McClaren: Sfoukli jsme je

13.09.2007, 17:00
Aktuality
Až nad očekávání dobře zvládla Anglie kvalifikační utkání o postup na ME 2008 proti Izraeli a Rusku. Albion si poradil s oběma soupeři a před vlastními fanoušky jim nadělil výsledky 3:0. Trenér Steve McClaren tak může být spokojen, to nejhorší ale jeho tým ještě čeká...

"Obě vítězství byla skvělá, je to však také o výkonech a způsobu, jakým jsme se k nim dopracovali. Myslím si, že jsme oba týmy sfoukli. Jsem velice spokojen s výkony hráčů a jejich přístupem. Tým byl dole, ale když jsme to potřebovali, zachránili jsme se. Nemusíme se bát nikoho," prohlásil spokojený McClaren.

Angličané se díky včerejšímu tříbodovému zisku posunuli v tabulce skupiny E na postupovou druhou příčku právě před Rusy a přesně za měsíc dostanou příležitost na navýšení svého dvoubodového náskoku, když doma přivítají Estonsko. Toto utkání bude pro Albion posledním z řady těch relativně snadných, následně totiž cestuje do Ruska a doma přivítá Chorvatsko.

"V Rusku to bude těžký a klíčový zápas, před námi je ale stále spousta zápasů a ještě jsme se nekvalifikovali," připomíná bývalý manažer Middlesbrough.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

držel jsem palce Rusům, co už, asi jsem je držel málo...

Reagovat
HOST*Lion

Neboj,ještě spolu budou jednou hrát

Reagovat
HOST*

je to všechno tvoje vina

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*M11

Reagovat
HOST*Dzindzar

No tak co ste čekali...Rusko se tam nedostane ani náhodou...

Reagovat
smazaný uživatel

Nestahuj kalhoty, brod (Rakousko a Švýcarsko) jsou ještě daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Herní projev Ruska se mi líbí, ale musí zvládnout i zápasy se silnějšími soupeři, zatím ani jeden silnější tým ve skupině neporazili.

Reagovat
rufus

neinspiroval tě tou hláškou Viliam Sivek?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, je to normální obecná fráze ...

Ale Sivek je borec. Vííílíííííííam Sivek

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť dobrý zápas to bol. Rusko nemá zlé mužstvo ale nevie hrať proti silným tímom....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele