Montolivo vyloučil svůj lednový odchod z Fiorentiny

01.01.2011, 12:49
Aktuality
Riccardo Montolivo toho během uplynulého podzimu moc nenahrál, přesto se o něj podle italských médií zajímá milánský Inter, jehož nový trenér Leonardo hledá lednové posily. Pětadvacetiletý záložník Fiorentiny se jí ale nestane, svůj zimní přestup totiž kategoricky odmítl...

"Četl jsem o zájmu Interu a jsem jím potěšen, ale žádná konkrétní nabídka neexistuje. Jsem hráčem Fiorentiny a lednový odchod můžu kategoricky vyloučit, tím jsem si stoprocentně jistý," nechal se slyšet.

Stabilní člen italského národního týmu má ve Fiorentině smlouvu do června 2012 a nedávno ji odmítl prodloužit, nepopírá proto, že v létě by již působiště změnit mohl. "Potřebuji se zaobírat svojí budoucností, ovšem nemá to co dělat s penězi. Brzy budu s klubem znovu hovořit a za dva nebo tři měsíce by situace mohla být jasnější," prohlásil středopolař.

Montolivo, který ve Viole působí od roku 2005, na podzim kvůli zranění kotníku nastoupil k necelé polovině soutěžních zápasů a i jeho absence se podepsala pod tím, že celek z Florencie je v tabulce Serie A momentálně až na patnáctém místě.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (51)

Přidat komentář
lnterista

to jsem zvedavej kdo prijde jestl nekdo prijde...Sanchez chce do anglie,Montolivo nema zajem...no jsem zvedavej

Reagovat
smazaný uživatel

U Sancheze jedině dobře, dávat za něj 20-25 mega by byla strašná blbost a Montoliva jsem dřív chtěl, ale připadá mi, že stagnuje.

Reagovat
lnterista

a kdo prijde teda??

Reagovat
smazaný uživatel

Ranocchia. Do útoku nevim, nejvíc se píše o tom Sanchezovi a Castaignosovi.

Reagovat
lnterista

tak ten uz je jistej a ti dva? Sanchez si myslim ze neprijde a stejne ho tady nikdo nechce a Castaignos? Takovej hrac nas ted nevytrhne

Reagovat
smazaný uživatel

Rannochia už asi týden trénuje s týmem ;). S Luciem to bude perfektní dvojka.

Reagovat
lnterista

spis tak 3-4 dny ne? Ale to je jedno..doufam ze se chytne a mame na par let tenhle post vyresenej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vypadá to na reálnej odchod Manciniho.

Reagovat
lnterista

jenom dobre

Reagovat
smazaný uživatel

V létě skončí smlouva Rivasovi a Suazovi, Obinnu snad střelíme do tý Anglie, když tam chce zůstat a z plevele už zůstává jen Muntari, tak snad se naštve, že hraje málo a taky potáhne.

Reagovat
lnterista

jako Muntari na stridacku mi zas tak neva...ale kdyz pujde tak to v poho preziju

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo čekat. Hráči jako on v půlce sezony nepřestupují. Potřeboval by sice udělat ten krok dopředu a jít do velkoklubu, ale dřív než v létě to nebude. Jsem zvědav, kam nakonec v létě zamíří.

Reagovat
Filip12

No do Anglie bych to nevyděl to spíš Španělsko Valencia Villaareal

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, ve Valencii mají s Italama skvělé zkušenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som kúpil teraz v zime Suaréza Za nejakých 25 mil eur by mohol byť náš. Čo sa týka ostatných spomínaných posíl, tak jedna z nich(Montolivo) je napísaná tu, potom Vargas sa vyjadril, že vo Fiorentine je spokojný, Sanchez:Inter? Nemám sa kde ponáhľať, Kaká:Mourinho jeho prestup už momentálne blokuje, lebo Higuain bude chýbať dlhšiu dobu, o Aguerrovi sa v spojitosti s nami žiaľ nepíše, minule inak predĺžil zmluvu s Atleticom, takže vyzerá, že na prestup sa nejako nechystá, Torres: ten sa spomína až ako "letná" posila, naviac až za 50 mil eur, to dúfam nevýjde, 50 mil eur je fakt mega čiastka...Takže z toho vyplýva: Suaréz

Reagovat
smazaný uživatel

Ten článok som čítal Ale to nejako veľa neznamená, mnoho hráčov povedalo, že tam a tam by nešlo a nakoniec prestúpili. A keď si chce zahrať za poriadny veľkoklub, tak Inter by bol pre neho ideálnym týmom.

Reagovat
Pinturicchio

"Ale to nejako veľa neznamená, mnoho hráčov povedalo, že tam a tam by nešlo a nakoniec prestúpili" - Přesně tak, řiď sa, co Ti říkám já - Msgoo

Reagovat
Jajinek

tak on Suaréze ani nechtěl...ale pak proběhlo už klasické, tedy že jsem mu vysvětlil, proč by byl pro nás přínosný a začal to zase vykládat, jakoby na to přišel sám...

Reagovat
Pinturicchio

Ms je pán

Reagovat
smazaný uživatel

tohle moc neřeš. Oni toho fotbalisti naplácají ...

Hlavně jde o to, pro jaké noviny a z jaké země se vyjadřují.

Reagovat
smazaný uživatel

Mexes zatím nabídku neobdržel

Philippe Mexes má v římském AC smlouvu jen do konce sezóny a rád by prodloužil, nabídky nového kontraktu se ale zatím nedočkal. "Stále jsem nedostal nabídku na prodloužení smlouvy. Toužím zůstat v Římě, ale stále je zde k řešení spousta věcí," uvedl zkušený francouzský obránce.

vážně AC?

Reagovat
smazaný uživatel

Dřiv se spekulovalo o Chelsea ... vtéto chvíli tragické obrany Chelsea by šel za málo peněz ... idealni posila

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Diego Ribas by sa mohol už teraz v zime vrátiť z Wolfsburgu do Juve, aspoň tak to tvrdí server 4-4-2.com. Brazílčan odišiel do Nemecka za 15mil.eur, do Turína by mohol prísť výmenou za Sissoka.

A tak dobre som sa zasmial .... ...už aký blud,toho "futbalistu" už nechcem v Juve nikdy vidieť....

Reagovat
smazaný uživatel

Klídek

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá rada,po včerajšej noci potrebujem fakt len a len kľud.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

hodně špatný přehlad...originální článek byl o tom, že se vrací do Brazílie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

*překlad...

Reagovat
Mr.Jindros

Chceme ho?

Reagovat
smazaný uživatel

No, jsme prý v zástupu zájemců, ale kdo ví. Máme teď a v létě zcela jiné priority, řekl bych.

Reagovat
10

radši Cigariniho...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten by mohl přijít, respektive v to doufám, záleží co provedeme se Sissokem.

Reagovat
10

Ciga by šel pod Gigim znovu nahoru, navíc by byl v rámci možností dostupnej za dobrý peníze...snad to výjde

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem četl částky, tak se to pohybuje kolem 7,5 mil. Marotta chce za Sissoka 8. Tím by se to pokrylo. Ale zase budeme potřebovat peníze v létě na vyplacení například Alberta s Fabiem. Tudíž je tu možnost spoluvlastnictví Cigariniho s Neapolí, abychom ušetřili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a tak dále...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Eboue podepsal novou smlouvu

Emmanuel Eboue bude i nadále hrát za Arsenal, s nímž podepsal nový dlouholetý kontrakt. Na oficiálních stránkách klubu to potvrdil manažer Arsene Wenger.

Marotta si tak může jedno jméno ze seznamu vyškrtnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho som do Juve chcel ....shit just happened....

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Cigarini chce dohrát sezonu v Seville

Luca Cigarini má v úmyslu dohrát letošní sezonu v Seville. Italský záložník ve španělském klubu hostuje z Neapole a psalo se o zájmu Brescie. "Nejsem s Brescií v kontaktu. Jenom chci podávat do června dobré výkony v Seville. Do konce sezony zůstanu a jelikož jsem zde na hostování, tak se pak vrátím do Neapole a uvidím, co se bude dít," řekl Cigarini.

To jsou mi tedy zprávy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som zvedavý či niekoho kúpime do útoku...desím sa toho Gilu,jeho nám fakt netreba.....

Reagovat
smazaný uživatel

Teď v zimě přijde maximálně útočník a to ještě při dobré konstelaci hvězd, ale moc s tím nepočítám. A udělá se nějaký mišmaš v záloze -> odchod Sissoka x příchod Cigariniho - možná, kdo ví, stát se může cokoliv.

Pro léto je hlavním cílem Pazzini a kvalitní pravý bek + případné další doplnění.

Alberto by mi nevadil, horší než Cenzo s Amaurim není. Já ho mám rád a řadím ho výše než ty dva, ale to je jen osobní pocit, nic víc. Ale jeho příchod už ztroskotal na odmítnutí Amauriho se stěhovat do Florencie.

Reagovat
DelPiero137

Ja moc Gilardinovi neverim, podla mna to nie je svetovy utocnik. Ale urcite je lepsi ako Amauri a Iaquinta.

Bola by to dobra posila ak by v lete prisiel Dzeko alebo Pazzini. Ale ked uz ma prist teraz v zime tak jedne z dvojice Amauri-Cenzo musi odist. K tomu este Amauri robi problemy, on nema stipku sebareflexie a nevidi ze Juve neposunie dopredu ani keby tu hral 50 rokov.

Ja by som uvital aj kvalitneho laveho beka v lete...

Reagovat
smazaný uživatel

K levému bekovi. Překvapila mě reakce Sergia Bria, bývalého skvělého Juve. Byl tam dotaz na možných odchod Amauriho. Říkal, že peníze z jeho odchodu budou možností na další reinvestici. A dodal k tomu, že nejdůležitější teď bude návrat zraněných hráčů a z nich, že by vyzdvihl Martineze a De Ceglieho.

Paolo není žádný světový bek. V 24 letech je to pořád takový janek, kdy jednou zahraje fantasticky a po druhé to maximálně pokazí. Ale říkám si, je to obránce, je to italský obránce. A ve 24 letech má ještě prostor se vyvíjet. Může ještě za celé jaro udělat velký pokrok. Už na podzim bylo znát, že šel oproti loňsku nahoru. Takže bych ho nezatracoval. Máme důležitější místo na výměnu, než je levý bek a sice pravého beka. Motta je marný (neskutečně jsem se v něm zmýlil a věřil mu příliš moc ). Soe je mladý a pravý bek není jeho místo, on je kovaný stoper. Camilleri je ještě hodně mladý, ale může udělat obrovský pokrok. V Evropské lize zahrál skvěle. A zbývá Zdenda. Co si budeme povídat není to zrovna nejideálnější složení a na pravém beku vidím největší slabinu pro jaro.

Reagovat
Mr.Jindros

Zdenda je mnohem lepší než De Ceglie. Ale potřebujeme oba beky... dále ideálně "levého Miloše" (až se uzdraví Martinez, bude to lepší) a středního záložníka nebo ohromné štěstí, že Aqua s Melem nebudou chybět. Potom se můžeme seriózně bavit o Scudettu.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto by se hodil výše zmíněný Cigarini, aby jsme měli nějakou náhradu, když je Momo pomalu na odchodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja snívam o Suarezovi alebo Aguerovi či Forlánovi,ale to je fakt len snívanie ...Pazzu by som bral....

Gilu som zbožnoval v Parme (podobne ako aj Adriana či Mutua) lebo Parmu mám veľmi rád....ale od toho prestupu do AC ho už nejak neberiem....podľa mňa je proste priemerný,takých nepotrebujeme....a Cenza a hlavne AMAURIHO sa musíme zbaviť,nechápem na čo ho u nás držia....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele