Na konci sezóny uvidíme, říká o své budoucnosti Zanetti

07.04.2014, 18:57
Aktuality
O ukončení profesionální kariéry uvažuje opora Interu Milán Javier Zanetti. Argentinskému zadákovi bude v srpnu již čtyřicet jedna let a neví, jestli má po úspěšně vyléčeném zranění Achillovky ještě cenu pokračovat. Proto přemýšlí, že by po sezóně za svým fotbalovým příběhem, který se z velké části odehrál právě v dresu Nerazzurri, napsal důstojnou tečku.

Chce si však počkat na stanovisko svého klubu. "Trénuji, jak nejlépe umím. Dobře vím, jaká je má role v týmu a vždy, když jsem na hřišti, se snažím, aby to mělo pozitivní přínos. Na konci sezóny uvidíme, jakým směrem se bude odvíjet moje budoucnost a co si klub žádá," pověděl serveru Sky Sport Italia.

Pokud se Zanetti skutečně rozhodne pověsit kopačky na hřebík, pravděpodobně v Interu i nadále zůstane a bude pracovat v jeho managementu. Mohl by zastávat pozici vedoucího mužstva, tedy podobnou úlohu jako další z klubových ikon Kolumbijec Iván Córdoba.

"Prezident Erick Thohir si s námi v klidu promluvil a vysvětlil nám své úmysly, které s Interem má. Pro budoucnost klubu bude hodně důležitá Evropská liga, které se snad v příští ročníku zúčastníme," poodkryl Zanetti cíle Interu pro příští sezónu. Zda se jejich plnění zúčastní jako hráč či jako funkcionář, bude jisté za několik týdnů.

Autor: Petr Komárek / football-italia.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Život je pes, Chaviere.

Reagovat
Filip12

borec má na to

Reagovat
smazaný uživatel

nekonci jeste prosim

Reagovat
snuff24

Jestli bysezonu prosedět jenom na lavičce jako letos,tak to ho radši uvidím už někde ve vedení ... každopádně by bylo nejlepší dokud by hrál, než budeme mít 2 hvězdy na drese ,jak sliboval

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda! Tyhle typy hráčů cením.

Reagovat
milan78

jen vyhipovanej mladíček

Reagovat
smazaný uživatel

konečně něco jiného než jen tupé fráze "budoucnost mě nezajímá, teď se soustředím na Inter"

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je SMIK????

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada tak na 30

Reagovat
smazaný uživatel

líbí se ti, Theo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraješ fotbal? Je ti více jak 40? Vypadáš na 20? Přijd na OS v Římě, náš tým Lazio Roma, hledá nové talenty do svého týmu...

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nuno čomes

Pokud se ukope evropa, tak at si to o rok ještě prodlouží

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele