MLS dostane za Beckhamovo angažmá v Miláně 10 milionů dolarů

24.04.2009, 14:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: Smlouva s Adrianem definitivně rozvázána: http://inter.it/aas/news/reader?N=31290&L=en

Reagovat
georgeo

to se ten přestup/hostování dobře prodraží

Reagovat
smazaný uživatel

AC určitě za každý ten přátelák v týdnu dostane od pořadatele minimálně 800 tisíc, od těch bohatších možná i přes mega, takže to zaplatí hlavně z toho. Penízky za dresy a další už pak jdou hezky do kasičky.

Reagovat
georgeo

tak jasné, ale po sportovní stránce se to prodražilo, po marketingové stránce by byl výdělečný, ikdyby měli zaplatit 30 mega

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Galliani o tom mluvil po přáteláku s tím maďarským výběrem. prej mu na stole leží plno dalších pozvání na přáteláky a nejspíš ještě jeden sehrajem v době, kdy se bude hrát finále Coppy.

Reagovat
Bakary3

Tak to je ACM jak cirkus... Nakonec mi to skoro připadá, že berou marketingově dobrý hráče, i když třeba nebudou hrát prim v LM, ale hlavně, že na nich vydělaj.. Ale to je trochu nadsázka.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsou peníze no..., ale je to solidní řešení. AC za to vyinkasuje slušnej obnos a hráči se udrží v tempu..., zahrajou si i ti, kteří často nehrávají, nebo hrát zatím nemůžou (Thiago Silva).

Reagovat
Bakary3

A on je už ten Thiago Silva v Miláně ? Protože podle toho, co jsem čet, by jim ho UEFA nechat neměla.. Jsem zvědavej, jak to dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

je v Miláně už od zimy, ale hrát může až od příští sezony, takže zatím nastupuje pouze v přátelácích. uvidíme, jak dopadne ta kauza...

Reagovat
smazaný uživatel

Backham.. pro me uz to neni ani fotbalista... on je spis takovy reklamo lepic, jenz uz nevi co ze sebe prodat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš kus blbečka viď zkus se kouknout na nějakej zápas AC a pak mi zkus říct, že Beckham není výborný fotbalista ty chytráčku

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si trochu nahrabal v Americe a pak v klidu odešel. To bylo řečí, že chce posunout tamní fotbal na vyšší úroveň. Vyšli mu vstříc s hostováním a on se jim odvděčil takhle. Ale o to nejde, spíš nechápu AC, že ho vzali. Po herní stránce je to pro ně naprosto nepoužitelnej hráč kromě standartních situací, který ale uměj kopat dobře i ostatní. Ještě bych to pochopil na těch pár měsíců, vdělat na něm a nazdar, ale takhle vůbec. Docela jim fandim, ale s touhle politikou se nezvednou ve vynikající mužstvo. Inter je zaslouženej mistr.

Reagovat
Bakary3

Souhlasim v každym slově. Z ACM se podle mě stává komerční mužstvo, to ukázaly už přestupy Ronaldinha nebo Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronalda? Porozprávěj

Reagovat
Bakary3

Myslim to tak, že za ty peníze, co ho vzali, mohli vzít někoho mladšího, u koho by měli záruku, že tam pár let vydrží a že mu ještě bude sloužit zdraví. Jenže podle mě rozhodlo právě to, že na Ronaldovi vydělali. Jo, když hrál, goly docela dával, ale nahrál toho docela málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Stál kolem 8 milionů euro Když hrál góly samozřejmě dával ale to, že se zraní přece nemohlo vedení klubu vědět. Výkonnostně na AC rozhodně měl..Někoho mladšího? Proč? Měli Pata, kterej se měl od Ronalda učit. To nezní nelogicky, žádný honění za zlatem v tomhle případě..

Reagovat
Bakary3

To, že se zraní, nemohli vědět ? No tak, to je, jako bych řek, že Slavia nemohla vědět, že se zraní Šmíca. Tyhle věci jsou prostě jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Taky stál asi 8 mega, kdyby neměl tak chatrný zdraví, tak by stál daleko víc.. Tomu přestupu předcházelo plno zdravonických vyšetření, Ronaldo byl v pořádku. Navíc problémy měl jen tu sezonu než odešel, ale bylo to taky hodně tím, že mu Capello nedával šanci hrát i když už byl dávno vyléčený.

Reagovat
smazaný uživatel

trošku si tím teď sypu popel na hlavu, ale Becks se zatím vyplácí i sportovně. když nepůjdu daleko, tak teď o víkendu připravil 2 góly Pippovi a stejně tak na jeden přihrál v tom přáteláku uprostřed týdne. defenzivně nepropadá, kombinačně a technicky bez problémů a ty jeho kolmice a centry jsou přecejen pořád ještě někde jinde. nicméně si pořád stojím za svým - nejlepší by bylo, kdyby u nás dokopal sezonu a pak už se nevrátil..., páč jak by to chtěl Carlo potom stavět, to fakt netuším. asi by musel jeden z nich (on, nebo Rino) hrávat vlevo od Pirla..., těžko říct.

Reagovat
Bakary3

Jenže podle mě měl všude, kde byl, dobrej začátek. Pravda, hraje dobře, ale jak dlouho si udrží tuhle výkonnost ? Podle mě to bude za chvilku zase nic moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak všude kam přišel? Pokud si dobře pamatuju, tak jeho začátky v Realu nebyly z nejslavnějších.. a pak už hrál jenom za LA, tam se dá dost dobře mluvit o nedostatečný motivaci a chuti hrát s horšími spoluhráči (čím lepší spoluhráči, tím roste Tvůj výkon)

Reagovat
Bakary3

No já myslel, že v Realu hrál ze začátku dobře.. A v LA docela taky, pořád ho ukazovali, že dával goly nebo nahrával.. No myslel jsem tyhle dva kluby, no

Reagovat
Bakary3

Teda a teď samozřejmě ACM.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť přišel v sezoně kdy odešel Makelele..

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť píšu, že by bylo nejlepší, kdyby po sezoně odešel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Mafián.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Je to stejně jen tvrdej byznys

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele