Montpellier má nového trenéra, kormidla se ujal Hantz

26.01.2016, 22:08
Aktuality
Měsíc byl bez hlavního kormidelníka francouzský Montpellier. V klubu čtyřiadvacet hodin před Štědrým dnem skončil nyní již trenér Rennes Rolland Courbis, jehož nahradil Frédéric Hantz...

Hantz v průběhu dnešního dne přicestoval do Montpellieru a dohodl se na podmínkách smlouvy. Klub jeho příchod potvrdil večer na svých internetových stránkách.

49letý kormidelník v minulosti působil v Le Mans, Sochaux, Le Havru a naposledy vedl Bastii, z níž odešel koncem sezony 2013/2014, aby následující rok a půl pracoval jako expert v televizi.

Montpellier od 23. prosince vedli Pascal Baills a Bruno Martini, kteří nyní čekají na to, zda si je Hantz vybere za své asistenty. Jasným úkolem nového kouče je záchrana klubu v Ligue 1, Montpellier ve 22 zápasech nasbíral stejný počet bodů a okupuje první nesestupovou pozici tabulky s dvoubodovým náskokem na předposlední Toulouse.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Godwinson

Jedna z nejlepších možných variant. Určitě skvělý podpis, navíc umí v L2 chodit jako málokdo, protože ten kádr do ní spěje poměrně spolehlivě :)

Reagovat
Mercury

Russel Hantz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele