Marin se rozloučí s Chelsea, bude hostovat v Seville

28.06.2013, 17:46
Aktuality
Marko Marin podle očekávání ukončí své trápení v Chelsea a zamíří do Španělska. Ofenzivní německý fotbalista bude rok hostovat v Seville, oba kluby jsou na všem domluveny a hráče v Andalusii čeká zdravotní prohlídka...

"Chelsea a Sevilla dosáhly dohody ohledně ročního hostování Marka Marina, zbývá už jenom dokončit veškerou dokumentaci a projít zdravotní prohlídkou," stojí v prohlášení na internetových stránkách londýnského klubu.

Chelsea 24letého fotbalistu koupila před rokem z Werderu a Marin se ve velké konkurenci nedokázal prosadit. V Premier League nastoupil jenom k šesti zápasům a už v zimě se spekulovalo o jeho možném odchodu.

Sevilla je na přestupovém trhu hodně aktivní a její kádr po skončení sezony opustili například záložník Jesús Navas, brankář Andrés Palop nebo obránce Emir Spahić. Do týmu naopak přišli útočník Raul Rusescu a křídelník Jairo.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (465)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele