Malouda o odchodu z Chelsea ani neuvažoval

22.10.2008, 20:15
Aktuality
Francouzský reprezentant Florent Malouda přestupoval z Chelsea podle médií celé léto. Sám se teď ale vyjádřil, že o odchodu ze Stamford Bridge nikdy ani neuvažoval. Není se co divit, v kádru kouče Scolariho má pevné místo.

Scolari krátce po svém nástupu ke kormidlu v Chelsea prohlásil, že chce toho starého dobrého Maloudu z Lyonu, ale že je těžké připravit pro něj v kádru takovou pozici. Všeobecně se proto předpokládalo, že s francouzským záložníkem příliš nepočítá a ten nejspíš zamíří hledat štěstí jinam.

Pravdou se ale stal opak, Malouda zůstal vybojoval si pevné místo ve Scolariho týmu a nyní do médií hlásí: "O odchodu jsem nikdy ani neuvažoval. Podepsal jsem tady čtyřletou smlouvu a tu chci také dodržet."

Malouda připustil, že loňská sezóna se mu zrovna nepovedla, ale letos to prý bude dozajista jiné. "Letos jsem v dobré formě, loni jsem několikrát ukázal, co dokážu, ale nebylo to pokaždé, říká Malouda.

"Pořád jsem věřil ve své schopnosti a tvrdě trénoval, to mi pomohlo dostat se ze svojí špatné situace," potvrdil Malouda, že starodávný recept funguje.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

na lávku dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím

Reagovat
One-Real

Chelsea by se měla radši přivést třeba Downinga...hlavně nesmí koupit Younga...

Reagovat
smazaný uživatel

Young by do Chelsea podle mě ani nešel.. Všude prohlašuje, jak ve Ville spokojený, takže pochybuji, že by zamířil v zimě nebo létě do Londýna...

Reagovat
terry

V zimě jen hodně těžko. V létě o něj asi bude zájem, ale pochybuju, že ze strany Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad neni hloupý, aby tam chodil.

Reagovat
smazaný uživatel

OT :Předseda Tottenhamu Hotspur Daniel Levy se chystá oznámit během příštího týdne dvě velké novinky pro příznivce Spurs. Jednak hodlá propustit sportovního ředitele klubu Damiena Comolliho a také hodlá představit projekt nového stadionu pro 60 tisíc diváků. A na co na druhou ligu ?

Reagovat
Oxbow

no hrozna sranda ... ja jim to naopak moc preju starej White heart lane ma ovsem neco do sebe a verim ze se jeste rozjedou a nebude pro ne problem se zachranit byla by velka skoda kdyby jsme o ne prisli PL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kde jinde by dostal tolik peněz.

Reagovat
Tomanatura

Katar...

Reagovat
smazaný uživatel

To je možné,ale v Chelsea možná přece jen bude fotbálek na o něco vyšší úrovni.

Reagovat
Tomanatura

O něco jo

Reagovat
fantomas

Zanedbatelný rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě hraje malouda líp ale pořad je to o hodně slabší než v lyonu ..

Reagovat
smazaný uživatel

ale je dobře že dostava šanci ne na 2 3 zapasy ale aspon na 10 at se pořadně ukaže, myslím že to bude pro něj klíčová sezona ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele