Mbappé jako Pérezův rozmar? V Realu toho teď litují, tvrdí renomovaný novinář

Dnes, 20:13
Aktuality
Kylian Mbappé (© ALBERTO GARDIN / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Jedenáct zápasů, sedm branek. Hvězdný útočník Kylian Mbappé se po vysněném přestupu do Realu Madrid činí. Je ale pravdou, že se najdou experti, kteří si myslí, že měl být Francouz viděl daleko více a jeho čísla měla být výraznější. Tvrdí, že spojení dvou slavných značek nefunguje tak, jak má. "Litují, že ho přivedli," uvedl dokonce francouzský novinář Romain Molina.

Kdyby byla šance přisvojit si Mbappého čísla z Realu, nejspíš by se do fronty postavila celá řada útočníků. Co by za ně dali... Jenže od vysněné posily Bílého baletu se nejspíš čekalo ještě víc. Možnému nádechu zklamání přidává i to, že se hvězda přimotala do nedávné aféry ve Švédsku, kdy šlo nejen o divokou pařbu na večírku. Policie následně začala vyšetřovat i znásilnění. Tyto negativní argumenty zaznívají v souvislosti s úvodními měsíci Mbappého ve Španělsku nejčastěji.

O přestupu Mbappého do Realu se přitom mluvilo dlouhé měsíce, dalo se proto očekávat, že bude hvězda pořádně nažhavená, až oblékne bílý dres. Začátek na stadionu Santiago Bernabéu nebyl jednoduchý, ale Francouz postupně začal nacházet svůj tradiční rytmus, před víkendovým programem pak má na kontě sedm gólů v 11 zápasech.

Na první pohled to není vůbec špatná bilance. Fanoušci Los Blancos jsou však namlsaní tím, jak si v úvodu vedl Angličan Jude Bellingham. Ten vstřelil v prvních 15 oficiálních zápasech 14 gólů a překonal tak o jednu trefu historický klubový rekord, který patřil klubovým legendám.

Mezi ty se řadí i Cristiano Ronaldo, jehož start do angažmá v hlavním městě Španělska byl bleskový. V úvodních sedmi zápasech skóroval devětkrát, pak ho však zabrzdilo zranění. Zdravotní trable měl i Mbappé, ke konci září ho trápil sval.

Nic to nemůže změnit na tom, že si vzal Mbappého na mušku francouzský novinář Molina, jehož články byly publikovány v New York Times, v BBC nebo CNN. Ten v rozhovoru pro podcast Colinterview uvedl, že Los Blancos podpisu francouzského kapitána litují.

"Litují, že ho přivedli. Za to vám ručím. Mluvil jsem o tom s lidmi mimo záznam. Vůbec to není takové, jaké očekávali. Byl to rozmar Florentina Péreze. Chtěl ho pouze on," rozjel se tvrdě Molina a hvězdu nešetřil ani dál.

"Pérez měl vždycky rád hvězdné hráče. Má k němu trochu otcovský vztah, ale klub je rozladěný. Zaprvé jeho výkony, které vůbec nejsou na očekávané úrovni. A v šatně to navíc také není skvělé, to ale není nutně Mbappého vina," pokračoval expert.

Kromě toho si Molina, jehož na sociální síti X sleduje přes půl milionu uživatelů, všiml dalšího varovného aspektu. "Myslím, že Real udělal velkou chybu. Mbappé neměl předsezonní přípravu, hrál okamžitě. Když vidíte, jak je na tom v pětadvaceti letech fyzicky, nedokážete mi to vysvětlit. Takový fyzický propad, jaký u něj nastal, jsem ještě neviděl," kroutil hlavou.

Autor: eFotbal.cz / David Zlomek

Komentáře (28)

Přidat komentář
los_blancos

Reagovat
Mönchengladbach

Jako ale všichni věděli, že ten člověk je chodící problém.

Reagovat
Xavivax1

Reagovat
-R2D2-

Dobře, sle na základě čeho? Krom toho aktuálního Švédska a dramatu ohledně odchodu z PSG nevím o žádné echt kontroverzi..

Reagovat
Bakary3

Tak on bude problém stejně jako v PSG při každým prodlužování smlouvy, však ono to přijde už za 2 roky, až by Real měl řešit jeho prodloužení. To bude prdel, jak je zase bude zdimat

Reagovat
los_blancos

Real sa nechal niekedy niekým žmýkať? Možno tak 2-3x a dosť, a určite nie jak v PSG. Podobne to bolo s CR či Ramosom, no keď mali po 30, tak klub bol proti a jednoducho ich nechal ísť.

Reagovat
Al Capone

Tak tomuhle clanku se neda nic nez jen vysmat

Reagovat
Jordi Alba

K tomu bohatě stačí už jenom ten nadpis.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Gazdo

Reagovat
2miguel1

Eden ❤️

Reagovat
ACSeRw!n

renomovany novinar

Reagovat
Vinci

Tak 2 góly byly z penalty, realne dal jen 5 gólů teda

Reagovat
ACSeRw!n

a na dalsi goly mu zase prihravali spoluhraci, takze ma 0

Reagovat
Vinci

To bych zase nesouhlasil teda

Reagovat
PBLead

a v gambáč lize nedal nikdy góla, strašnej trapák ten embapé

Reagovat
Neutron

Reagovat
fabec1222

*Jason Momoa si rozkládá rybářskou stoličku na pohřbu

Reagovat
Hachim Mastour

špinavá protimadridská prostitútka

Reagovat
Neutron

To co je za sracku

Reagovat
eder

Kylian je Perézova kurvička, to se vědělo...

Reagovat
Whitemedia

To je takový hnůj, že jsem ten článek i dočetl, to se mi tu už dlouho nestalo

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Zdechlina

Tak tohle mi přijde trošku jako bulvár

Reagovat
fantomas10

ze to ten stejny tydyt psal po prestupu z monaka do psg jako co ceka, to neni football manager, ze ti algoritmus zacne sypat goly i kdyby hral na mesici.

Beztak zaplaceny novinar od arabasu aby si kopnul

Reagovat
Pharrell

Reagovat
eder

Co je na tom k smíchu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele