ale sebrali vám LM

Reagovat
El Cid z City

Nesebrali, nikdy naše nebyla.

Reagovat
kattos

Dobře, ale jim se to povedlo, oni ho ted získali, City ne to se jim upřít nedá.

Dokud City nezíská LM, nikdy nebude králem, kterým by měli být. Ale nejsou.

Reagovat
El Cid z City

My si nerozumíme. Získal LM,stal se nejlepším klubem světa,ale pak už se ke Kloppovi a Pepovi nedokáže přiblížit. Nefunkční fotbal, nedokáže začlenit posily a v lize ohromná ztráta. Čekáš,že tento rok do toho šlápne a ouvej, nestihne přioravit tým..to mi hlava nebere.

Reagovat
kattos

Tak zatím měl jen 2 a půl sezony, z toho vyhrál LM.

Takže zatím naprostá hitparáda.

Klopp měl pomalejší start, Pepek taky.

Reagovat
Salfovic

1,5 sezony.

Reagovat
Talker

Na druhou stranu u těch dvou se viděl ten posun. My jsme měli slušné jaro (ne na tituly, ale na TOP4), výborný podzim (i díky hromadě golů od obránců, kteří jich dali více, než zbytek obran v PL dohromady v první 1/3 outěže), pak zase slušné jaro a to bylo tak nějak všechno.

Nikdy to nebylo ale dominantní ve stylu, kdy bych si říkal "vedeme si výborně, jen to občas někde drhne. Spíš je to udržovačka na to 3.-4. místo a titul by z toho mohl být, kdyby konkurence vyhořela a titul byl za nějakých 85 bodů.

Reagovat
vitasrp

Jo, jenže ty do tý anomálie od obránců počítáš i branky od wing-backů, což je prostě zvláštní, jelikož ti patří mezi 5 nejvýše postavených hráčů Chelsea v ofenzivní fázi. Jinými slovy my od nich ty branky čekáme a potřebujeme, aby tam byli góloví, ofenzivní hráči, což James, Chilwell nebo Alonso splňují. Mluvit o těhle hráčích v ofenzivní fázi jako o obráncích, to je prostě minimálně zvláštní.

Ale jasně, i stopeři se letos prosazovali, Chalobah + Silva + Rudiger dali dohromady 9 ligových branek, což není vůbec špatný, ale zas taková anomálie to potom taky není.

Každopádně u té statistiky si člověk leccos uvědomí, Hudson-Odoi má za celý rok senzační jeden ligový gól, to je hrozný.

Reagovat
John Obi Mikel

Hudson Odoi má od té doby, co začal nastupovat pod Sarrim, 70 ligových startů a 4 góly. (4 roky, 3 trenéři)

Reagovat
Hlahart

wow

Reagovat
vitasrp

To je neskutečný. Přitom on kolikrát hrál dopředu a v mezihře patřil mezi nejlepší hráče, ale teda ten end product je hustá bída.

Reagovat
John Obi Mikel

Má teda 11 asistencí, abych mu nekřivdil, ale gólový prostě není vůbec.

Reagovat
Talker

Jenže to pocitam i u ostatnich tymu, co hrají na 3 obránce...

Reagovat
vitasrp

Jenže ze špičky Premier League hraje na tři obránce jen Tottenham, kvalitativně tam má úplně jiné hráče a plus to Conte hraje taky trochu jinak, takže to nikdy nedá nějaký přesný měřítko.

S gólama od stoperů se nedá dlouhodobě počítat, s brankama od wing backů ano, protože hrajeme tak, aby se dostávali do šancí a do zakončení. Zároveň tak potřebujeme, aby na těhle pozicích hráli tomu odpovídající hráči, jakmile by tam měl nastoupit Azpi a Emerson, tak jsme v prdeli, protože najednou máme na place jen tři hráče, co mohou dát branku.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

nemyslim si ze chelsea ma potencial na vas tlacit a uz vobec nie s tuchelom. s jeho stylom hry je to ideal do poharov a vyradovaciek, kde ta spickova defenziva zvladne vacsinu prace. ale do dlhodobej sutaze bez funkcnej ofenzivy proste nema narok. samozrejme, hovori sa ze obrana vyhrava tituly, ale v sucasnosti ta ofenziva chelsea vyzera kdesi na urovni stredu tabulky. strah z nej vacsinou nejde...

Reagovat
El Cid z City

Kattos píše jak je špičkovej, tak by to měl dokázat. Efekt měl okamžitej,ale pak šel dolů.

Reagovat
kattos

Ty vole, byl zde 1 a půl sezony, vyhrál LM a ted navíc Chelsea byla v pi.i kvůli Rusům a ted změna majitele

Chlape sleduješ to aspon trochu?

Reagovat
O.Giroud

Tak LM vyhral aj Di Matteo

Reagovat
fenixLFC

ehm, najdolezitejsia je PL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro každého může být nejdůležitější něco jiného. Pro City to musí být LM, protože PL vyhrávají s prstem v nose.

Reagovat
kattos

PL a LM je na stejné úrovni. Kord když ještě City LM nevyhrálo.

Reagovat
John Obi Mikel

Kord

Reagovat
Nizzie

Už je to tady na kordy.

Reagovat
Bayern +

Tak pre City určite nie.

Reagovat
Noustress

Reálne potrebuje posilu na hrot a jednoho stopera. Zvyšok je pod zmluvou takže ak chce niekto odísť tak jedine s požadovanou cenou a pripravenou náhradou. Snáď si Azpi alebo Alonso nemyslia, že ich pustíme za nejaké smiešne 4 mega v 40tich splátkach o 5 rokov. Tento tým má znovu v pohode na 3. možno aj 2. flek, takže chystať si dopredu takéto neopodstatnené alibi je na smiech a ak sa naplnia tak vyhadzov Tuchela

Reagovat
vceradnesazitra

Tuchel OUT za 3, 2, 1

Reagovat
Spasitel

Takýto výsledok iba pomôže do budúcna ešte, že prišiel v príprave. Ale Batshuayi, Alonso či aj Jorginho sa už mali predať. Ked vedľa Jorginha nie je Kante ale niekto iný tak to je väčšinou prúser.

Reagovat
martin.b

Klasická hysterie v předsezonní přípravě tady Tuchel výsledky zas nějak udělá, přejde na tři vzadu a full-backs tým potáhnou…City běžně začínají sezonu tak v pátým kole. Jedinej problem je, že za Lamparda do ofenzivy přivedli drahý hovna, kterých se teď těžko zbavují a bez jejich odchodu těžko přijde náhrada..

Reagovat
Svatej

prostě furt vina někoho jinýho, jen ne člověka, co neumi pracovat s utokem za 300 mega, kterej je moznej složit na 12 způsobů a rozhodně mu nechybí individuální talent.

Reagovat
Ranoth

Romanova era skoncila tak najvyssi cas vratit Chelsea tam kde bola pred petrodolarmi

Reagovat
smazaný uživatel

V top4 a s poháry ?

Reagovat
PanAu

Ty vole, postovat videa z Disneylandu, horský drahy, kolotoče, Jurskyho parku a pak rict, ze můj tým nemá natrenovano, to je na vyhazov. Boehly by se měl začít sakra otáčet, jak je sakra možný se 2x domluvit s klubem, ale dostat košem od hrace? Nejdřív se snad dotazu hráče, jestli je ochotný k nám jít. Zatím katastrofa, naštěstí je relativně dost času to zlomit.

Reagovat
Ladas321

Dostávají na prdel na přestupovém trhu a i v zápasech.

Reagovat
O.Giroud

este k tomu chyba zapas Chelsea - Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

u nas to vyzera ze by to mohlo slapat, jesus zatial posobi ako v tych najoptimistickejsich scenaroch, technicka uroven sa po tych slabych rokoch u nas dost zvysila, buduje sa to naozaj pekne

zamrzi len balogun, na tour 0 minut, musi lutovat ze to podpisal

Reagovat
jacobT

Pôjde na hosťovanie a tam bude závisieť od neho, či sa dostatočne ukáže.

Reagovat
mr.Silver

Ale prosimtě, Nketiah pro Baloguna může být role model - pokud se bude snažit, tak tu šanci dříve nebo později dostane a bude záležet jen na něm, jestli se chytne.

Mladíky musíme brát taky jako rezervní kapitál klubu, pokud někdo bude chtít takového Baloguna za dobrý peníz koupit, tak jej prostě musíme prodata ne držet jako AMN, který má teď zápornou hodnotu.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Csaplárova past

Pořád lepší si tohle uvědomit v přípravě, dva týdny před startem ligy než dva týdny po startu ligy. Každopádně boj o třetí místo bude velká mela v Anglii tento rok ...

Reagovat
Salfovic

Takže si ho odloží ?

Reagovat
blade115

Tuchel: "Listen, it's the same players, so why should anything change? We will see hopefully development but at the moment, we have the same issues because we have the same players." #CFC #ARSCHE

Tohle je taky strašně zvláštní vyjádření. To skoro zní, jako kdyby nešlo tým zlepšit jinak než výměnou hráčů, protože rozvoj stávajících prostě není možný.

Reagovat
Grahf

chelsea a rozvoj nejde dokopy no

Reagovat
Busby babes

tak to je na EF pomerne bezny pohled na fotbal.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Talker

Pokud by to myslel vážně a nebyl to jen tlak na vedení, aby mu pořídili letos další hráče, tak by měl rovnou rezignovat. Pokud nedokáže pracovat s těmi hráči, tak je to na facku.

Reagovat
blade115

Přitom zrovna on je důkazem toho, že to jde. Těm hráčům stačí najít správnou motivaci, vhodnou pozici na hřišti, dát jim lepší taktické pokyny ... Rudiger, Jorginho, Havertz, Ziyech - ti všichni byli pod Lampardem nebo ze začátku i pod Tuchelem hrozní, ale podařilo se je zvednout.

On to nejspíš opravdu myslí jen jako tlak na vedení, ale je to teda dost nešťastný vyjádření. To je jak kdyby ti mechanik řekl, že co s tím tvým rozbitým autem má dělat, když si nejseš schopnej koupit nový...

Reagovat
Talker

Právě proto je to strašná sračka. Hledat si výmluvy místo toho, aby se po roce a půl konečně pokusil něco změnit.

Z Christensena udělal z podprůměrného kiksera výborného stopera, Rudigera vytáhl z nadprůměru do worldclass.

Ale u ofenzivy to moc nejde, tam musíš mít Mbappeho, Neymara a Cavaniho, protože jinak se nedostaneš k rozumným výsledkům.

Reagovat
blade115

Je to tak no. Plus i to fňukání, že někteří hráči jsou hlavou jinde a přemýšlí o odchodu - proč je teda staví proboha, vždyť hráčů tam má plnou prdel. Za mě teda zatím největší zklamání přípravy právě Tuchel. Nevím, co by dělal dřív na místě Conteho třeba, který touhle dobou měl jako posilu Caballera a pořádně se jednalo jen o Bakayokovi ... Tady Boehly domluvil svá světové hráče, třetí posílá je taky relativně blízko a podle všeho jsou připraveni jít po dalších. Plus kdyby Raphinha nebyl vůl, tak už tu je i on. To mi přijde jako dostatečná podpora vedení na to, aby takhle trenér vyplakával.

Reagovat
Slavia10

Raphinha je vůl, že chce do Barci? Už kvůli Ronaldinhovi nebo Decovi bude vždy snem spousty Brazilců hrát za Barcu. To že historicky je Barca úplně někde jinde a víc lidí na planetě zemi by si přáli hrát za Barcu než Chelsea je snad úplně jasný i fanouškům CFC.

Reagovat
blade115

Klid, samozřejmě vůl z pohledu uraženého fanouška Chelsea.

Reagovat
Slavia10

To samozřejmě jo Vilhelmson je taky strašný vůl, že nechce hrát českou ligu

Reagovat
Mastný Chobot

Tak to zatial podla ohlasov a vyjadreni Artetu vyzera, ze okrem Jesusa (a dufajme aj Vieiru a Zinchenka) bude velkou posilou aj Saliba. To som velmi rad.

Reagovat
Serg!o

Takže White bude sedět? Nezkoušel ho Arteta na dmku?

Reagovat
wesleyborland

Včera hrál jako RB a zahrál dobře. RB už dríve hrál v Brightonu, myslím že se tam budou se Salibou točit, zápasu letos by mělo být dost.

Reagovat
Remt

Co znamená "zápasů by letos mělo být dost"? Loni jste nehráli Evropu a letos jo nebo? Této častokrát používané větě většinou moc nerozumím

Reagovat
Hlahart

No, přesně tak + je tam vložený MS

Reagovat
Remt

Ok, to je pravda, to beru. Je fakt, že diky tomu by bylo zahodno vice rotovat

Reagovat
wesleyborland

Jop. Vloni bylo přeci jen o řekněmě minimálně 6-10 zápasů míň bez Evropy. Plus zrovna Tomyiasu, White i Saliba jsou hráči co dokáží nastoupit jak na CB tak RB. White by zvládl i 6ku. Navíc se nepočítá s Marim takže máme na CB 4 obránce Gabriel, White, Saliba, Holding z toho 2 dokáží zahrát i RB a jeden i CDM.

Reagovat
PP

A dojeli jsme na to. Tam při střídání - snad mimo křídlo (Pepe, Smith-Rowe) byl okamžitý propad na jakýkoliv post.

Reagovat
Remt

Hele souhlasím ale kdo to má... Nadstandartne zdvojené všechny posty - těch klubu by jsi moc nevyjmenoval

Reagovat
Slavia10

Zvládne i DM. Má dobrou rozehrávku. Ale nevím zda by tam byl tak dobrý, jak v obraně. Ale zvládne to.

Reagovat
Mastný Chobot

White je dôležitý pre ten systém, ktorý Arteta praktizuje. Gabriel ako ľavonohý LCB takisto. Takže ťažko povedať, cez koho sa tam Saliba dostane a či vôbec, ale minimálne sa dá už teraz skonštatovať, že tak silnú stopérsku trojku sme dlho nemali

Reagovat
Hachim Mastour

Sedieť by mal Gabriel. (ideálne)

Reagovat
Kucka

Reagovat
papi.v.ole

Snad se ještě dotáhne ten Tielemans

Reagovat
Whitemedia

Hráči holt byli unaveni z těch Disneylandů a bejsbolů, to se stává.

Reagovat
Infernoqt

Xavi has asked Frenkie De Jong to reduce his salary by half & now the player is open to it.

@fansjavimiguel

Reagovat
Visca el barca

Ale Busby řikal No to by jsme měli. Kounde je taky blíž k Barceloně. Nádhera

Reagovat
Infernoqt

Celou dobu jsi měl pravdu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Grahf

no jasne, celý mesiac nechcel znížiť plat, ale jak ho postavil na stopera, tak je celý radosťou bez seba

Reagovat
smazaný uživatel

No na tvojom mieste by som sa veľmi nesmial .. nie vždy treba mat za každú cenu pravdu , polka ľudí sa ti tu smeje , polka ta ma za hlupáka ak máš takýto postoj aj v živote tak ti fakt nezávidím

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Neutron

Reagovat
misinho7

Reagovat
Visca el barca

Ale notak. Ty děláš jako kdyby byl eurofotbal relevantní k tomu jak se mám v reálným světě chovat. Mně přijde naprosto vtipný, jak tady dokáže každý líp řídit kolos jako je Barcelona apod.

Nikde jsem netvrdil, že Frenkiemu nedoplatíme ten plat. To je prostě blbost. Jen jsem řekl, že se klidně vsadím, že do United prostě nepůjde a radši si ten plat sníží.Pokud tam dorazí, klidně si svůj profil smažu. To je celý

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Ohledně Koundeho nevyhraje nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, to si vazne myslis, ze Frenkie si znizi plat o polovicu a este im aj odpusti ten dlh co voci nemu maju?

Reagovat
Dawon

Ty vole vy ste naprosto bezprecedentne spatne vedeny klub, ste na pokraji krachu, zadluzujete svoji budoucnost, vyjebavate s hracema, nedodrzujete smlouvy, k tomu zaroven utracite jak smyslu zbaveni...a ty si na to snad jeste pysny nebo co Tj fakt hrozne fascinujici

Reagovat
smazaný uživatel

my sme vsetci kokoti, to nechapeme, proste prinutis hraca znizit si plat o 50% a nesplatit mu vsetko co mu dlzime, inak ho vypraceme z klubu, pripadne ho nechame niekde na lavičke, ved to je krasa

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pace to P.M.

pojebani cigani

Reagovat
kvasha16

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

eurofotbal: pan doktor, ako to s nasim Visca el barca vyzera? dostane sa z toho? bude este niekedy normalny?

doktor, ustarosteny vyraz: je mi to velmi luto, ale potvrdili sa nase najhorsie obavy. v krvi sme mu objavili barcelonsku dna.

eurofotbal: preboha

doktor: navyse obsahuje strasne vela novych mutacii. barcelonska dna sa zacina spravat velmi zvlastne

eurofotbal: myslite, ze by mu pomohol ban?

doktor: nie, to nie je spravna cesta. oni za to nemozu. im pomoze len to, ked barcelona konecne skrachuje. barcelonska dna by sa potom mala sama rozpadnut. vtedy precitnu a ozdravia sa.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
nani92

Reagovat
blade115

Reagovat
bbbauch

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Neutron

Reagovat
vodka

to je jak od Daniela Majlinga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
PP

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
herbage

Reagovat
misinho7

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Pace to P.M.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
eibe

ok

Reagovat
EZ

Blahozelam, dokazal si ze sa okolnosti na ktore nemas ziaden vplyv a vies o nich len z bulvaru vyvrbili tak ako si dufal. What a legend.

Reagovat
supporter

Na jednu stranu je pekny, ze chce za kazdou cenu zustat ve svem vysnenem klubu, na stranu druhou se sebou nechava prikladne vyj.bat.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pony Slaystation

tak to je dno

Reagovat
LAM

Co je na tom dno?

Bartomeu totálně podělal celou platovou politiku a ta teď ten tým hrozně tíží.

FDJ se buď přizpůsobí nový platový politice(i tak bude jeden z nejlépe placených a z hlediska klubu je to nutnost), nebo prostě musí odejít.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Pony Slaystation

Tak proč mu nedoplatíte, co mu dlužíte, pak by asi i odešel nebo si snížil plat.

Radši naberete další pokémony, zvýšíte výdaje na platy a ve stejnou dobu mu dupete po smlouvě, kterou má právoplatně uzavřenou. Když už to nejde přes vedení, tlačíte to i přes legendu, jakou je Xavi v pozici trenéra. Tohle je totální zmrdství a amatérismus v aktuálním vedení.

Slepí kokoti jako ty ještě tleskají tomu, když z dobrovolného snížení platu uděláte prakticky ultimátum

Reagovat
teenz

Tzn podepsana smlouva nic neznamena. Top.

Reagovat
LAM

Jediná možnost jak může zůstat

Už bohužel nemůže změnit to co předvádělo minulé vedení, ale pokuď hráči pochopí, že jiná cesta ven není, tak jedině dobře

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Mirek na tenisu

Chelsea má problém? Škoda. Tak hezký fotbal hráli. Na druhou stranu je mi to asi fuk. Na Premier Sport už PL nebude a jak znám Kyslíky s novým vysílatelem společnou řeč nenajdou. A platit nějaký další zdroj nemíním. Pokud v nabídce O2 zůstane BL, Serie A, La liga a Kapr liga bude o víkendech na co čumět. Francouzskou a skotskou ligu ať si strčí někam...to je zabíjení času.

Reagovat
tweek

Pro mě naopak, pokud není PL, není na co čumět. Vše ostatní je zabíjení času Jdu do CANAL+ SPORT balíčku. Za 189,-/měsíc to stojí…

Reagovat
Mirek na tenisu

To máš pravdu ta částka je snesitelná vzhledem ke kvalitě produktu. Jen mám obavy aby nás už většina v šaškecu jménem ČUR neřešila poněkud důležitější platby.

Reagovat
Arbiter

Tohle je částečně i problém nového vedení, odešlo příliš mnoho důležitých lidí. Jako chápu, že nové koště dobře mete, na druhou stranu měl Boehly udělat maximum, aby minimálně Čech a Ganovskaja zůstali do začátku sezóny...

Reagovat
Ladas321

Granovskia pracovala úplně na hovno, byla přehajpovaná jen protože je to žena. Ty hráče na které se Tuchel pořád stěžuje (Lukaku, Werner, Ziyech atd), tak to všechno nakoupila ona. Žádná koncepční práce. jen vyhazovala peníze Romana.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Arbiter

Tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, to by bylo tak bozi, kdyby mela Chelsea peknou krizi, stridala trenera a skoncili nekde mimo Top 6. Klidne i dlouhodobe (fingerscrossed).

Reagovat
Miguel19

Takže výhra v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Arbiter

Však ve střídání trenérů jsme přeborníky. A zatím se to většinou vyplatilo

Reagovat
Whitemedia

Ale ne, střídání trenérů, co si jenom v Chelsea počneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Dele vcera 2 goly Blackpoolu. On se jeste zvedne

Reagovat
O.Giroud

v Champe asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud by se letos chytil, tak Everton nespadne a pokud nahodou jo, tak by ho snad nekdo z PL vzal, pokud by dal slusnou sezonu. Jako, on to v sobe ma, to jakym zpusobem on hral fotbal, to se zapomenout neda. Tam to musi byt v hlave.

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Reagovat
SunFells

Prý šlo hlavně o děcka, ale i tak bych za tím viděl nějakou recesi po tom propadáku s Minnesotou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Podle mě jen dozvuky té párty na hřišti proti Palace. V přáteláku to ale působí podobně trapně jak když Neymar v přáteláku simuluje pro penaltu.

Ale udělali kvůli nám nové pravidlo, no...

https://www.bbc.com/sport/football/62293635

Reagovat
Zaschrona

Nic extra teda nehrál, ty góly dal z větší části jen díky bídné obraně Blackpoolu, ale očividně dostane podstatně větší prostor - zatím se zdá, že bude v podstatě taková náhrada za Richarlisona. Ke konci zápasu mu to šlo líp, když pak po odchodu Rondona hrál v podsatě falešnou devítku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Davies nová zmluva do 2025. Úplne zaslúžene. LCB je pozícia presne pre neho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevis jak vazne je to zraneni? Jsem cetl, ze snad do zacatku sezony by mohl byt zpet. Snad ho to moc nevyhodi z rytmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším. Ani samotný zápas som nevidel. Každopádne Gold písal, že je otázny. Predsa len do štartu 12 dní a kotník je veľmi bolestivá záležitosť. Keby som si mal tipnúť, na na prvý zápas tam bude Davinson.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis Lenglet, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. Ten odohral zatiaľ 15 min v príprave a podľa mňa ho Conte ešte nemá pripraveného takticky a fyzicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
blade115

Pokud nevyjde Kounde, prý máme jít po Skriniarovi. We happy? Jednu chvíli se o něm mluvilo jako o super zázraku, ale nevím, jak je na tom teď.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se chelsea vyhne přátelákům s jakartou, měl by být ok

Reagovat
Salfovic

Chudák, ten bude mít jednou na náhrobní desce: Milovaný otec a manžel, zesměšněn Krmenčíkem.

Reagovat
smazaný uživatel

football cancel culture by M.Krmenčík

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Teďka už budeme brát každý koště

Chceme ještě 2 stopery, ale první 4 volby jsou ko

Reagovat
blade115

Tak v pořadí jsme asi chtěli Koulibalyho, Akeho, Koundeho, Kimpembeho, Gvardiola a Skriniara ? Koulibaly je náš, Ake padnul, Kounde si asi vyčeká tu Barcelonu, Kimpembe se stěhovat nechce, Gvardiol by byl za raketu a Skriniar vůbec netuším. Nakonec budeme rádi i za toho Pavarda.

Reagovat
Miguel19

Spíš budeme rádi za Sarra

Reagovat
blade115

Hele já bych klidně byl pro si rok počkat na tu Gvardiolovu výkupku. Akorát bych teda nečekal v sestavě se Sarrem, ale s Colwillem. Jenže Tuchel no...

Reagovat
Miguel19

Čekat na výkupku? Však se koukni, jak k nám skoro nikdo nechce

Reagovat
blade115

Museli bychom jednat už během sezóny. Domluvit se s hráčem a Lipsku dát výši výkupky, klidně i něco málo navíc, pokud to podepíšou třeba už v lednu.

A ono jasně, Real, Bayern, Barcelona mají pořád větší jméno ve světě, ale když o toho hráče projevíš dostatečný zájem, tak ho přesvědčit můžeš. U Koundého, pokud nevyjde, nám rozhodně zlomí vaz to, že loni jsme za něj nebyli ochotni zaplatit dostatečnou částku, letos byl až nějakou třetí volbou. Jít po něm hned, tak už je dávno tady.

Reagovat
Miguel19

Hele pokud máme dát letos 70-80 a mít klid nebo za rok 60 a čekat jestli to vyjde, tak beru první variantu

Reagovat
blade115

Tak kompromis - letos 90 + Werner.

Reagovat
iamek

Uvitacku Koundeho jsi zrušil?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

Nebo nezrušil, ale on se na ní nedostavil

Reagovat
Hlahart

Ty jo, to mi přijde z těchto možností ten Škriniar jako snad i nejlepší volba...

Reagovat
blade115

Tak ono mi nepřijde, že by na trhu byly lepší alternativy. Ještě jsem teda zapomněl na de Ligta, toho nám taky vyfoukli.

Reagovat
Hlahart

Tak to za mě pořád Škriniar >de Ligt teda Navíc je zvyklý hrát i na 3 stopery

Reagovat
blade115

Taky by z nich byl asi nejdražší, jsem četl, že Inter chce snad až 70 mega...

Reagovat
Hlahart

To je stejný jako Martinez/levnější než de Ligt ne? Steal

Reagovat
blade115

Reagovat
Bayern +

De Ligt stál 67.

Reagovat
Neutron

Ak ratas bez bonusov tak stale plati to co napisal Hlahart

Reagovat
TopinB

Nezahraje tam Drinkwater nebo Michy?

Reagovat
Grahf

by to bol váš najlepší stoper

Reagovat
nani92

teraz je super skala, bývalý člen najlepšej stoperskej dvojice Skrtel-Skriniar

Reagovat
O.Giroud

trapny Inter, ten mal skoncit v PSG.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
andkoo

tak Skriniar hrava RCB, cize ako nahrada za Azpiho by bol fajn (upgrade)...otazka je ci je Koulibaly nahrada na LCB za Rudigera

Reagovat
mario23

OT : neměl by někdo zájem se skládat na O2 TV? Hledáme posledního. Tarif stříbrná. 200 Kč za měsíc. První 2 měsíce asi méně v rámci nějaké té akce. Pro více info mi napište, díky.

Reagovat
Nizzie

Ty vole, to vytáhneš teď ve vlákně PL, kde už poměrně velká část lidí O2 mají, protože na něm byla PL k dispozici a ještě v tuhle chvíli, kdy je velmi pravděpodobné, že o ni O2 přijde. Jako asi sis nemohl vybrat horší načasování.

Reagovat
nani92

PL na O2 bude

Reagovat
Nizzie

fakt?

Reagovat
nani92

nie

Reagovat
Nizzie

ok dík

Reagovat
mario23

Nelži ty šašku čoboláckej.

Reagovat
mario23

Za načasování nemohu. Ano, asi má hodně lidí O2, ale já nabízím o dost ledvnější řešení.. O2 stále jedná o tom, abych měli v nabídce ten canal + sport. Pokud se ozve alespoň někdo, kdo by do toho šel za podmínky, že O2 bude stále vysílat PL, tak proč ne.

Reagovat
Nizzie

Ne jako samozřejmě v pohodě jen mi to prostě v tuhle chvíli přijde jako červená na býka tady v sekci PL Ale jinak jako nabídka úplně ok a jistě to někdo využije, sám to tak v rámci rodiny mám.

Reagovat
mario23

Já samozřejmě doufám, že se O2 domluví s canal +. Načasování je špatné, ale já to potřebuji do konce srpna vyřešit. :-) Jinak díky za rozumnou odpověď.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Dawon

Laporta: "The European Super League can be the most attractive competition in the world if we do it right, and I'm sure we're going to do it right because the law protects us."

tak na tomhle je postaveny ten jejich aktualni "business model"

Reagovat
r.mrazik

bez anglickych a nemeckych klubu to bude sranda

Reagovat
Swarley

Tak ona z toho nakonec bude superLaliga, nic moc se nezmeni

Reagovat
r.mrazik

la la land liga...

Reagovat
Busby babes

hopes and prayers. A good luck se superligou bez anglickych klubu, kde je to naprosto nepruchodny.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
norton

OT: nemate niekto ulozeny ten clanok kde chalani davali tipy na cestovanie v Taliansku ? dost by sa mi to hodilo teraz...

Reagovat
hona.kub

ownysearch nefachá?

ten owny škodí, kudy chodí a to ani nemusí nic dělat

Reagovat
Hlahart

To sice nemám, ale do poznámek jsem si uložil dva zásadní komentáře Jinak do Toskánka jedu v září, tak pak dám recenzi, jak moc kecali

Ser na Pisu a La Spezii, San Marino je podle mě taky o ničem, a projeď pořádně Toskánsko - začni v Bologni, ale pouze ji projeď, není tam nic ultra zajímavého, pak dej jeden den ve Florencii, která je úžasná, a jeď na jih - Volterra, San Gimignano, Siena (podle mě nejkrásnější italské město), Bagno di San Filippi, podle zájmu přídavej další zastávky.

Hodně špatný vyber. La spezia za to nestojí. Pisa má jen šikmou věž a katedrálu. Nádherná je Siena a hlavně San Gimignano. Za projetí stojí i Cinque Terre ( pět vesnicek ). Bologna je úžasná! San MARINO je fajn, ale vyhni se Rimini a pobřeží. Je to naproste peklo.

[reagovat]

Reagovat
norton

jj dikes

Reagovat
Citrus41

LOL. Tak to United budou bez zálohy tuhle sezonu

Erik ten Hag is waiting on Frenkie de Jong. It's his plan A, B, C and even D. There are also other targets but ETH wants only de Jong. He is ready to wait on him till the last day of the transfer window. @FabrizioRomano

Reagovat
Swarley

Sam to tak v rozhovoru asi pred tydnem rikal, to se tu Fabrizio brzo probral

Reagovat
iamek

McFred <3

Reagovat
Wazza228

Snad spíš Fredicksen

Reagovat
Jollae

Tahaj do piče ty degenerát.

Reagovat
Neutron

Dobre rano

Reagovat
blade115

Koundé podle všeho vážně v prdeli, ale co je nejhorší - prý chceme Barcelonu potrestat tím, že jim nepustíme Alonsa s Azpilicuetou...

Reagovat
chicuita

Reagovat
Salfovic

Něco na způsob: Za trest si dnes po obědě nedám viržinko. Neplačte, sami jste si to zavinili.

Reagovat
PH8

Můžeš to prosím přeložit co si nedáš?

Reagovat
Neutron

Taka kokotinka co sa fajci

Reagovat
John Obi Mikel

Takový doutník.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lofin9

Tak az teraz sa vazne obavam o buducnost Barcelony, po takomto treste neviem ci sa este dokazu niekedy spamatat

Reagovat
Busby babes

Reagovat
ondris

Reagovat
Liveral

Reagovat
Infi

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Whitemedia

Rozumím tomu, že k nám Kounde nechce a vybere si raději Barcu a nemám s tím problém. Ale o co jde Seville, když ho raději prodá ligové konkurenci a za menší sumu?

Reagovat
Ondiis

Přidání hřebíku do finanční rakve ligové konkurenci? Však to dává smysl

Reagovat
Swarley

Zase pojisteni te pohledavky vuci Barcelone uz bude ted dost drahy

Reagovat
Salfovic

O kolik? Když hráč nechce, tak mají holt smůlu.

Reagovat
SunFells

Lidé neustále zapomínají, že tady každá dohoda má 3 strany.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hlahart

Tak když k vám Kounde nechce a nikdo jiný nepodal nabídku, tak kam ho mají prodat?

Reagovat
Phillipinho

Nemyslím si, že ta nabídka Chelsea bude větší. Jinak by Sevilla samozřejmě preferovala Chelsea, protože pro to, aby mohli začít nakupovat, potřebují vytřískat z Koundeho co nejvíce...

Reagovat
Swarley

* mensi sumu ve splatkach na 10 let

Reagovat
blade115

Chtějí to mít rychle vyřešené, aby měli dost času najít, zaplatit a začlenit náhradu? Nevím, co jiného by je k tomu motivovalo. Jinak Kounde s námi má prý domluvené podmínky smlouvy a je otevřený přestupu. Jenom preferuje Barcelonu, takže je nejspíš ochoten čekat až do konce, jestli ten přestup do Barcelony nevyjde. A když ne, tak vzít zavděk Chelsea. Což ale nebude vyhovovat ani Chelsea, ani Seville. Takže nezbude, než ho pustit do Barcelony.

Reagovat
patas92

Chelsea podle všeho nabízí možná vetší celkovou sumu, ale za horších podmínek (splátky, bonusy atd.), než Barca.

Reagovat
Zaschrona

Teoreticky je větší motivace pro prodej v rámci ligy díky tomu, že od příští sezony mají dvě nejlepší ligy z minulé sezony extra místo do LM. A zrovna Seville silná Barcelona v tomhle může zásadně pomoct.

Reagovat
Infernoqt

Thomas Tuchel claims Chelsea pulled out of the Kounde's deal as they were not sure about the player's height for demands of the Premier League (The Times)

Tak takhle to bylo

Reagovat
Hlahart

Po dvou letech zjistili výšku. Scouting Chelsea ještě horší než náš.

Reagovat
Busby babes

spis je ta zprava bullshit.

Reagovat
Hlahart

Aha

Reagovat
blade115

Rychle se do médií pustilo něco, co by nám zachránilo tvář a zakrylo fakt, že se na nás Koundé prostě vysral.

Reagovat
Whitemedia

Koundeho chtěla Marina s Petrem. Tuchel už prý tolik ne, což se myslím po jejich odchodu i potvrdilo, protože se nejdřív zkusilo x jiných stoperů, než se milostivě zase vrátilo ke Koundému, že teda jo.. Proto jsem i psal, že bych chápal Koundého, kdyby se na nás teď vykašlal a vybral si jiné týmy jako třeba Barcu.

Ale tyhle bláboly o výšce mě nudily už během loňského léta, co právě na jeho výšku někteří fans Chelsea prskali..

Reagovat
Kapřík

zní to fakt uhozene

Reagovat
Infernoqt

Thomas Tuchel is having doubts about Jules Koundé's height. @JacobSteinberg

Těch zpráv je víc

Reagovat
Wazza228

Viděl vtípky na Martíneze, tak to nechtěl riskovat

Reagovat
EZ

To je diskriminácia

Reagovat
Salfovic

Rasismus na malé.

Reagovat
Hachim Mastour

dosť legit. bez sarkazmu

Reagovat
Trand

Však jeho výška ale není žádná novinka. Nebo čekali, že do konce přestupovýho období ještě vyroste?

Reagovat
LAM

A Koundeho dres už bylo možné na offiko stránkách Barci na pár minut objednat,než to zase zrušili

Reagovat
Grahf

ten chuj filmuje aj v prípravných zápasoch

https://9gag.com/gag/aOQL9oM

Reagovat
oddy

Od toho snad příprava je, ne? Aby to pořádně procvičil

Reagovat
Kapřík

to už je diagnóza

Reagovat
Whitemedia

The decision to send Billy Gilmour to the Development Squad during pre-season surprised several members of the first-team group at #Chelsea.

[via @AdamNewson]

Vypadá to, že Tuchel to dělá dobře.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Zaschrona

Ideální by ho bylo nám ho prodat.

Reagovat
Pijanista

Kolik je pravdy na tom že Juve chce bobbyho?

Reagovat
Zaschrona

Za rok mu končí smlouva, takže tutovka.

Reagovat
Bandita_Harry

Cize ich bude zaujimat az o rok

Reagovat
Bandita_Harry

Urcite chcu nahradu za Dybalu, este pri dlzke jeho kontraktu... Uvidime Bobby je vraj stastny a snad podpise

Reagovat
Busby babes

Cristiano Ronaldo is travelling back to England today for talks with #mufc over his future #mulive [

@David_Ornstein

]

to je od nej hezky, ze se uracil dorazit... snad si jede sbalit.

Reagovat
iamek

Neskutečné. Za 12 dni začíná sezóna a Kikinka se uráčí dorazit ne trénink? Pokud ho ETH bude stavět do základu, tak bych se pak nedivil nasranosti Martiala a spol.

Reagovat
Swarley

Zase Martial se vrati do sveho modu, kdy se ani nerozbehne a budeme radi za Ronalda..

Reagovat
J0EL

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
avicii

Reagovat
LAM

On musí začít trénovat kvůli MS.

Ale jinak Ronaldo bez LM

Reagovat
El Cid z City

Další přestupák v zimě.

Reagovat
O.Giroud

Akoze v zime sa zrazu o neho potrhaju?

Reagovat
El Cid z City

Zranění, to je jeho jediná naděje.

Reagovat
PanAu

Tuchel ho vezme nakonec.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
LAM

Na stopera?

Reagovat
PanAu

Klidne, stejně by byl nás nejlepší střelec.

Reagovat
teenz

Reagovat
mithro

dufajme.

Reagovat
vodka

tohle byl omyl a píšu to od jeho přestupu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
pingla

nebyl, až teď je nebo to bude omyl

Reagovat
Jollae

Nech to prasa táhne do piče...nikdy sa nemal vracať...len to celé rozjebal...potkan

Reagovat
Neutron

pred stadionom by si mal najst veci a nech pali do riti

Reagovat
smazaný uživatel

idealna moznost, aby ETH ukazal, ze ziadny Ronaldo nie je viac ako klub

Reagovat
Infi

Reagovat
bukodiak

OT. Můžete někdo doporučit zajímavý tým/y na trenerak FIFA16-18?

Reagovat
Nizzie

To používáš IE, že se ti sem po 4-6 letech hodil dotaz?

Reagovat
Nikikrew

Tak toto bol vtip tak zo 8 ročníka základnej školy....

Reagovat
EZ

Od 15 Juna je IE na dochodku, takze uz to aj prestava byt aktualne

Reagovat
Nizzie

Naopak, tím to získává na aktuálnosti mnohem více.

Reagovat
nani92

však tento aj je odtiaľ

Reagovat
Nizzie

Ale pls

Reagovat
Nizzie

Tak to bys tomu měl perfektně rozumět.

Reagovat
Nikikrew

uf dalsi

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Jinak teda ať nedělám jen blbý vtipy. Chtělo by to nějak specifikovat. Jako jestli chceš začít někde nízko a vytáhnout tým nahoru, nebo nějakou exotiku, nebo chceš hned hrát LM atd. Je spousta možností jak to uchopit.

Btw. fifu 16 hraješ jak? Já bych si ji chtěl zahrát, ale na PS ani PC už v obchodě není, na CD ji nemám. A stáhnout se mi ji nikde nepodařilo.

Reagovat
bukodiak

no popravdě hraju fifu14, s patchem sezóny 15/16 hráče upravuju podle stats na sofifa a k tomu mam cca 30 vytvorenych, kteří během let přibyli do týmů, které mě bavily

No takže bych si zahrál asi cokoli zajímavého co někoho z nejakeho důvodu nadchlo

Reagovat
Nizzie

Jo takhle. Já měl zájem zahrát FIFU 16, tu jsem měl na pc taky opatchovanou, ale to jsem měl tehdy pirátskou verzi, bohužel se mi teď nedaří ani pirátská, ani origo na pc sehnat.

Jinak teda mě vždy bavila třeba kariéra za BVB a narušit ten hegemon Bayernu. Taky mě celkem bavilo vybrat si tým z nižší ligy v Anglii a dostat ho nahoru, nejlépe nějaký se stadionem, jako ve FIFA 22 např. Sunderland, ve FIFA 14 nevím, které týmy níže mají stadiony. Ale předpokládám, že když si to opatchuješ, tak ani toto není problém.

Nebo taky třeba AC/Inter Milán jsou pěkné možnosti, vrátit je na vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United

Reagovat
iamek

Paul Pogba před sebou má další vyšetření u specialisty, který rozhodne o případné nutnosti operace. Francouzský záložník nedokončil včerejší trénink Juventusu, do kabiny odkulhal kvůli problémům s kolenem a podle prvních zpráv se jedná o natržený meniskus.

Slušný start

Reagovat
Swarley

Se po x letech konecne poradne rozbehl, to je pak hned

Reagovat
EZ

Reagovat
mithro

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kapřík

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

Pořádně se do toho opřel...

Reagovat
nani92

Pogmeniscus

Reagovat
Nizzie

"Tak toto bol vtip tak zo 8 ročníka základnej školy...."

... "však tento aj je odtiaľ"

Reagovat
jk

Hrajete https://bit.ly/3z7p4vI ve třídě?

Reagovat
Nizzie

Taky bys chtěl, aby si s tebou někdo hrál, co. Řekni ownymu.

Reagovat
bbbauch

butthurt uz jede

Reagovat
Nizzie

Kam že jedeš?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

*Pauliscus Pogmeniscus I., z boží vúle vúl

Reagovat
hona.kub

trenér na nás vždycky řval, ať se prve pořádně protáhneme, než začnem střilet na bránu

a správce hřiště na nás zase řval, ať vypadneme z vápna, že mu tam sešlapeme trávu

Reagovat
Salfovic

Oba měli pravdu

Reagovat
Busby babes

Tak Ronaldo dorazil na trenink s Mendesem. To nevypada, ze by prijel trenovat.

Reagovat
Mato178178

uz nech vypadne

Reagovat
Swarley

Umi Mendes CM?

Reagovat
jk

Bacha, měří jen 178cm.

Reagovat
mr.Silver

Takže stoper

Reagovat
Trand

Reagovat
Salfovic

Reagovat
teenz

Reagovat
r.mrazik

at jdou oba do pice...aby nebyl zase otrok jak pred lety

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

je tam aj SAF a Arnold, asi majú piknik. A Martinez s Eriksenom tiež.

Reagovat
smazaný uživatel

SAF uz by sa mohol prestat miešať do tychto veci konečne..

Reagovat
vodka

tak on tam bude sedět jako děda, pravomoc má nula

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

SAF at se do toho uz fakt nesere, uziva si duchodu a venuje vnoucatum.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Nová smouva, loaylty bonus.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vodka

ideálně by se mohl sám vyplatit ze smlouvy

Reagovat
SunFells

Ramsey k Forrest? Bylo by zajímavé vidět ho zpět v PL, ale trochu se obávám, že Nottingham bude stejný bordel jak Watford, když půl týmu budou tvořit nově příchozí.

Reagovat
Trand

Zní to fajn, ale reálně ani nevím, jestli by stabilně hrál, když pořádně nehrál ani v Rangers.

Reagovat
Mastný Chobot

Zdá sa mi to alebo je to skladanie fanta tímu na premierleague.com nejaké ľahšie? Každý ročník mi nevychádzal budget a musel som sekať a robiť kompromisy a tento ročník som si tam nahádzal každého, koho som chcel, doplnil hráčmi z top 4 klubov a ešte mi ostalo 1.5m

Reagovat
SunFells

Reagovat
EZ

Stane sa z toho participation trophy a vyhrame vsetci s rovnakym timom

Reagovat
Liveral

Tak ono se nám to jako fandům Arsenalu skládá lehce. Sona nebo Kanea si tam dát prostě nemůžu, takže jediný rozhodnutí je který 2 z trojice Salah, KDB, Haaland tam dám.

Sekundární ještě jak velkej ranec chci utratit za obránce, ale to teď docela vyřešila Chelsea, ve kterou jsem dost ztratil důveru, takže jestli nebude nějaká silná indikace, že se stihnou vzpamatovat, tak asi půjdu bez jejich obránce do začátku...

Reagovat
Miguel19

Naopak dát si tam rivaly je "win-win" situace. Buď vyhoří nebo ti přinesou body do fanty Já sám tam třeba nechci nikoho z Chelsea

Reagovat
Liveral

Já to mám opačně no. Než aby mojí fantu táhl Son, to jí raději nebudu hrát vůbec .... Takže moje podmínka je za celou sezonu žádnej hráč Tottenhamu a celou sezonu (až na vyjímky) 3 hráči Arsenalu.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja som sa teda vždy vedel preniesť cez takéto veci pri fante. Som si istý, že posledné 2 roky som mal viac hráčov Tottenhamu ako Arsenalu

Reagovat
Liveral

Já to nějak nedávám no, moje srdce prostě nedovolí ... Ale letos to je easy, teď ze startu byc dokonce chtěl hráče Arsenalu 4, takže se musím rozhodovat, koho vyhodit. Loni to bylo těžší

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Ani Jamese? Nailed, hodně explosive a za 6m se tam nic lepšího nenabízí. Za mě je po TAA, Robo a Cancelovi nejvíc zajímavá možnost.

Reagovat
Miguel19

Tak zatím mám všechny 4 nejčastěji brané obránce Ale to je ještě změní.

Reagovat
SunFells

Mám tam Sona, mám tam stejný počet slípek jako gunnerů. Nemám ani jednoho z trojice Salah, KDB, Haaland

Reagovat
Liveral

Tak koukám, že budu asi divnej jen já s těma hráčema rivalů .. Takže jdeš cestou 1 premium hráč a dobře vyváženej zbytek? To taky pořád zvažuju. Existuje nějaká EF miniliga? Bych se letos přidal, loni jsem hrál FPL poprvé a bez pořádný miniligy to zas tak zábavný nebylo...

Reagovat
SunFells

U mě to bude asi i tím, že to nehraju, jen si občas před startem sezóny složím sestavu jen tak pro zajímavost - co je možné vytvořit s daným budgetem a cenami. Takže se mi nestane, že bych třeba Sonovi nějaký vítězný gól přál Takže link nemám, ale kolega výš už ho poskytl.

"Takže jdeš cestou 1 premium hráč a dobře vyváženej zbytek?" - Dá se to tak říct, po něm mám až dva osmičkové hráče.

Reagovat
Liveral

Reagovat
Taiger

Jestli nemáš Salaha, tak bych to rovnou zabalil

Reagovat
SunFells

Ani to nerozbaluju, ale obešel bych se

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

Aky je kod na fantu?

Reagovat
Nikikrew

netreba

Reagovat
Taiger

Já s tímhle nesouhlasím (a né, jen že si to ty )

Letos máš kotel možností, nabízí se snad poprvé v historii jít s 5 at the back, protože ty ceny jsou absolutně luxusní. Steals jsou jak TAA, Robo, Cancelo, James, Chillwell, Trip, Perišič, Doherty, Zinch, Digne, možná i ten Walker.

Zároveň si podle budeš lámat hlavu, jak poskládat zálohu a útok, Salah je jasnej, ale pak Haaland x Kane, Gabi J je za 8 steal, Vardy bez pohárů může bejt tasty a třeba takovej Martial se nabízí.

V záloze kromě Salaha máš nailed on Sona, neskutečně skvělý možnosti za 8m (Diaz, Kulu, Mahréz, Foden, Mount, Saka), Sterling za 10m může bejt potenciálně super a pak ty hidden jams za super cenu (Rash, Neto, Bailey, Martinelli atd.)

Za mě jak udělali ty ceny přívětivější, tak si fakt lámu hlavu od brankáře do útoku. Hodně moc možností.

Reagovat
chicuita

Reagovat
SunFells

Trip za 5

Reagovat
Taiger

Jooo, však to je steal Na rozích, přímácích, jistej základ a Newcastle má ten squad suprově vyváženej

Reagovat
SunFells

Jaj ty ho tam máš, přehlédl jsem ...to byl návrh

Reagovat
SunFells

+ očekávám od NUFC solidní defenzívu, i tam mu kápnou body.

Reagovat
Taiger

Souhlas, jen ten fixture schedule nevypadá úplně lahodně, City a Pool v prvních 5 kolech

Reagovat
Liveral

Ale když počítám s WC někde okolo 9 kola, tak to jsou jediný 2 nahovno zapasy. Což mi přijde ok, za mě to je dobrej kandidát

Reagovat
Taiger

Jj, zatím ho ale v týmu nemám no Zinche upřednostňuju

Reagovat
Liveral

Ty obránci skvěle na první pohled vypadaj, ale jistota do začátku jsou ty první 3 (s tim že dilema Robbo nebo Diaz) a James tak poloviční, když jsem viděl proti nám, v jakym stavu chelsea je. Chilwel ani nehrál, takže asi není 100 %. Tottenham má na ty kraje hodně možností a někde jsem viděl statistiku, že když bylo 5 střídání Conte v Interu střídal často wingbacky ještě před 60min,což zní dost rizikově.... Villa ma po třetím kole nahovno los. Takže z toho seznamu jich zbude +- těch 5 co potřebuješ a můžeš jít dál

Reagovat
Taiger

Na ty obránce klidně můžem rozjet debatu

James - sice nic moc, ale je neskutečně útočnej, jestli budou hrát na 5 vzadu, jeho centry budou oof

Chilly - ten pro změnu má těžit z těch Jamesovo centrů, před jeho zraněním měl suverénně nejvíc bodů vzhledem k minutám, nemyslím si, že Emerson nebo Alonso jsou nějak před ním

U slepic souhlasím, ale Perišiče má hrozně rád Conté a pokud ho bude střídat po 60min, nemám s tím problém ale má svůj věk no

Villa má sice na hovno los, ale tuhle seźonu máš kvůli World Cupu 3 WC, to znamená, že jednu musíš použít dřív, ideálně někde na začátku

Tripa jsme řešili, ale v závěsu třeba i Walker (pokud se nedotáhne Cucurella), Zinch super, ten má jasnej základ po tom, co KT ještě není ready.

Reagovat
Liveral

James - když neseženou toho stopera, nebude hrác RCB? Pokud bude mít jasný místo na RWB tak ho určitě začnu zvažovat

Chilwel - moje hypoteza je, že z prvních 5 zápasů bude hrát třeba 3 protože ještě není 100 % ok, ale můžu se plést.

Villa - jo vím, ale plánuju tu WC dát někdy okolo 8 - 9 kola když všechno půjde ok ( v půlce toho bloku před WC). takže pro mě no go.

Trip je kandidat, zinchenko taky silnej (za mě je to on nebo Ramsdale na to třetí místo z Arsenalu) takže za mě ti top 3, Zinch nebo Trip nebo Walker,

A zbydou i peníze na zálohu, bez větších dilemat ... prípadně to pátý místo James, když Chelsea sežene stopera a začne vypadat jako tým (což se asi z toho jednoho přáteláku nedozvíme )

Reagovat
Taiger

U Jamese to bude podle mě na střídačku, ale máš prostě jistotku, že bude hrát, i na RCB bude nejspíš zahrávat rohy třeba. S Chillym souhlasím, zatím ho nemám ani v jednom draftu. Villa taky souhlas. Za mě long term určo lepší Mendy a pro začátek Meslier/Raya lepší než Ramsdale.

Každopádně v součtu s tebou souhlasím, ale já mám Diaze místo Roba, takže TAA a ty jak si zmínil vve 4. odstavci, prozatím ideálka

Reagovat
Liveral

Ja uz mam taky Diaze misto Roba, protože s Robem mi nevyšel zbytek sestavy co chci o 0,5m, tak místo něj vemu dalšího obránce za 6 (na těch prvních 8 kol si myslim že dobrej kompromis, pak se uvidí), a Diaz mi přijde nakonec z těch záložníků za 8mega nejlepší do začátku

Reagovat
Maresma

Podle me je Ramsdale super volba do zacatku s tim vasim losem

Reagovat
Dody10

Reagovat
Busby babes

Alvaro jde na hostovacku do Prestonu, proto nebyl na tour. Tak sand bude pravidelne hrat.

Reagovat
mithro

co ten Frankie?

Reagovat
Busby babes

je cas...

Reagovat
chicuita

Ja jeste cetl nejaky rumors, ze pripadne pokud FDJ nic, tak mozna nahrada nekdo z dvojice Tielemans/Milinkovic-Savic. Pricemz prej Tielemans ma nekde figurovat na ETH shortlistu, ale nevim no...

Reagovat
smazaný uživatel

12:02 Defoe před návratem do Tottenhamu?

Tottenham podle anglických médií angažuje Jermaine Defoea. Bývalý útočník Spurs, jenž v březnu ukončil kariéru, má pracovat v akademii. Spolu s bývalým anglickým reprezentantem by měl u mládeže londýnského klubu pracovat také Yaya Touré.

hlavně nezapomenout na dort

Reagovat
Taiger

Ahoj owny, nepůjdeš zas do ML? Loni ti to šlo celkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kdo je owny.

Reagovat
masly008

Reagovat
Edgewalker

Lžeš, každý ví kdo je owny

Reagovat
chicuita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nikikrew

srabacky sa skryl este pred zaciatkom sezony

Reagovat
Nizzie

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
oddy

Závidím

Reagovat
tweek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele