Meunier už má nového zaměstnavatele, jeho podpis oznámilo Lille

19.07., 21:55
Aktuality
Thomas Meunier se stal novou posilou Lille (© AFP)

Nedávno vyvolal Thomas Meunier pořádný poprask v Trabzonsporu, nyní už má nový klub. Belgický obránce se po čtyřech letech vrací do Francie, příští dvě sezony bude oblékat dres Lille.

Neuplynuly přitom ani tři dny od doby, kdy Meunier rozzlobil vedení Trabzonsporu natolik, že se proti němu chystají právní kroky. Klauzuli, která mu umožňovala vyvázat se ze smlouvy v tureckém klubu, totiž aktivoval pouhých pět minut před jejím vypršením. Prezident celku z Trabzonu Ertuğrul Doğan následně vydal prohlášení, že vedle hráče bude žalovat i jeho příštího zaměstnavatele.

Tím se ovšem LOSC nenechal odradit. V pátek totiž, možná i v reakci na prodej Lenyho Yora do Manchesteru United, oznámil podpis tohoto Belgičana. "Thomas prokázal silné odhodlání a velkou touhu připojit se k našemu klubu. Jde o hráče s velkými zkušenostmi, jenž může zahrát na různých postech v obraně," naznačil prezident Lille Olivier Létang, jaké mají s novou posilou úmysly.

Meunier kvůli zdravotním potížím zmeškal letošní Euro, v minulosti se však dvakrát evropského šampionátu zúčastnil. Zahrál si rovněž na dvou mistrovství světa, odkud si v roce 2018 přivezl bronzovou medaili. Na klubové úrovni se s PSG dostal do finále Ligy mistrů, k tomu získal ve Francii tři ligové a celkem pět pohárových triumfů. Vyřazovací soutěž zároveň ovládl jak následně s Borussií Dortmund v Německu, tak i v počátcích své kariéry v Belgii, kde se s Bruggami stal také ligovým šampionem.

Autor: Martin Vejdělek / LOSC

Komentáře (21)

Přidat komentář
milan78

Býval parádní hráč

Reagovat
Mass

Pořád je to krasavec.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nikdy nebyl ne?

Reagovat
Mass

Víš, že má za manželku černošku?

Reagovat
Seydou Doumbia

nevěděl jsem, ale cením...každopádně baba průměr, ale lepší než on no

Reagovat
Sigma Olomouc

Však by to měl být tvůj nejoblíbenější hráč.

Reagovat
Seydou Doumbia

to je těžký když si bílý belgičan a hrál si několik let v pesgay

Reagovat
Rudnevs

A máš ho…

Reagovat
Rudnevs

Má dosť vystúpené lícne kosti a ostré črty tváre, čiže asi to bolo myslené k tomu, ale celkovo pôsobí tak trošku divne/nepríjemne, čiže vyslovene lámač srdc to asi nebude.

Reagovat
Seydou Doumbia

lamač kund možná...jej ty na to koukáš trochu víc profi, já víc pocitově ale to je přesně ten typek co by si ho zalando kupilo na focení oblečení no

Reagovat
Rudnevs

Zalando model možno, ale skôr taký ten model, pri ktorom si povieš, že “aj ja by som v tej mikine vyzeral lepšie” a nie vyslovene krasavec à la Pavard

Reagovat
Seydou Doumbia

pro mě menijé a pavard to jsou stejné držky hnusné nevyrazné ale dnešní době se to líbí

Reagovat
Rudnevs

Pavard má okrem ostrých črtov aj perfektnú harmóniu tváre, na to sa Meunier nechytá

Reagovat
Seydou Doumbia

vyznáš se

Reagovat
Rudnevs

(Nie som teply, iba mam socialne siete - tam sa tieto veci riesia furt)

Reagovat
Seydou Doumbia

jo tak oba sledujeme trochu jiný contento

Reagovat
Rudnevs

Staci mi sledovat futbalovy content a dozvies sa vselico

Reagovat
Witcher

Mě zaráží ty bílé vlasy

Reagovat
Rudnevs

Dúfam, že nie som farboslepý, ale mne sa to teda zdá ako hnedá

Reagovat
fabec1222

To bude majitel nebo tak. Meunier je ten druhej.

Reagovat
Witcher

Sem neměl brejle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele