Mihajlović si kvůli odstupnému stěžoval u UEFA na Sporting

30.04.2020, 19:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Svet futbalu je vazne chory. Take pravidla ako su v nom uz nikde nenajdete. Vyhodia vas z prace lebo nemate vysledky a dostanete zaplatene vsetko do konca zmluvy a zaroven vam nic nebrani uz na druhy den sa zamestnat inde a zase poberat dalsie peniaze.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Eve95

Tomu se říká smlouva.

Reagovat
mojmira

Když tě vyhodí z práce, protože nemáš dobré výsledky, ale nějak hrubě si neporušil smlouvu, tak taky dostaneš odstupné. A práci si klidně druhý den můžeš najít taky. Zrovna v tomhle nevidím jiný podstatný rozdíl, než samotnou částku o kterou jde.

Reagovat
smazaný uživatel

ve zkušebce ani nee no

Reagovat
mojmira

Tak zkušebku taky nemusí mít každý, já měl rovnou na dobu neurčitou bez ní.

Reagovat
smazaný uživatel

tak podstatny rozdiel ja vidim v tom ze v normalnej praci dostanes max. 3-mesacne odstupne a tito trenerkovia beru 3-rocne.

Reagovat
Acquanni

Tak tam záleží na samotné smlouvě. Když na to přijde, tak takovou smlouvu může dostat i prodavač v Albertu, ale proč by mu ji kdo dával, to by musel být jó sakra super prodavač, o kterého by se všechny obchody přetahovaly jako o hráče, trenéry..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké mohl mít po týdnu a půl výsledky?

Reagovat
smazaný uživatel

hovorim obecne nie o tomto pripade. lebo robi sa to aj po roku aj po dvoch aj po piatich. a kolokrat ti treneri nevedia ani zostavu trafit, ani nakupy ani taktiku. cize by nemali dostat nic lebo je to ich zlyhanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Obecně jo, ale v tomhle případě jsem na straně Mihajloviće, on nic špatného neudělal, šlo jen o selhání vedení Sportingu, tak ať platí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to má klub líp ošetřit smluvně.

Reagovat
dave30

O to právě jde. Je to prostě smlouva, která má dané podmínky. Nabídka a poptávka. Jinak samozřejmě trenér dostane výpověď a pokud příjme novou práci, tak jej původní klub již neplatí. Pokud to nemá zařízené, jako Hapal ve Spartě...

Reagovat
smazaný uživatel

odstupne je ako by ho platil dalej aj po vyhadzove lebo sa jedna o vyplatenie zo zmluvy cize laicky povedane zaplatenie vsetkych vyplat az do konca zmluvy.

Reagovat
dave30

Já narážím na tu nabídku a poptávku. Ať zkusí klub nabídnout trenérovi smlouvu s tím, že až ho vyhodí (za měsíc, půl roku, 2 roky...), tak už nedostane ani cent. Jak to asi dopadne? Budeš schopen někoho takového sehnat? Domluví se všechny kluby na světě, že to takto budou dělat? A nebyla by taková smlouva protiprávní? Co by na ni řekly odbory?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tomto konkrétnom prípade to neplatí.

Mihajlovič za 9 dní nestihol mať žiadne výsledky. Ani dobré, ani zlé.Veď sa tam ešte len porozhliadal. Vymenilo sa vedenie a to nové si tam predstavovalo niekoho iného. No a v zmluve mal zrejme tú klauzulu o tom odstupnom. Prečo mu takú zmluvu ponúkli, to je už problém toho starého vedenia.

P.S. Pokiaľ viem, hneď na druhý deň sa nemôže zamestnať. Teda ak na to odstupné nerezignuje, resp. ak ho nový klub nevyplatí zo zmluvy. Napr. Conte, Sarri...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
DieryVonry

Však ho nechte dejchat potřebuje peníze na léčbu rakoviny

Reagovat
Remt

Co se tam stalo že šel po týdnu a půl pryč? Na druhou stranu po 9 odpracovaných dnech chtít doplatit 80 micu, to mi prijde, ze je taky dobra jebka, kor to takhle tahat do medii

Reagovat
Nihilister

Proč by měl být jebka, když chce peníze na který má právní nárok i podle soudu? A do médií to tahá protože s ním akorát vyjebavaj. Tak si aspoň přečti článek, když z někoho děláš jebku ...

Reagovat
Remt

Spis apeluji na to co mají ti trenéři ve smlouvách. To že když ho ukončí předčasně, doplatí mu zbytek. (Bohužel toto má asi ve smlouvě hodně trenérů a jinak by ji asi ani nepodepsali). Taky by se mi (a asi komukoliv jinému) líbilo kdyby mě vyhodili z práce a platili mi další 2 roky plat, to by bylo fajn

Reagovat
kilobyte

Oni ho vyhodí po 9 dnech, ale on je jebka.

Reagovat
smazaný uživatel

Přivedl ho tehdejší prezident Bruno de Carvalho, ale pár dní potom byl po volbách z klubu (na protest hráčů po útoku ultras, který sám údajně Carvalho poslal) vyloučen, takže ho následně nový prezident Sportingu odvolal.

Reagovat
bourbon

vím, měl takovou smlouvu (chyba od Sportingu) ale ctít 80 milionu za 9 dní práce . i když, kdoví co se tam vlastně stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jde asi o to, že kvůli Sportingu třeba odmítl jinou lukrativní nabídku, kde mohl být doteď a ty peníze pobírat. však na tom není nic překvapivého, je v naprostém právu

Reagovat
bourbon

souhlas

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele