Mladá Boleslav prodloužila smlouvu s Kušejem. Chci nadále splácet důvěru klubu i fanouškům, řekl reprezentant

Včera, 18:44
Aktuality
Vasil Kušej (© Profimedia)

Vasil Kušej prodloužil smlouvu v Mladé Boleslavi. Čtyřiadvacetiletý křídelník se upsal účastníkovi hlavní fáze Konferenční ligy do června 2027. Středočeši o tom informovali v tiskové zprávě.

"Prodloužení smlouvy s Vasilem Kušejem je pro nás velmi důležitým momentem. Je bezesporu jedním z pilířů našeho týmu a nejen jeho reprezentační zkušenosti jsou pro klub velkým přínosem," uvedl prezident klubu David Trunda.

Kušej přišel do Mladé Boleslavi loni v lednu, a přestože byl v nejvyšší soutěži nováčkem, ihned se zařadil mezi opory. V 62 soutěžních utkáních zaznamenal 14 gólů a 17 asistencí. I jeho forma v úvodu sezony pomohla Středočechům přejít přes tři předkola do Konferenční ligy.

"Jsem šťastný, jakým směrem se klub vydal a jak tým funguje. Udělali jsme kus práce a jsem rád, že jsem u toho všeho mohl být a přispívat svými výkony. Je pro mě obrovská motivace do další práce, chci splácet důvěru klubu i fanouškům," řekl Kušej.

Bývalý hráč Drážďan, Wackeru Innsbruck a Ústí nad Labem má na kontě dva reprezentační starty. Nastoupil i do posledního utkání národního týmu, který před týdnem zdolal v Lize národů 3:2 Ukrajinu.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
Witcher

ta fotka

Reagovat
Sigma Olomouc

Stejně se v hlavě vidí někde v zahraničí.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Bolka má fanoušky?

Reagovat
Tenna

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele