Moumbagna přijde o většinu sezony, útočník Marseille má vážně zraněné koleno

20.08., 16:22
Aktuality
Faris Moumbagna (© AFP)

Jenom k jednomu utkání na podzim naskočí Faris Moumbagna. Útočník Marseille si v neděli poranil koleno a včerejší podrobné vyšetření potvrdilo nejčernější obavy, fotbalistu čeká operace a minimálně půlroční pauza.

Olympique o víkendu vyhrál vysoko v Brestu (5:1) a kamerunský fotbalista se na trávník dostal v 71. minutě. O chvíli později si poranil pravé koleno, hřiště opouštěl na nosítkách a hned bylo jasné, že se jedná o vážnější problém.

"Faris Moumbagna si během sobotního utkání proti Brestu poranil koleno a jedná se o přetržený přední zkřížený vaz. Na tento týden byla naplánována operace," sdělil slavný klub v oficiálním prohlášení.

24letý Moumbagna přišel na jih Francie v lednu z Bodø/Glimt a norský klub tehdy dostal odstupné osm milionů eur. Na jaře za Marseille odehrál dvacet utkání a vstřelil čtyři branky, na svém kontě má i devět startů za kamerunskou reprezentaci.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (8)

Přidat komentář
guestikor

O Nketiaha bude ještě bitka

Reagovat
Seydou Doumbia

jako dvojku na hrot asi toho hocha za 30 mega nepotřebují, to zalepí někým typu maupay

Reagovat
guestikor

Ajo, oni už koupili Wahiho

Reagovat
Seydou Doumbia

ano, golovějšího, vyhranějšího útočníka s větším potenciálem o 3-4 roky mladšího kupovat 25 letého nkietaha za 30 by byli blázni

Reagovat
guestikor

Z pohledu Lens je to zvláštní prodej, kdyz ho před rokem kupovali za podobné peníze

Reagovat
Seydou Doumbia

neměl úplně nejlepší sezonu + díky tomu že ligue 1 týmy dostali 50% příjmu (počítali s dvojnásobkem), tak to některé menší týmy odnesli, lens prodalo za 30 wahiho a zalepilo to nzolou z fiorentiny na hostování...zrovna lens v této situaci není tým, který si může extra vyskakovat co se financí týka

Reagovat
guestikor

Tak zase jim dost příteklo za LM a prodali Opendu... Není tam s ním jiný problém?

Reagovat
Seydou Doumbia

Jeden Opendoor nezalepí všechno to je tým, který nemá ambice hrát rok co rok LM, finančně na to nemají...hele o žádném jiném problému nevím, ale nesleduju vše úplně do interních detailů...tohle mi však příjde jako nejrealnější

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele