Montpellier potvrdil jmenování trenéra Der Zakariana

24.05.2017, 12:11
Aktuality
Michel Der Zakarian bude po jednom roce znovu měřit síly s trenéry nejlepších klubů ve francouzské nejvyšší soutěži. Arménský kormidelník před rokem odcházel z Nantes do druholigové Remeše, nyní se do Ligue 1 vrací a povede Montpellier...

54letý kouč prostředí Montpellieru velmi dobře zná, v minulosti za klub totiž deset let hrával a triumfoval s ním jak v Ligovém, tak i národním poháru.

Der Zakarian letos dovedl Remeš k sedmému místo tabulky Ligue 2. Místo v Montpellieru mu uvolnil Jean-Louis Gasset, který se kormidla ujal v průběhu sezony a nakonec se mu povedlo zachránit Montpellier mezi elitou.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Kadlitko

Snad pod ním bude Pokorný hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Být Boudebouzem, okamžitě z klubu zdrhám, jinak z něj tenhle FDF expert ještě udělá defenzivního záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

strasny bezmozek

Reagovat
REPLIKATOR

Pokorný už si nekopne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele