Mohli jsme i prohrát, připustil po těsné výhře Bayernu Guardiola

06.04.2016, 11:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
Switchback

Pep

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gryphonheart

Mohli, no. A Barcelona taky.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Omlouvám se za spam, už včera jsem to sdílel pod jedním článkem, nicméně potřebuji ještě více respondentů. Proto ještě jednou prosím, jestli by někdo mohl dotazník vyplnit, opravdu by to pomohlo. Děkuji.

https://www.surveymonkey.com/r/RVHK33L

Reagovat
zelda

máš to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Super, děkuju!

Reagovat
Darren Fletcher

OT: Stopy z panamských papierov vedú aj k Infantinovi

Po minuloročných korupčných aférach už málokoho prekvapí, že Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) je namočená aj do škandálu tzv. panamských papierov, zaráža však spojenie s novým prezidentom organizácie Giannim Infantinom. Podľa britského denníka The Guardian a BBC figuruje Švajčiarov podpis pod zmluvou na tri roky o predaji televíznych práv na európsku Ligu majstrov do Ekvádora spoločnosti Cross Trading. Firma je dcérou skupiny vo vlastníctve Argentínčanov Huga a Mariana Jinkisovcov, ktorých minulý rok americké úrady obvinili z úplatkárstva a prania špinavých peňazí a žiadajú ich vydanie na trestné stíhanie. Britské médiá tvrdia, že Cross Trading zaplatil za práva 111-tisíc amerických dolárov, následne ich predal ďalej stanici Teleamazonas so ziskom 200-tisíc USD. Kontrakt, ktorý Infantino podpísal v roku 2006 z titulu generálneho sekretára Európskej futbalovej únie (UEFA), unikol spolu s ďalšími dokumentmi panamskej právnickej firmy Mossack Fonseca. Tá sprostredkovala zakladanie účtov a spoločností v daňových rajoch. Vo viacerých prípadoch išlo aj o legalizáciu nezákonne nadobudnutých príjmov.

"Som zdesený a v žiadnom prípade sa nebudem nečinne prizerať tomu, ako niektoré médiá spochybňujú moju čestnosť," reagoval nástupca Seppa Blattera na čele FIFA a na svoju obranu uviedol, že nikdy neprišiel do osobného kontaktu s majiteľmi Cross Trading. Firma vraj vyhrala výberové konanie, ktoré si UEFA objednala u agentúry. "Ani zo samotných správ v médiách nevyplýva, že by v tejto veci nastala nejaká chyba zo strany UEFA alebo mojej osoby," dodal Infantino. Podľa UEFA uspel Cross Trading s najvyššou ponukou na trhu a v čase podpisu zmluvy nemala informácie o nekalom pozadí firmy.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zase plky. Investigativní novináři by se měli soustředit na důležitější věci než je prolamování "veřejných tajemství".

Kdokoliv tady by měl, má nebo bude mít větší obnos peněz, tak si je logicky uleje do daňovýho ráje. Na morální hledisko každej kašle.

Taky mám jednu konspiraci. Infantino začíná na I, Platini končí na I. Idioti začíná I končí na I. Náhoda?

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

mohli i remizovat, abychom byli kompletni

Reagovat
20fredy20

dobre hrala Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, jak se tady zase hordy Pepovi smáli, když před mačem prohlásil, že se necítí jako favorit a že má Benficu perfektní obranu. Zápas ukázal, že měl Pep (zase) pravdu, tak to tady nikdo nezmíní.

Reagovat
Yanek

Ta vyjádření prostě vyznívají alibisticky. Tentokrát to bylo evidentní vzhledem ke kvalitně obou mužstev, výsledek na tom nic nemění. Mimochodem, průběh zápasu napovídá něčemu jinému, bylo zjevné, že Bayern ještě dokáže přepnout na vyšší level.

Reagovat
smazaný uživatel

Alibisticky můžou vyznívat, ale průběh mače přece ukázal jejich pravdivost, tak co chceš víc?

Pepek je často k soupeři až moc politicky korektní, ale zase mi to přijde lepší, než být v novinách mistr světa a na place dostat šišku.

Reagovat
db18

Výhra potvrdila Pepkova slova, že Bayern nebyl favoritem?

Reagovat
smazaný uživatel

výhra po které jsou šance na postup víceméně vyrovnané ...

Reagovat
Arne

Kdyby to rekl Zizou pred dneskem, tak mu to taky omlatis o hlavu... A bylo by uplne jedno, jestli Wolfsburg uklohni treba remizu.

Reagovat
stas87

Ze na nej reagujes..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

je to kretén

Reagovat
db18

Reagovat
Arne

Dobre jsi mi to vratil... Jen nevim, kdo z tech dvou uz fakt trolluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trotl.

Reagovat
smazaný uživatel

a helemese kolik potrefenejch husí zakejhalo. A protože neměly co kejhat, tak přišel osobní výpad. Klasicky.

Reagovat
Arne

Pry osobni vypad... Ty jsi chudacek k pohledani.

Reagovat
Jardin

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
mul

Pep naordinoval taktiku, pri ktorej Bayern nevyzeral ako favorit, aby sa potvrdili jeho slova a nebol by potom za blazna, cize si vsetkych povodil

Reagovat
smazaný uživatel

Už mě začíná štvát Pepek My jsme Bayern!!! Co s námi dokázal? zatím hovno Pojdme! Urveme to letos BAYERN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu to Mohli jsme vyhrát 5:0 Musíme promenovat šance

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele