Na pískot jsem připraven, říká Suárez před soubojem s Evrou

08.02.2012, 09:18
Aktuality
Luis Suárez si odpykal osmizápasový trest za rasistické urážky vůči Patrici Evrovi a shodou okolností se s obráncem Manchesteru United může na hřišti hned potkat. Liverpool v sobotu zamíří k ligovému utkání na Old Trafford a Suárez ví, že jej nečeká vřelé přijetí.

"Proti Manchesteru United jsou zápasy vždycky vypjaté, tenhle bude zvláštní, protože nastoupím proti Evrovi. Jsem ale zvyklý, že na mě fanoušci pískají," říká útočník Reds.

"Všichni se budou snažit, abych se cítil nepříjemně, já ale doufám, že se nic neobvyklého nestane. Fanouškům můžu vzkázat, že když na mě budou pískat, jenom mě tím posílí," pokračuje Suárez.

25letý Uruguayec si zadělal na problémy v říjnovém utkání s United. Za své slovní výpady vůči Evrovi následně dostal v prosinci od Fotbalové asociace trest na osm zápasů. "Podle mě má to, co se stane na hřišti, na hřišti také zůstat. Už se k tomu ale nechci vracet. Tečka. Soustředím se na fotbal," dodala opora Liverpoolu.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (757)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele