Mottu potěšil výkon i výsledek, vidí i prostor pro zlepšení

20.08., 11:35
Aktuality
Thiago Motta (© AFP)

Trenér Juventusu Thiago Motta (41) byl s výkonem svého nového týmu spokojen poté, co v pondělním úvodním utkání Serie A zvítězili jeho svěřenci doma nad nováčkem italské ligy Comem 3:0. Velebil také výkon útočníka Dušana Vlahoviče (24), který se dle něj podřídil týmu.

Juventus předvedl sebevědomý výkon a v prvním zápase sezony na Allianz Stadium porazilo nově postoupivší Como. O góly se postarali Samuel Mbangula, Timothy Weah a Andrea Cambiaso.

"Byl jsem spokojený s výkonem, ale především s výsledkem. Zasloužili jsme si vyhrát," řekl Motta na pondělní pozápasové tiskové konferenci.

"Dnes se mi líbila obranná fáze, pochopení toho, kdy je třeba presovat, kombinovat a ochota útočníků tlačit na soupeře vpředu," dodal bývalý italský reprezentant.

"Jsem spokojený. Samozřejmě máme co zlepšovat. O to se vždy budeme snažit, být co nejlepší ve všem. Myslím, že tento tým může dokázat velké věci," věří Motta.

Juventus, který v letech 2012 až 2020 získal devět mistrovských titulů v řadě, doufá v nový začátek pod italsko-brazilským trenérem, jehož hlavním cílem bude zajistit turínskému klubu první korunu v Serii A po čtyřech letech.

"Pokora je vždycky potřeba," myslí si Motta a dodal: "Dnes to ukázal Dušan, když svůj výkon podřídil týmu... Hráli jsme dobře proti velmi dobrému celku, který přijel s velkým nadšením."

Pro srbského útočníka, jemuž nebyl kvůli ofsajdu uznán gól, měl kouč Staré dámy i další slova chvály. "Dušan odehrál skvělý zápas s míčem i bez něj, pro nás je to důležitý hráč, kterého tým rozhodně potřebuje," řekl.

Vlahovič mohl těsně před přestávkou zdvojnásobit náskok Juventusu z volného přímého kopu, ale brankář Coma Pepe Reina jeho pokus kryl. O pár sekund později čtyřiadvacetiletý forvard orazítkoval vzdálenější tyč.

"Musíme se ale věnovat regeneraci, nabrat novou energii a soustředit se na Veronu," připomněl Motta další ligový zápas, který jeho svěřence čeká v pondělí 26. srpna.

"Čeká nás záludný tým. Předvedl se hned v prvním hracím dni a my proti němu budeme muset ukázat, co v nás je," zakončil bývalý hráč Barcelony, Interu či PSG.

Verona, která v minulé sezoně skončila na 13. místě, v neděli doma porazila Neapol 3:0 díky úvodní brance Dailona Livramenta a dvěma trefám Daniela Mosquery.

Autor: Livesport.cz / Reuters

Komentáře (57)

Přidat komentář
Raffaello

Mr. G, je na čase to začít sekat. Thuram i Weah na 10 dnů out, svalové zranění. Takže mimo hru jak na Veronu, tak pravděpodobně i na Řím.

Aktuálně zranění záložníci: Miretti, Adzič, Thuram

Záložníci k dispozici: Locatelli, Luiz, Fagioli, McKennie

Útočník k dispozici slovy jeden, Vlahovič. Milik stále OUT.

Křídla slovy dvě, Mbangula a Yildiz. Posunout Cambiasa nahoru na křídlo a postavit na pravý kraj Savonu/Danila/Gattiho je pouze dočasné řešení.

Čas běží, 6 dnů do dalšího zápasu. Verona má po utkání s Neapolí sakra narostlá křídla.

Reagovat
10

nezažil jsem situaci, kdyby v průběhu ligy měl tým tak málo hráčů...natož tak Juventus

ta nepřipravenost Giuntoliho mě trošku děsí...

Reagovat
Katepal

Já myslím, že Guintoli nečekal tolik podrazů od klubů, s kterými obchoduje. Vypadá to, že skoro všichni v Itálii Juve nenávidí.

Na druhou stranu má těžkou pozici. Musí se zbavit přeplacených hráčů a to moc nejde, když je nikdo nechce. Pak chce skoro každého na hostování s obcí. Jenže, když někdo zaplatí hned, nemá šanci.

Je to bordel po Paraticim.

Reagovat
Raffaello

Beru to jako součást procesu. Pravidla hry se mění za pochodu, mercato je toho příkladem. Buď se s tím vypořádáš, nebo to složíš. Krachne ti jedno, jdeš po dalším. Je to "do or die" byznys.

Giuntoli nepředpokládal, že se mu toho tolik posere. Možná měl mít více než tři scénáře, měl jich mít pět, osm, deset. Ale to taky mohlo být ve výsledku nadbytečné. Nevím.

S kým udělal nejlepší deal? S Monzou, s Gallianim. Za dobrej deal považuju dohodu s Nice o Thuramovi. To byla taky smooth akce. Tím si udělal půdu pro Todiba, ale nakonec to sám poslal do kytek, protože nebyl dostatečně pružný a rozhodný. Rychlý výstřel udělal v podobě Cabala. Luize mu zkomplikoval McKennie, ale nakonec to dotáhl. Teď se začalo spekulovat, že Illing i Enzo se nelíbili kondičnímu trenérovi. Naopak McKennieho si prý oblíbil. Nevím, drby, kdo ví, co je na tom pravdy.

Zbytek mercata si zkomplikoval sám. Ale je to tím, že má rozjetých více byznysů na spoustu stran. Pokud jednáš o příchodu 3-4 hráčů zároveň, v Itálii, Francii, Portugalsku a do toho se snažíš vyřešit Chiesu, McKenniho a další přítěž, tak to nedáváš. Korunu tomu všemu dává, že vše jede na opce, předkupní práva a nedokáže položit na stůl nic, čím by jasně ukázal sílu. Neměl to lehké, začal dobře, ale pak si to sám udělal ještě těžší než na začátku.

Reagovat
Katepal

Přesto věřím, že to dopadne nakonec dobře. Nervy k tomu prostě patří. Když se podaří prodat Chiesu, Kostice a Arthura, De Sciglia tak to považuju za poloviční vítězství. Pak ještě příchody Teun a Nico a bude pohoda.

Reagovat
pastal

No borci nevím, ale být na vašem místě tak nejsem tak zklamaný, co by jste tak říkali na vedení v AS které chce prodat nejlepšího hráče(Dybala )na kterém stojí celá ofenzíva a to ještě za pár drobných!!! Místo toho si drží nejpomalejší střed zálohy (Bryan, Pellegrini a Paredes) kterým jsou ochotní pořád přidávat a prodlužovat smlouvy

Reagovat
Katepal

Každý klub má nějaké problémy.

Co jsem slyšel, tak Dybala má razantní navýšení platu ve smlouvě, tak asi proto.

Reagovat
Lech

Jej uz nebrec pls

Reagovat
pastal

Brečet bude každý fans AS až bude sledovat fotbal co teď budou a už vlastně hrajou viděl jsi zápasy v přípravě ( dobrá je to jen příprava) první zápas sezóny plus konec minulé sezóny??? Dybala byl hráč na kterého jsi se aspoň trochu těšil a vždy to oživil jestli do Arábie podepíše pro tým bude hůř navíc, když je chyba ve vedení které se ho chce zbavit protože nechcou platit to co mu slíbil majitel

Reagovat
Lech

Jo ty zas vsechno vis nejlip. Ten hysterak casem urcite prekonas

Reagovat
pastal

Tak kdo je podle tebe nejkvalitnější hráč AS?Svilar v bráně a kdo další?

Reagovat
Lech

My se asi spatne chapeme. Paulo, stejne jako ostatni dostal moznost odejit pokud bude chtit, jini byli vylozene k prodeji zarazeni. Paulo ne. To ze ho arabaci nahukali na takove prachy, cemu se divis, i on sam vi, ze toho vyhral behem svoji kariery dost a nic si dokazovat v evropske lize nema zapotrebi.

Tady papouskujes co si zrovna od koho prectes, ted konkretne od danka neco o zinscenovani prestupu ze strany AS. Proc by to AS delalo na konci mercata za 5 mega, mi hlava fakt nebere v dnesni dobe je ale kazdy vyprdnuty hoax hnedka za hotovou vec a spiknuti, o tom byl muj komentar pod tim tvym

Reagovat
danko10

O tom, prečo ho klub predáva sa tu popísalo dosť, ty hoax.

Reagovat
Lech

Jasny, na konci mercata a jeste si reknou o 5 mega

Reagovat
danko10

Kto si povedal o 5 mega?

Reagovat
pastal

Od Danka nic nepíšu,můj názor třeba špatný je jen můj názor odpovídal jsem na kluky z Juve takže dvakrát odmítl Araby proč? Můj názor je že byl tlačeny klubem než to že by chtěl odejít z Říma nasvědčuje tomu i to, že v prvním zápase hrál od 70 minuty jestli jsi to viděl tak musíš uznat že hru hned oživil.Zrovna píšou že zůstává tak snad to bude pravda

Reagovat
Raffaello

Il #Barcellona sta preparando un'offerta da presentare alla #Juventus intorno ai 10M€ per Federico #Chiesa e un ingaggio da 6M€ (bonus compresi) a stagione.

La richiesta dei bianconeri, al momento, è sempre di 15M€.

[@_Morik92_]

Reagovat
blaugrana

Bude zalezat, kolko hracov odide, aby ho bolo vôbec mozne zaregistrovat.

Reagovat
Raffaello

Jojo, však ještě nemáte registrovaného ani Olma, ne?

Reagovat
cresposuper

Preco po nom neskocime za 15 mega? To je presne deal pre Beppeho.

Reagovat
Raffaello

Protože v Itálii jste asi jediný tým, kterému by byl úplně k ničemu.

Reagovat
cresposuper

To je blbost

Reagovat
Raffaello

Díky za neprůstřelný argument. Kde ho chceš hrát? Za poslední tři roky jste nehráli nic než 352, protože Inzaghi. A pokud nezměníš rozestavení, jakože zrovna kvůli Chiesovi to nikdo dělat nebude, tak je nepoužitelnej. Pod Allegrim to byl jeho největší problém, že musel hrát ve 352. Přes Lautara s Thuramem se do sestavy nedostane. Chiesa nemá Interu na hřišti co dát. Jsou jen dva týmy v Serii A, kde by mu to mohlo sednout. Jeden z nich se distancoval od čehokoliv italského a druhý chce primárně malé subtilní leváky.

Reagovat
cresposuper

V 352 moze hrat v utoku a na zaverecny tlak aj na RWB (napriklad teraz proti Janovu by sa tam kludne hodil). Zaroven by nam umoznil v pripade potreby zmenit rozostavenie. Je to uplne iny typ ofenzivneho hraca nez akych mame, co by nam pomohlo; zufalo potrebujeme hraca, co vie prejst 1v1.

Reagovat
Il Architetto

Naposledy se mu povedlo přejít 1v1 před 3 lety.

Reagovat
Raffaello

3 roky jste rozestavení nezměnili. Takže ho chceš jako hráče z lavičky? Protože to je přesně to, co říkáš "na závěrečný tlak na RWB". To že se ti hodí do pár zápasů v roce na wing backa, odkud nemůžeš čekat, že by ubránil ani tvoji babičku, tak to je drahý špás. Přes Lautara se do sestavy nedostane, ten je od něj tak daleko, že Chiesa nevidí ani jeho zadní brzdová světla. A aby hrál s ním? Thuram je vhodnější. Chiesa je pro Inter nekoncepční a hlavně herně v poměru cena/výkon nevýhodný. Nemáš pro něj jeho ideální pozici, přemýšlíš o něm jako o alternativě a ne jako o stavebním pilíři sestavy a ještě z něj musíš udělat TOP 3 placeného hráče týmu. Ve fantasy fotbalu je to super, v realitě dost těžko uskutečnitelné.

Reagovat
cresposuper

Ano, nebude to hrac do cisteho zakladu, ako treti utocnik a pripadne zolik na ine posty by si zahral viac nez dost.

Reagovat
Raffaello

Tím pádem nepřijde, protože o tuhle roli on nestojí. A pokud ho Beppe chce podepsat v lednu, musí splnit tři podmínky. Velký podpisový bonus (jeho agent je nenažraný). TOP 3 plat v klubu = 10m+ (v hrubém). Jasnou pozici v týmu (základní sestava). Jinak nepodepíše.

Reagovat
cresposuper

To ti hovoril sam, hej? V Juve je nechceny, nevidim dovod, preco by nechcel ist do timu majstra, hrat LM, hral by fakt vela. Zvlast ked nejake lepsie ponuky nevidim.

Reagovat
Nuno čomes

Však to tady píše celé léto, který hráč o co stojí a jak se cítí, jak který deal dopadne, jak jednotlivé kluby uvažují o transferech, jakoby všechno ví.

Akorát že vůbec.

Reagovat
Raffaello

Já chápu, že když nemáš argumenty, budeš se do mě navážet a zlehčovat to, co píšu. Ale to už je tvůj problém, přeber si to jak chceš.

V Juve odmítl 5m čistého (cca 8m hrubého), které mu nabízeli během sezóny. Srala ho jeho pozice, hra pod Allegrim, a chtěl více peněz. Sám před Eurem řekl, že podepisovat nic nechce, že vsadí sám na sebe na Euru se předvede. Hrál tužku, byl trapnej, stejně jako zbytek týmu. To jsou fakta.

On je v hajzlu, jak říkáš, lepší nabídky moc nejsou. Ale kdyby si vytáhl hlavu z prdele, mohl jít do Říma už před měsícem. Měl by naprosto jasnou pozici v základní sestavě a nejlepší podmínky pro jeho hru. De Rossi by ho postavil na piedestal. Chtěl LM a peníze.

Musí si vybrat. Buď bude moct hrát někde LM z lavičky (Barcelona, Chelsea, Inter, etc.), nebo zvolí tým s jinými evropskými poháry, kde dostane roli v základu. Tak jako tak, nikdo mu teď v tuhle chvíli nenasype. A žádný tým relevantní tým s LM mu nedá místo v základní sestavě.

Reagovat
cresposuper

Sam si si odpovedal, preco by naopak davalo zmysel, aby siel do Interu. Argumenty mam a aj som ich napisal.

Reagovat
Raffaello

Jít do Interu pro něj v tuhle chvíli nemá žádný význam. To že ty si ho maluješ na pravém wing backu a ještě z lavičky, jen dokazuje nesmyslnost celé situace. V momentě, kdybys změnil rozestavení na hru s křídly, a to si to tam dej co chceš 433, 4231, 4141, etc., okamžitě by po něm měl Inter skočit, protože by to dávalo smysl pro obě strany. Pod Inzaghim by byl za stejného čuráka jako byl celou dobu pod Allegrim.

Reagovat
Nuno čomes

Nemáš pro něj fleka do základu, Inzaghi nezmění rozestavení ani kdyby hrál střed tabulky. A lavičkářský plat nevezme. Tím pádem to je nereálné. Jinak by už Beppe úřadoval.

Reagovat
Largo

Reagovat
10

protože ho Beppe poladí na příští léto zadarmo...to je teprve "přesně deal pre Beppeho"

a možná už poladil

Reagovat
cresposuper

To si nemyslim, skor cakam, ze ho predate za drobne.

Reagovat
10

nevím, to je můj odhad z toho, jak s ním totálně zametli, jako kdyby prostě něco podobného udělal...

Reagovat
Katepal

Fanoušek Juve v přípravě:

Guintoli out

Motta out

Motta a Guintoli přili zničit Juve

Když nemáte prachy tak ten klub prodejte!

Mbangula v základu? To si děláte srandu?

------

Po zápase z Como:

To je můj milovaný JUVE

Motta s tím týmem udělal zázrak!

Mbangula na pána.

Cítím, že tento rok bude úspěšný

Guintoli přivede ještě Nico a Tena a bude to super.

Jinak se na to konečně dalo dívat. Hráči si nabíhali neustále.

Dokázali jeden na jednoho.

Když odešel Weah a Thuram tak to bylo docel znát.

Thuram je skvělý.

I Cabal se mi hodně líbil. Ty jeho centry.

Savona neviditelný chlapec.

Locatellimu prostě nějak nevěřím.

Gatti s Greoriem se v zápase trochu porafali.

Cambiaso může učit Dušana ohledně zakončování.

Yildiz pecka.

Dušan hrál dobře, ale mohl zakončovat lépe. Bylo by to 5:0. Několikrát měl smůlu. Kdyby ji neměl tak 7:0. Místo času u kadeřníka by měl trénovat zakončení.

A ten offside, co se stal hodinu před jeho gólem byl trapně zapískán. Ten VAR je k vzteku.

Tedy, nováčka máme za sebou. S Alegrim bychom remizovali nebo prohráli z jediné střely.

Thuram je zraněn, Weah také.

Jsem zvědav, jak se s tím kluci poperou, ale Mottaball pomalu kluci dostávají do krve.Věřím, že i když třeba někdy prohrají(třeba až za rok), tak se na to bude dát prostě dívat jako včera.

Reagovat
Raffaello

Jen 3 věci.

1) Nemáš číst pologramotný opice, jsou ve všech fanouškovských táborech. Twitter je jich plnej. Tyhle opice blokuju. Bylo by fajn, kdyby to šlo i tady.

2) Motta: "Manu played very well, communicating a lot and reading the game well. Locatelli is a great player, a top-level player. I saw from day one his willingness to occupy different positions on the pitch. We're happy to have him, he had an excellent performance, instructing his teammates on what to do at every moment of the game."

3) 1. zápasy sezóny s Allegrim, mimochodem třetí rok v řadě v prvním utkání vítězství 3:0

2022-23 doma se Sassuolem 3:0

2023-24 venku s Udinese 3:0

Reagovat
10

Fanoušek Juve v přípravě:

Guintoli out

Motta out

Motta a Guintoli přili zničit Juve

Když nemáte prachy tak ten klub prodejte!

Mbangula v základu? To si děláte srandu?

wtf?

Reagovat
10
Reagovat
Il Architetto

Oproti Gattimu fotbalista.

Dva tréninky a zraní se?

Reagovat
10

dva bych bral jako úspěch

Reagovat
Raffaello

A mezitím hráč, o kterém se také spekulovalo a byl by za mě vhodnější, zejména kvůli Kalulově injury listu...

EXCL: Crystal Palace submit opening bid to sign Maxence Lacroix from Wolfsburg.

Understand #CPFC proposal is worth £12m fixed fee plus £2m add-ons.

Lacroix wants to leave Wolfsburg and has only one year left on his contract, while Glasner considers him among top targets. (via Fabrizio Romano)

Reagovat
Katepal

Kaka a Lulu :-)

Reagovat
danko10

OT: Rímske okienko.

Do konca Mercata máme 9 dní, takže pokiaľ sa nestane nejaký šialený zázrak, dá sa pomaly sumarizovať.

Soulého príchod bola šanca, ktorá sa musela využiť, pretože tam je potenciál na predaj do nejakého Tottenhamu za 70+. Dovbykov príchod nechápem, keďže finálna fáza je problém, ktorý mal Depardieu riešiť až potom, čo by sa do nej mužstvo začalo byť schopné dostávať. Teda bolo treba hrabnúť do kostry, ktorá tri roky ukazuje, že nejakých 70 bodov je strop.

Tu sa neurobilo nič. Teda do zálohy si DS priviedol svojho milenca z Francúzska, ktorý síce ukazuje, že sa nebojí pobehnúť, ale technicky je to inak taká trans verzia Capitana. Takže máme aj na túto sezónu najpomalšiu zálohu v lige, ktorá je navyše, okrem Paredesa (!) hrozná aj technicky. Dani skúsil aj v Cagliari Baldanziho na mezzale, kde to dokázal rozvíriť pohybom, ale keďže systémovo na to očividne buď neprebehla žiadna príprava, alebo prebehla nahovno, nikto to na ihrisku moc nechápal a tak to k ničomu neviedlo.

Na bekoch je vľavo libero Angelino. Fajn, že sa vykúpil, vie kopať, len úlohy, ktoré má, sa moc nezlučujú s pozíciou na ktorej hrá. O to horšie, že sedem kilometrov pred ním stojí na ihrisku chudáčik Zale. Švéd v príprave ukázal potenciál, snáď si zahrá. Vpravo hrôzostrašný Zeki, ktorý odkedy skoro zrazil Alberta na kolobežke na Piazza Navona, vyzerá, že je po mŕtvici. 17-ročný Buba, ktorý vyzerá oproti turkovi, ako Maicon, čo hovorí samo o sebe. Vraj je dohoda s Assignonom, ktorá je ale podmienená odchodmi. Jednak neviem, čo čakať od týpka, ktorý strávil rok v Burnley, jednak s Karsdorp zasekol a radšej si posledný rok odsedí na tribúne, takže to aj tak asi nedopadne.

O stopéroch v základe sa tu už napísalo všetko. Prosto sú o trochu menej na hovno, než záložníci. Trojka bude Smalls, ktorý má sto rokov a nula zdravých kolien a štvorka podľa všetkého týpek, ktorý v Juventuse odohral za rok štvrťhodinku, takže je otázne, či vôbec reálne existuje. Nahradil Kumbullu, ktorý je naozaj tragický príklad toho, aká nefunkčná je športová organizácia Ríma. Magor Fonseca ho rok strkal do tej svojej vysoko hrajúcej trojičky vľavo, čím eliminoval všetky jeho silné stránky. Keď ho potom José dal konečne tam kam patrí, odohral výbornú hodinku a samozrejme si odtrhol krížák. Po uzdravení ho Pinto poslal Ballardinimu na pomoc v neriešiteľnej situácii, čo ho asi definitívne zabilo, vzhľadom na to, čo tam stváral za veci. Teraz odohral prípravu, v ktorej vyzeral lepšie, než Ndicka a tak išiel zákonite na ďalšie nič neriešiace hosťovanie.

V kasni sme ok. Malý Mile vyzerá, že z neho budú raz peniaze.

V predo sme to meme s drakom s tromi hlavami,, z ktorých je jedna retardovaná, čo je v našom prípade ľavé krídlo. Zale so Štefanom sú dvojka pre Carpi. A to Štefanovi krivdím a Zaleho preceňujem, pretože to je podľa mňa človek, ktorý ubližuje aj vlastnej mame tým, že sa živí fotbalom.

Kauza Dybala prišla v najhoršej možnej chvíli. Ak to vyvrcholí tým, že odíde na konci mercata a príde nejaký odpad typu Boga, bude to tragický záver se vším všudy.

Na súpiske sú stále nepoužiteľní a nepredajní borci - Šomurodov, Tammy a Bove. Nedá sa čakať, že by sa ich podarilo nejak rozumne vyliať, čo je problém hlavne u Tammyho.

Vyzerá to, že si ideme v pohode štvrtýkrát po sebe po 63 bodov, ak sa Dani totálne nezhrúti, pretože na tlačovkách zatiaľ pôsobí bezradne.

Daje cazzo!

Reagovat
Alberto Aquilani

Zekiho som stretol na Campo dei fiori! Buďme presní!

Reagovat
Raffaello

A už to začíná... Lazar v Bergamu

https://x.com/Atalanta_BC/status/1826250748771922426

Vedle toho Lookman do PSG zatím padá, Francouzi nemají zájem platit Atalatně raketu.

Koop nadále odmítá trénovat s Atalantou a trvá si na přestupu do Juve (SkySport). Jedno se mu musí nechat, je vytrvalej.

Nico González (via NicoSchira) do Juve za v souhrnu 32-34m. Giuntoliho klasika "loan + obligation to buy". Medical čtvrtek/pátek. Že by?

Fascinující je Barcelona. Pustí zadarmo Gündogana do City. A pořád nemůžou registrovat Olma. Ale mají zájem o Leaa, kde to nevypadá nijak reálně. Schůdnější variantou se jeví Chiesa. Problém je ale pořád stejný, nemají sloty na hráče. Ty voe, Barca je fakt úkaz.

A v případě novinářky Fabiany Della Valle nevím, jestli se smát nebo brečet, když píše, že pokud se povede odchod Chiesy do Barcelony, že Juve bude usilovat o Sancha.

Zajímavou zprávu přináší Fabrizio Romano:

Aston Villa have decided to let Samuel Iling Jr leave on loan to allow him playing on regular basis.

Spanish, French and Italian clubs are keen on signing the winger who joined #AVFC as part of Douglas Luiz deal from Juventus.

A smutné zprávy z Říma. Dybala měl odsouhlasit odchod. Kluby už řeší papíry.

Reagovat
danko10

Za Dybalu príde odstupné 3 až 5 miliónov. To je výsmech a jasný signál, že to celé inicioval klub.

Reagovat
Largo

Reagovat
Pozor skluz!!!

Klub mu asi rekl ze si ma shanet angazma, ale jestli nechal vyprset klauzuli a tahli to to az doted jde jen za Dybalou/agentem a Arabem. Usetrene preachy dostane agent nebo hrac, a prestup se kona 9 dni do once mercata.

Takže šul nul a nejhure z toho vyjde Dani.

Reagovat
danko10

Klub to inicioval. To ako sa zariadil agent s hráčom, je úplne irelevantné.

Reagovat
Lech

Klub to inicioval, a teda nahrada za dybalu je kdo, soule? Nebo dovbyk? Ja jen, ze do utoku nebo na kridlo nikdo jiny neprisel

Reagovat
danko10

Tak ono početne sme stále plní a bolo by ideálne, keby ešte niekto odišiel. Zale (Štefan) - Dovbyk (Tammy) - Soulé (Baldanzi) + Šomu. Kvalita je vec druhá, no...

Reagovat
Truffaldino

Náhradou je skutečně Soulé, ono to tak i vypadá dle nasazování v přípravě, kdy Dybala chodil na druhé poločasy. Když budeme brát v potaz i Eldora, tak jsme na tom početně jako na jaře.

Ještě tu je možnost, že peníze za Nica stihne Fiorentina otočit do Boveho a nějaké rozumné jméno přijde i na křídlo, jinak to v tom lepším případě dopadne hostovačkou Ngongeho.

Reagovat
Raffaello

Barça are ready to open talks with Juventus for Federico Chiesa. The winger has asked for a contract until 2028 and considers Barcelona the best solution for his career. Juve already opened the door to the sale for €15M. Fali Ramadani is at work to try to finalize the deal. #Juventus

[@NicoSchira]

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele