Mourinhovi hrozí další trest

19.11.2010, 10:38
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
Mercury

nojo..copak José s ním není nuda

Reagovat
Arbiter

Hmm, jestli se svaz rozhodne za tohle potrestat Moua, tak bych se nedivil, kdyby je za to potrestala UEFA, protože je nepřípustné, aby se vláda vměšovala do záležitostí fotbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že bude Mourinho reagovat na závistivé výroky téhle bezejmenné nicky. Jeho "soupeř" se právě zesměšnil sám, není cokoliv dodávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimozemšťan To je hezký, ale spíš to podtrhuje Mourinhovy úspěchy (které jsou svým způsobem nadpozemské) a ne jeho charakterové vlastnosti

Reagovat
Kily

ať se radši věnují vycvičení a potrestání rozhodčích

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele